اگه توي اكسل ميخواي ميتوني براحتي اينكارو انجام بدينقل قول:
دوست عزيز سوالت رو در تاپيك اكسل مطرح كن تا همونجا پاسخ بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه توي اكسل ميخواي ميتوني براحتي اينكارو انجام بدينقل قول:
دوست عزيز سوالت رو در تاپيك اكسل مطرح كن تا همونجا پاسخ بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . میدونم این سوال و تاحالا حتما چند بار پرسیدن ولی من نمی تونم سرچ کنم و تمام تاپیک و بخونم !
تو ورد کلمه انگلیسی مینویسم بین جمله فارسی کل جمله بهم می خوره !
یه راه داشت ولی من یادم رفت چی بود !
ابتدا بايد تعيين جهت متن نويسي كرد و بعد تعيين زبان متن نويسينقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت راست به چپ : كنترل و شيفت راست
جهت چپ به راست : كنترل و شيفت چپ
تغيير زبان : آلت و شيفت
پس اول جهت راست به چپ رو انتخاب كن و بعد با هر زباني كه خواستي بنويس
ای ول . دستت درد نکنهنقل قول:
اگه بگی چیجوری عددارو هم فارسی تایپ کنه که خیلی کارت درسته : د ی
آموزش فارسي نويسي اعداد در ورد 2003 و 2007نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3166520&postcount=16
نقل قول:
این که گیر دادم به خاطر اینه که تو کتابای انگلیسی اینطوری می نویسند. حالا یا اینا با ورد کار نمی کنند یا حتما یه راهی است. ممنون از توجهتون:40:
نرم افزارهاي ديگه اي هم وجود داره كه كار طراحي با اونا هم انجام ميشهنقل قول:
ممكنه كه با نرم افزاري غير از ورد بوده باشه
مشکل با ورد 2007 در xp و vista در هنگام کپی م پست کردن مطالب در ورد کلیه علامات و شماره مثلا 1- 2- به اخر خط رفته و علامتها مثلا . : ؟ به اول خط می ایند لطفا در صورت امکان اینجانب را راهنمایی فرمایید
شما بهتره ابتدا جهت رو right to left بكنيد ( زدن كنترل و شيفت راست) و سپس پيست رو انجام بديدنقل قول:
اگه نشد بعد از پيست كردن اون كار رو انجام بديد
سلام دوستان، خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی داشتم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت کسی میدونه که چطوری میشه نوشته های موجود در فوت نون رو در 2 یا 3 ستون مرتب کرد ؟
(من در یک صفحه نزدیک به 20 تا فوت نوت دارم و چون در یک ستون قرار می گیرند زیاد جالب دبده نمیشه و جای زیادی رو اشغال میکنه)