فکر کنم برعکس گفتینقل قول:
آزاد ، تکنولوژی نرم افزار هست
فرقی ندار ن همهی سر فصلهاش یکیه فقط عنوان رشته فرق داره و توی مدرک مینویسن
Printable View
فکر کنم برعکس گفتینقل قول:
آزاد ، تکنولوژی نرم افزار هست
فرقی ندار ن همهی سر فصلهاش یکیه فقط عنوان رشته فرق داره و توی مدرک مینویسن
امیدورام قبولشید، همینطور هم خودم اون وقت بچه های p30 رو جمع میکنیم دور همنقل قول:
وای عاشق اونیم که این پست باهال و دوست داشتنیو درست کرده...منم انتخابامو زدم....سه شنبه هم کارتا میاد جمعه هم که کنکور آزاد داریم....امید وارم همه همون جایی که میخوایم قبول شیم...:11:
بچه ها 4 روز دیگه کنکور کارشناسی ناپیوسته ازاد هست..پس کی کارت ورود به جلسه رو می دن!؟؟
چرا اطلاع رسانی انقدر ضعیفه! اندرگراندم اینجوری نیست
فردا میاد تو سایت azmoon.orgنقل قول:
از روز شنبه تو اخبار علمی فرهنگی ساعت 8 شب شبکه چهار اعلام کردن :46:
سلام
كسي خبر نداره نتايج نهايي كنكور كارداني به كارشناسي كي مي آد؟؟؟؟
یاکد:https://azmoon.net/login.php
azmoon.org
از کدوم سایت باید کارشناسی ناپیوسه کارت ورود به جلسه رو گرفت! چون azmoon.org که اصلا قسمت login نداره!!!
ولی .net داره که من نمی دونم واسه شناسه و رمز باید چی رو وارد کنم تو کارتی که من دارم فقط شماره کارت و شماره کاربری و رمز هست که هیچ کدوم نخورد
نقل قول:
توی azmoon.org وارد قسمت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ناپيوسته سال 1390 میشوی با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری کارت رو میگیری!
مشکلی که نیست!
بچه ها کسی تونسته کارت آزاد رو بگیره !؟ من اطلاعات رو وارد میکنم میگم اشتباهه !!
اره من الان تونستم ولی پرینتر ندارم.نقل قول:
الان بعد یک سال تعداد پست هام شد یک دو سه ... :دی
کد رهگیری و شماره پرونده رو وارد کن.
حروف کوچیک بزرگ هم تو تصویر تاثیری نداره.
الان نگاه کردم من که نفر 500 هزار هستم مگه چند نفر شرکت کردن! وضع مردم خوبه ها! یعنی بگیم یک میلیون شرکت کرده باشن هر خوانده هم 4 نفر...می شه 4 میلیون نفر از 70 میلیون توانایی اینو دارن که ترمی کم کم یک میلیون واسه تحصیل هزینه کنن صبای مکان و رفت امد و غذا !!
اونم واسه مدرکی که واسش با پارتی هم کار نیست!یعنی لیسانس :دی