البته اگه اختلاف قيمت زياد باشه بهتري Tray بخري با يه فن حرفه اي كه حسابي پردازندت رو خنك نگه دارهنقل قول:
Printable View
البته اگه اختلاف قيمت زياد باشه بهتري Tray بخري با يه فن حرفه اي كه حسابي پردازندت رو خنك نگه دارهنقل قول:
سلام... آیا P5E3 Premium WiFi-AP @n به ایران اومده؟ قیمتش چنده؟ اگه نیومده کی میاد؟
من تو بازار رضا هرچی گشتم نتونستم P5q-e رو پیدا کنم جای دیگه ای نیست که P5q-e باشه؟؟؟
دمای بالایی نیست. نمیدونم چند صفحه پیش به شما گفتم یا یکی دیگه. که بایوس رو آپدیت کنید چون p5q سری E خطا توی دما داره.نقل قول:
ببخشيد خيلي سوال كردم جواب نداديد تو رو خدا جواب بديد
به نظر شما در محدوده 200 هزار تومان کدام پردازنده Phenom مناسب می باشد( البته شماره اخرش 50 باشه چون مشکلاتش برطرف و اصلاح شده) و در مقایسه با Q6600 ایا کارای بهتری دارد شما کدام را پیشنهاد می کنید هر کدام را پیشنهاد می کنید لطفا یک مادربورد در محدوده 200 تا 300 هم اعلام کنید
به نظر من 4 هسته ای اینتل در حد نا چیز برتر هست.نقل قول:
به نظر شما در محدوده 200 هزار تومان کدام پردازنده Phenom مناسب می باشد( البته شماره اخرش 50 باشه چون مشکلاتش برطرف و اصلاح شده) و در مقایسه با Q6600 ایا کارای بهتری دارد شما کدام را پیشنهاد می کنید هر کدام را پیشنهاد می کنید لطفا یک مادربورد در محدوده 200 تا 300 هم اعلام کنید
بارها گفته شده الان زمان مناسبی برای انتخاب مین برد گران نیست.سوکت های جدید AMD و Intell جایگزین سوکتهای فعلی میشود.
شب خوش دوستان
از بچه ها کسی قیمت مادربردهای XFX با چیپ Nvidia 680 رو داره؟ میخواستم بدونم الان قیمتشون چقدر شده ؟
قیمتشون پایین نیومده چون کلا چیپست های 680i تولیدشون متوقف شده...نقل قول:
بنچمارك هاي موجود همشون مشكل دارن از نظر من آخه يه برنامه داره تست مي كنه و راحت تو كد نويسي ميشه همه جور كاري كردنقل قول:
نمونش نرم افزار 3DMARK ورژن 5 اين مشكل رو داشت و كلا امتياز ها رو به نفع اينتل ميداد
شما تو اون رنج قيمت ميتوني بري سراغ چيپ 790FX از AMD جديدا چند مدل ديگه هم با چيپ هي مختلف وارد شدن با چيپ AMD و nVIDIA رده M3A با چيپ AMD و M3N با چيپ nVIDIA