اره اومده . 100 درصد مطمئن باشنقل قول:
بله باید بازی های XGD3 رو دوباره واسه LT + 3 با agbx جدید پچ کنی تا کار کنه اینکارو بکن اگه کار نکرد بدون که LT 2 هم نداره چه برسه 3نقل قول:
MW3 گفت باید پچ شده بزاری و اجرا نشد .
اره اومده . 100 درصد مطمئن باشنقل قول:
بله باید بازی های XGD3 رو دوباره واسه LT + 3 با agbx جدید پچ کنی تا کار کنه اینکارو بکن اگه کار نکرد بدون که LT 2 هم نداره چه برسه 3نقل قول:
MW3 گفت باید پچ شده بزاری و اجرا نشد .
مشکل اجرا شدن نیست .نقل قول:
میگم الان این آقا پچ نشدش رو گذاشت و ارور داد کنسول که disc is not supported .
و دستگاه فلگ شد .
الان من پچ شده رو بزارم و اجرا بشه مشکل فلگ حل میشه ؟
شرمنده اخبارم قدیمی بود :(
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
شما یه کاری بکن ، برو توی منوی ستینگز ، استوریج ، بعد کش مربوط به تمام دیوایس های ذخیره سازی رو پاک کنین ، بعد ببینین MW3 رو اجرا میکنه یا نه... چون میگین که عدد X داشبورد عوض شده خوب یعنی داشبورد آپ شده و همینطوری اجرا نمیشن بازیا... اگه اجرا کرد ، احتمالا یا 2.0 ــه یا 3.0...
ای داد بیداد واقعا از من بد شانس تری . این همه سوال پرسیدی جواب دادیم اینو چرا نپرسیدی ؟نقل قول:
ولی بازم امید هست احتمال داره فلگ نشده باشی . داشبورد رو نگا کردی ؟ اعداد عوض شده ؟
اگه فلگ شده باشی با پچ و اینا درست نمیشه و فقط و فقط J tag کردن میتونه کنسول رو از فلگ شدن در بیاره .
بله اعداد و ارقام عوض شده .نقل قول:
من تو فروم های خارجی گشتم گفته بودن این ارور ap25 بعضی وقت ها بن میشی بعضی وقت ها هم نه .
شانسی هست .
چون این ارور رو وقتی درایو دستگاه گرد و خاکی هم باشه میاد .
الان چند روز نباید برم تو لایو ببینیم چی میشه .
سلام داداشنقل قول:
میشه نحوه ی رایت کردن بازی ها و پچ کردن اونها برای LT3 رو بگی؟مثلا من الان یک دیسک MW3 برای LT2 دارم میتونم باریختن محتویات اون به کامپیوتر و پچ کردن و رایت کردن اون رو در ایکس باکس لایو بازی کنم؟
با تشکر
سوالتون رو اینجا باید بپرسید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تا حالا کسی از این سایت گلد خریده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم امنه منم گلد بخرم یا ....؟
سلام بچه ها یه سوالی داشتم :
من رو ایکس باکس LT 3 ریختم میخواستم بدونم اگر من بازی های قبلیم که برا LT 2 بودن رو تو این بزارم (در موقعی که به اینترنت وصل نیستم) دستگاه فلگ میشه؟یعنی بعد از اون اگه به لایو وصل شدم بن میشم؟مثلا من بتمن رو قبلا برا LT2 خریدم الان ایکس باکسم LT 3 هست بتمن رو بگذارم اجرا میکنه یا نه؟
با تشکر
بعضی از بازی ها هستن که قفل خاصی دارن و باید پچشون کنی .نقل قول:
اگه پچ نکنی چه آفلاین چه آنلاین بازی کنی فلگ میشی و به محضی که رفتی تو لایو ، دستگاه اطلاعات دستگاه رو می فرسته که این دستگاه فلگ شد .
همون بلایی که سر من اومد :19: