خدا کنه اینطوری باشه و باهامون راه بیان.ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه 12 رو زدم.نقل قول:
انشالله شما هم در رشته و دانشگاه دلخواهت قبول بشی.:10:
خدا کنه اینطوری باشه و باهامون راه بیان.ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه 12 رو زدم.نقل قول:
انشالله شما هم در رشته و دانشگاه دلخواهت قبول بشی.:10:
سلام خدمت تمام برادران مشمول:31:
اموزشي منم تموم شد.. با سختي كه داشت ولي تجربه خوبي بود..البته سختيش فقط دوريه + بدو به ايست... فقط تنها بدي كه داشت اين بود كه چون ما تو نيرو انتظامي قسمت مرز باني افتاده بوديم از گروهان 143 نفري 128 نفرمون افتادن مرز سيستان بلوچستان:41:.........
در كل دعا كنيد مرزباني نيوفتيد
عزیز دل اگه چند تا پست بالاتر از پست خودت رو بخونی میفهمی چی شده:19:نقل قول:
اگه هم کم شده باشه دیگه گروهبان که نمیشه :18: میشه استوار یک :31:
وقتی هم که کم بشه دو درحه از اینی که هست کم میشه
.
دوست عزیز شما ماه و سال تولدتون رو بگید و اینکه مدرک پیش دانشگاهیتون رو حضوری گرفتی یا غیرحضوری؟نقل قول:
من توضیح کامل میدم خدمتت.
ما هم بالاخره جریان این بند من درآوردی که سازمان سنجش گفته نفهمیدیم ازیه طرف نظام وظیفه تسهیلات جدیدی برای دانشجویان گذاشته که می تونن تا ترم 4 مقطع کارشناسی انصراف بدن و در دانشگاه جدید ثبت نام کنننقل قول:
از طرف دیگه سازمان سنجش گفته که دانشجویان باید تا پایان سال اعزام از دانشگاه انصراف داده یاشند در صورتی که اصلا نظام وظیفه همچین بندی تو قانون جدیدش نیست در ثانی کسی که ترم 3 یا 4 داره درس می خونه مسلما از سال اعزامش گذشته. خلاصه که ما بین زمین آسمون گیر کردیم و هیچ کسم جواب آدمو نمیده.:41:
نقل قول:
گفتم ولی دوباره خدمت شما دوست گرامی هم میگم:
من متولد 19 /9/1370 هستم
مدرک پیش دانشگاهیم رو امسال یعنی سال تحصیلی 88/89 گرفتم.
در ضمن من روزانه و حضوری بودم.و امسال اولین کنکورم رو دادم.
فکرکنم تاریخ فارغ تحصیلیم باشه 31/6/89 ..... فکر کنم...
البته من قبولی خرداد امسالم.
.......................
با توجه به کد6 که نوشته:
ثبت نام و شرکت در آزمون متولدین نیمه دوم 70 که به صورت حضوری مدرک پیش دانشگاهی اخذ کرده اند با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غیبت که تاریخ اعزام آنان در نیمه دوم سال 1390 خواهد بود بلامانع است
....................
حالا با توجه به این توضیحات آیا من اضاف میخورم یا نه ؟
یا اصلا غیبت ندارم؟
امیدوارم واسه جواب دادنتون توضیحاتم خوب باشه....
منتظرم ....
سازمان سنجش یاوه میگه:دینقل قول:
ما هم بالاخره جریان این بند من درآوردی که سازمان سنجش گفته نفهمیدیم ازیه طرف نظام وظیفه تسهیلات جدیدی برای دانشجویان گذاشته که می تونن تا ترم 4 مقطع کارشناسی انصراف بدن و در دانشگاه جدید ثبت نام کنن
از طرف دیگه سازمان سنجش گفته که دانشجویان باید تا پایان سال اعزام از دانشگاه انصراف داده یاشند در صورتی که اصلا نظام وظیفه همچین بندی تو قانون جدیدش نیست در ثانی کسی که ترم 3 یا 4 داره درس می خونه مسلما از سال اعزامش گذشته. خلاصه که ما بین زمین آسمون گیر کردیم و هیچ کسم جواب آدمو نمیده.
میتونی کنکور بدی اصل نظام وظیفه است که میگه مشکلی نداره!
خودم از سنجش پرسیدم گفت برو از وظیفه بپرس! مسئول نظام وظیفه دانشگاهم گفت تا موقع قبولی قطعیت لازم نیست انصراف بدی..!
با توجه به توضیحات شما ، تا جایی که من میدونم شما از 18 دی به بعد غیبت می خورید. پس باید حداکثر تا اون تاریخ کارهای ثبت دفترچه خدمت رو انجام بدید.نقل قول:
ضمنا در مورد تاریخ فارغ التحصیلی باید گواهی موقت اتمام دوره پیش دانشگاهی رو نگاه کنید.
اما در مورد دفترچه خدمت ، به پلیس 10+ مراجعه کنید و دفترچه رو تهیه کنید.فرم ها را طبق توضیحات زیر تکمیل کنید:
* فرم شماره 2 = خودتون پر کنید(اطلاعات شخصی و ...)
* فرم شماره 3 = ببرید مدرسه ای که درس خوندید براتون تکمیل کنن و مدیر مدرسه مهر بزنه. بعد باید بری اداره آموزش و پرورش منطقه تون اونا هم مهر بزنن.
* فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.(بعد از زدن واکسن ها این فرم رو برات مهر میزنن)
* فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . (پزشک عمومی هم میشه)
علاوه بر این ها ، مدارک لازم که توی دفترچه رو نوشته به همراه این دفترچه ور میداری میری پلیس 10+ که ثبت کنی.ثبتش هم از طریق کامپیوتر انجام میدن و وقت کمی میگیره. بعدش یه رسید بهت میده . در طول 1 ماه برگه اعزامت(برگه سبز) میاد. توی اون برگه تاریخ اعزامت رو می نویسه که نیمه دوم سال 90 خواهد بود.
سعی کن هر چه سریعتر کارها رو انجام بدی.حداکثر تا اوایل دی ماه دفترچه رو ثبت کن.
موفق باشی
نقل قول:
ممنون که اینهمه کامل و سریع پاسخم دادید.ولی چندتا سوال:
ا.دفترچه ر وثبت کنم .همون موقع که رسید گرفتم یعنی ثبت شده یا بعد از اینکه برگ سبز اومد میشه ثبت؟
2.تاریخ 31/6/89 که زده فارغ تحصیل اشتباهه؟
3.احتمال داره غیبت خورده باشم؟(احتمال)
4.احتمالش هست که سربازیم بخوره قبل از کنکور 90؟
تائید میشه ...نقل قول:
من امروز واسه یه دوستمون رفتیم پرسیدیم دقیقا همینو گفت
البته شرطش اینه که غیبت نداشته باشی و موقع ارسال دفترچت نرسیده باشه ...
ایشالا پیر نشی ولی قبول شی حمید جون :40: