برای من که از شرکت پیشگامان هم دارم ، سرعت قطع و وصلــی داره !
عجب ... !
هرجا میریم ، قطعـــی داره !
Printable View
برای من که از شرکت پیشگامان هم دارم ، سرعت قطع و وصلــی داره !
عجب ... !
هرجا میریم ، قطعـــی داره !
شبانه رو ولش روزانه هم دیگه کار نمیده!!!!!
چیز پی ان هیچکس کار نمیکنه .نقل قول:
وصل میشه اما سایت باز نمیکنه .
دلیلش هم اگه تقویم رو نگاه کنی معلومه !
راستی Gmail هم واسه دوستان کار نمیکنه ؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
به شرکت ربط نداره عزیز .نقل قول:
کلا این چند روزه وضعیت نت افتضاحه ...
از من و شما و شرکت سرویس دهنده هم کاری بر نمیاد .
فعلا باید بسازیم ...
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
دوست عزیز سرعت سرویس های ART به دلیل نامحدود بودنش از سرویس های ECO پایین تره .نقل قول:
چون سرویس های ECO محدودیت حجمی داره .
ART1 هم قاعدتا نباید بیشتر از 30 - 35 باشه .
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
واسه من هیلتره ...نقل قول:
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
واسه منم باز نمیشه .نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
واسه منم همچین چیزیه .نقل قول:
البته تا 50 هم میره ...
:19::19::37: اه هیچ سایتی باز نمی شه
هر چی هم که باز می شه از این سایت های قلابیه که توش فقط تبلیغاته
دیوونه شدم رفت
شاتل باید یه ماه مجانی با 10 گیگ ترافیک واسه این مدت به همه بده
و همچنان ادامه دارد
بازهم راس ساعت 12:58 از 80 به 6 کیلو بایت سرعت دانلود رو رسوندن
هیچ ربطی هم به اوضاع حاکم نداره
کرم از خوده درخته ......
مدیر ( پاک کننده ) خودتو برسون عزیز
یاعلی
درسته تقریبا 7-8 روزه ART1 رو سرعتش رو کم کردن ولی به صورت ثابت شده دیگه و فکر نکنم بالا بره. قبلا سرعت دانلود حداکثر 36 بود و شب و روز نداشت . الان سرعت حداکثر 25 هست و شب ها حداکثر 16 .نقل قول:
سرعت 25 و 16 فیکس شده دیگه . من خودم الان دارم 15-16 می گیرم. شب ها فقط لینک مستقیم با دانلود منیجر می تونین به 16 برسین وگرنه که همون 5تا10 هست .
سرویس آرت نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره. مثلا Art home ماهی 14 گیگ و ART1 ماهی 18 گیگ می تونه دانلود کنه.نقل قول:
دوست عزیز سرعت سرویس های ART به دلیل نامحدود بودنش از سرویس های ECO پایین تره .
چون سرویس های ECO محدودیت حجمی داره .
ART1 هم قاعدتا نباید بیشتر از 30 - 35 باشه .
سرعت اگه 35 بود که راضی بودیم ! حداکثر در بهترین حالت 25 هست.
اینی که شما میگی قانون Fair Use Policy هست !نقل قول:
اینا که شما گفتی درسته اما اگه این 18 گیگ هم تموم بشه سرعت شما پایین میاد اما همچنان نامحدوده .
اما سرویس های ECO اینطوری نیست .
هیچ شرکتی نمیاد همچین سرویسی بده که کل دانلودش نامحدود باشه .
سلام به همه
من شاتل دارم 128 شیراز سرعت دانلود روزها 60-70 شبها خود ساعت 1 که میشه سرعت دانلود 55-64 هست.
پینگشم واسه بازی انلاین خوبه ولی ساعت 1 به بعد شدیدا پینگ میره بالا ولی سرعت همونه که گفتم.
در ضمن کسایی که میگن شبها سرعت دانلود ما محدود میشه fair use policy رعایت نمیکنن:
این اسیا تک یا همون مخابرات درسته الان سرعتش بالاست حدس میزنم که تا چند ماه آینده بیشتر اینجوری نمونه تازه اولشه میخواد مشتری جمع کنه مثل شرکت فن آوا (دیتانت)در شیراز سر چهار راه ها دستمال کاغذی مینداخت توی ماشینا واسه تبلیغ سرویس 128 سرعت دانلودش 200 بود 1 ماه بیشتر طول نکشید.کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy
شاتل بهترین پشتیبانی رو داره اگه یه موقع بخواد سرویس قطع بشه که نمیشه 1 روز قبلش اس ام اس میده بهت میگه پنل کاربرها واقعا کامل هست همین .:20:
الان شما می دونی چقدر پایین میاد ؟ سرعت انقدر کم میشه که پیج نمیشه باز کرد.قبلا که 36 بود 12 میشد الان سرعت زیره نصف میاد یعنی ماکسیمم 7-8نقل قول:
اینی که شما میگی قانون Fair Use Policy هست !
اینا که شما گفتی درسته اما اگه این 18 گیگ هم تموم بشه سرعت شما پایین میاد اما همچنان نامحدوده .
این تازه با دانلود منیجر هست. معمولی از دایال آپ بدتره. تقریبا با قطع کردن زیاد فرقی نداره.
اینم رو هوا گفتی . همین الان چند نفر رو از پیشگامان میشناسم که نامحدود 512 دارن (البته قیمت بالاست)نقل قول:
هیچ شرکتی نمیاد همچین سرویسی بده که کل دانلودش نامحدود باشه .
پول بده همچین بهت نامحدود میدن کفت ببره(البته نه شاتل.) درسته با 30-40 تومن هیچ جایی نا محدود نمیدن. قیمت های نامحدود بالای 512 معمولا ضریب 100 هزار دارن.
و در ضمن اصلا کسی اینجا گلایه نکرد که ART ترافیک دانلودش کمه. حرف ما اینه که سرعت رو کم کردن و پایین نگه داشتن و حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد.
..... حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد. :31:
تفسیر ریاضیش میشه همسایگی باز محدودیت دانلود ... نمی دونم دوستان رشته ریاضی بودن یا نه ...
ولی سرعت شبانه اکو هم کمه .... واسه من 10 کیلوبایت پر سکند. ....(10 kbps)