در قسمت ADSL یا Diagnostics هستنقل قول:
Printable View
در قسمت ADSL یا Diagnostics هستنقل قول:
دوستان این little more چجوری کار میکنه؟برا من 1.5 گیگ اضاف کرد!
دیشب ساعت لپتاپ قاطی کرد به جای 2 از 1 شروع کرد تمام حجمم تموم شد!:n28::n28::n28:
الان این 1.5 فقط 5 روز می مونه شبا هم کم میشه درسته؟من 1 گیگ اضافه هم خریدم اینو که بجای اون کم نمیکنن(منظورم شباس)؟:n13::n13::n13:
اره ساعت سیستم ها دیشب یک ساعت به عقب کشیده شد! باید تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را برداریدنقل قول:
این الان چه تاثیری داره روی سرعت ؟نقل قول:
منم همون G.DMT بود چندبار زنگ زدم دستکاری کردن الان نگاه کردم دیدم رفته روی ADSL2+
خب یه کم توضیح میدی هرکدوم چه تاثیری دارن و کدوم بهتره؟؟؟
نقل قول:G.DMT سبب کاهش Downstream Speed می شود و از این طریق کانکشن Stable تری را تا مرکز مخابراتی برایتان فراهم میسازد ولی میبایست با شرکت سرویس دهنده اینترنتی نیز در تماس باشید و از آن سو نیز GDMT برایتان ست شود.(کاربرد بیشتر آن برای مکانهایی است که فاصله زیادی تا مرکز مخابراتی دارند)زمانیکه پارامترهای خط وضعیت مناسبی ندارند و بدلیل مشکلات SNR در بستر مخابراتی نویز روی خط سبب کاهش سیگنال خط می شود GDMT کمک میکند تا Connection Time های طولانی تری داشته باشید.
خوب حالا +ADSL2 چیکار میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
G.dmt: 8 Mbps downstream, 832 Kbps upstream
G.lite: 1.5 Mbps downstream, 512 Kbps upstream
ADSL2: 12 Mbps downstream, 1 Mbps upstream ADSL2+: 24 Mbps downstream, 1 Mbps upstream
پینگ امروز چطوره؟ یکی پینگ میگیره ممنون
ماله من که ترکیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه سوال داشتم..ماله من اول روی G.DMT بود..اون موقع کشش خط روی ۸ مگ بود.... پس خطمو روی 4 مگ بستن...بعد زنگ بزدم پارس انلاین گفتم بزارید روی 9 مگ...اون موقع بردش روی adsl 2 بعد کشش خط شد 12 مگ...بعدش گذاشتش روی 9 مگ...سرعتم در روز بالای 800 بود تا این که دیروز یه قطعی داشتم بردنش روی 4 مگ باز زنگ زدم ببرنش روی 9 مگ..از دیروز تا الان سرعتم بالای 400 نمیره...بعضی وقت ها شاید 600 ولی سریع بر میگرده...حالا یه سوال.......4 مگ اخرین سرعتی که میشه باهاش دانلود کرد همون 400 کیلوبایت هست یا بالاتر میره؟؟؟ اگه سرعتم رفت روی 600 کیلوبایت بعد برگشت یعتی 9 مگ ساپورت میکنه ولی ممکنه شلوغ باشه که بالاتر نمیره؟؟؟
دوستان راه حلی بگید که کشش خط بالا بره..از یه نفر پرسیدم گفت که یه سیم مستقیم به جعبه باکس تلفن بکش..این درسته؟