مرسی دوست عزیز ، من یه مشکل دیگه هم دارم ! وقتی کسپر من بازه internet download manger من کار نمیکنه !! و از رجیستری ایراد میگیره !! اما وقتی کسپر و میبندم درست میشه !!
با تشکر
Printable View
مرسی دوست عزیز ، من یه مشکل دیگه هم دارم ! وقتی کسپر من بازه internet download manger من کار نمیکنه !! و از رجیستری ایراد میگیره !! اما وقتی کسپر و میبندم درست میشه !!
با تشکر
نقل قول:
دوستان نهایت گرامی، من از سایت کسپر اسکای این اطلاعات رو گردآوری کردم. کسی هست که بیشتر توضیحات بفرماید. مثلا اینکه نسخه کرکش گیر میاد یا نه؟ دیگه چطور می شه نسخه های دیگه اش رو استفاده کرد؟؟؟کد:.کد:http://www.kaspersky.com/anti-virus_windows_server_enterprise
تشکر.
الان جدیدا خود کسپرسکای
محصول جدید 2009 داده بیرون
برو دانلود کن از خود سایتش
با دروود
دوستان من از چند قسمت کاسپر 2009 سر در نیاوردم،اگر امکان داره راهنمایی کنید(عکس هاش رو می ذارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا این قسمت خاکستری رنگ شده است؟آیا این یعنی این ویژگی غیر فعال هستش؟
این گزینه هایی رو که دورشون خط کشیدم چی کار می کنند؟
در این قسمت چطور؟یعنی ویژگی اسکن کردن کرمه و تروجانها غیر فعال هستند؟
چرا در اینجا هم برعضی گزینه ها تیک دارند و بعضی خیر؟
سپاس
احتمالا شما IDM را هنگام نصب یا اولین اجرا به قسمت High Restricted فرستاده اید آن را به قسمت Trusted منتقل کنید تا مشکل برطرف شود.نقل قول:
نقل قول:
دوست جون میشه یه جور بگی که بفهمم کجا باید برم ؟ خدا عمرت بده :40:
دوست عزیز گزینه هایی که کم رنگ هستند غیر فعال نیستند در حقیقت اینها گزینه هایی هستند که شما نمیتوانیدنقل قول:
آنها را غیرفعال کنید ( اگر دقت کنید می بینید که تیک خورده اند ).
با فعال کردن گزینه Scan Encrypted Connections کاسپرسکی ترافیک اینترنتی کد شده ( HTTPS یا SSL ) را هم
اسکن می کند ولی ممکن است با فعال کردن آن بعضی از سایتها یا صفحات وب را نتوانید مشاهده کنید.
Network Package Analysis یک Packet Sniffer برای رهگیری اطلاعات رد وبدل شده بین کامپیوتر شما و اینترنت
( یا شبکه محلی ) است .اگر این گزینه را فعال کنید این وسیله در صفحه اصلی در قسمت Content Filtering ظاهر می شود.
شما سری به پست زیر بزنید در آنجا در مورد گروهها و نحوه دسترسی به آنها توضیح داده ام شما می توانید یک برنامه رانقل قول:
با ماوس از یک گروه به گروه دیگر منتقل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2491752&postcount=3829
گزینه هایى که بصورت تیک دار و به رنگ خاکسترى هستند از تنظیمات اصلى برنامه و غیرقابل ویرایش هستندنقل قول:
چون چنانچه این گزینه ها به نحوى غیرفعال بشن کاسپرسکى فلج میشه
در تصویر اول گزینه مربوط به شناسایى عوامل مخرب توسط دیتابیس کاسپرسکى هستش
که مقدماتى ترین و در عین حال مطمئن ترین روش شناسایى است
در تصویر سوم شما مشخص میکنید که کاسپرسکى شما رو در برابر چه عوامل مخربى محافظت کنه
(در واقع مشخص میکنید شما چه نوع فعالیت هایى رو حمله به خودتون میدونید)
خب تصویر چهارم هم مربوط به قسمتى از هوش مصنوعى کاسپرسکى میشه
تصویر سوم مربوط به سایتها و کانکشن هاى رمزگذارى شده میشه که از پروتکل SSL حمایت میکنند
که توضیحات vtn54 در این زمینه کافى هستش
موفق باشید
سلام
فایروال نسخه جدید چطور کار می کنه؟خوبه یا بده؟
اگه فایروال جالب نیست همون آنتی ویروس خالی رو نصب کنم