سلام
امروز دوستم دسته ی اکس باکسشو اورد خونه ی ما خواستیم با هم FIFA 12 بزنیم(برای اولین بار) ولی ایکس باکس دسته ی اونو نشناخت.تازه جالبه ایکس باکس اون هم دسته ی منو نمیشناسه.برای من الیت و برای اون آرکید.حالا باید چی کار کنم؟
سلام
امروز دوستم دسته ی اکس باکسشو اورد خونه ی ما خواستیم با هم FIFA 12 بزنیم(برای اولین بار) ولی ایکس باکس دسته ی اونو نشناخت.تازه جالبه ایکس باکس اون هم دسته ی منو نمیشناسه.برای من الیت و برای اون آرکید.حالا باید چی کار کنم؟
salamنقل قول:
جلوی 360 یه دکمه هست که با این علامت ((( نشون داده شده.
بالای دسته هم یه دکمه با (( علامت نشون داده شده
حالا باید این دکمه هارو بزنی تا کنسول دسته هارو بشناسه:20:
داداش این دکمه هارو زده بودم ولی نشد.نقل قول:
شما اول با دسته ایکس باکس دوستت کنسولتو روشن کن و بعد دسته خودتو روشن کن.اگر هم رفتی خونه دوستت برعکس اول با دسته خودت کنسول دوستتو روشن کن و بعد دسته دوستتو روشن کن.(منظورم دسته بازیه ها:27:فکر بد نکن:21:)نمیدونم چه حکمتی داره این کار:31:نقل قول:
برادران عزیز من بازی MW3 رو تو کنسولم گذاشتم ( LT3 هست ) و ارور disc is not supported رو داد .
چک کردم با xval ارور ap25 داد .
الان یعنی من فلگ شدم ، چه تو لایو بازی کنم چه نکنم بن خواهم شد ؟!
اجرا نشدن بازی چه ربطی به فلگ داره خوب؟؟؟
شما کش کنسول رو پاک کن ببین اجرا میشه یا نه ، از تشخیص فلگ هم اطلاعی ندارم...
این کش کنسول پاک کردن ضرر نداره ؟
پاک نکنیم بعد یهو بازیای XGD3 اجرا نشن:31:
LT 2 دارم
خیر هیچ ضرری ندارهنقل قول:
من خودم تو بازی la noire مشکل داشتم و هنگ میکرد ولی با راهنمایی ساجد خان( کجایی؟ :19:) گفت کش رو پاک کن پاک کردم درست شد:46:
داداش اتفاقا اون یکی دوستم اسلیم داره با همین روشی که شما گفتی وصل کرده بودم اما برای این یکی دوستم نمیدونم چرا نمیشه!!!نقل قول:
تا اونجاییکه میدونم دکمه هه نباید یک بار زده بشه
باید چند ثانیه نگه داری تا حالت رقص نور واسه چراغ های دسته پیش بیاد بعدش دکمه ی رو کنسول رو چند ثانیه نگه داری تا بشناسش:46::11: