رایگانه، فقط وی پى ان وصل نباشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
رایگانه، فقط وی پى ان وصل نباشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:نقل قول:
ساعت 6 صبح یه بسته 3 ساعته شبانه فعال کردم اتمام بسته رو تو ایرانسل من زد ساعت 9 صبح عجیب بود چون قبلا میزد تا فرداش خلاصه شروع به استفاده از بسته کردم ساعت ده دقیقه به 8 صبح اینترنتی که نصف حجم و بیش از یک ساعت از زمانش مونده بود قطع شد و ساعت 9 صبح هم بسته رو از ایرانسل من حذف کرد به ایرانسل برای این پیشرفت چشمگیر تبریک میگم و دوستان حواسشون باشه این اتفاق براشون نیفته
بازم به ایرانسل تبریک میگم.
منم دو شب پیش همین مشکل برام پیش اومد صفحه های قبل گفتم....نقل قول:
ساعت استفاده از بسته های ساعتی شبانه که ۲ تا ۸ نوشته شده همینه. شما اگر ساعت ۷ بسته بخری و زمان اتمام بزنه ۱۰ باز همون ۸ صبح بسته منقضی میشه. پس اگر زیر ۳ ساعت از تایم شبانه باقی مونده گول ساعت پایان بسته ۳ ساعته رو نخورید که الکی هست.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
بستههایی که در بازه 2تا 8 خریداری میشن، همین مشکل رو دارند، یعنی ساعت اتمامشون چند ساعت بعذ از خرید میفته
ولی اگه قبلا از ساعا 2 خرید کنی، اینطوزی نمیشه
اینو از رو تجربه دو شب پیش میگم
فکر نکنم ، رو تنهای اول که تست کرده بودم باز نکرد ،نقل قول:
شاید رو ایرانسل هم باز نکنه ! چون حداقل باید به نت وصل بشه که بتونه وارد نرم افزار بشه
من رو گوشیم یه فایروال دارم که همه اینترنت گوشی رو قطع میکنه و فقط به لنز اجازه مصرف میده ( البته نه رو وای فای ) بعدش وقتی اینتزنت رو روشن کنم و تو همه قسمت های لنز بگردم و فیلم ببینم یا نبینم ، 1 ریال هم از حسابم کسر نمیشهنقل قول:
احتمالا شما موقعی که دیتا رو روشن میکنید نرم افزار های دیگه ای از نت به مقدار کم مصرف میکنن
این نرم افزار ها رو حتما رو گوشیت نصب داشته باش ، برای مانیتورینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این نرم افزار هم که مصرف هر نرم افزار رو خیلی تمیز نشون میده)
یه مودم و یه سیم کارت TD به صورت رایگان میدن.نقل قول:
سلام
جریان این نت نامحدود 3 ساعته چیه؟
من قبلا یک بسته خریدم و در یک شب بیشتر از 3 ساعت هم استفاده کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد
ولی دیشب یه بسته خریدم حدود 19 گیگ دانلود کرد بقیه شارژم رو خورد بسته هم حذف شد
منم دیشب بین ساعت 3 تا 6 دانلود کردم - 30 گیگ دانلود شده . اما چون طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کرده بود شارژم را نخورده به جاش رفته یه بسته 3 گیگ داشتم صفرش کرده !!! خدایا چرا باید این دزدی ها رو بیبینیم نتونیم کاری کنیمنقل قول: