اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!:n15:نقل قول:
Printable View
اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!:n15:نقل قول:
از طریق دیدن مشخصات خط در صفحه مودم. آدرسش 192.168.1.1نقل قول:
یوزر و پس ورد هم معمولا admin هستش
بگرد و قسمت status یا adsl statistics رو پیدا کن
البته یه چیز بگم به دوستان خیلی مهمه.درسته سرعت رو 4 مگ بسته شده ولی بعضی وقت ها تو روز هم سرعت بالاتر از 50 نمیره.همه چیز بستگی به پهنای باندی داره که به مرکز مخابراتیتون می دن. پس این 4 مگ من اگه بشه 9 مگ ولی پهنای باند همون باشه هیچ فرقی نمیکنه.اونایی هم که سرعت شبانشون بالا هست از پهنای باندشونه.نقل قول:
دوستان یه سوال...دو ماهه که خطم روی 9 مگ بسته شده بود ..دو شب ساعت خاصی نتم قطع میشد زنگ زدم پشتیانی یه چند راه حل گفت ولی گفت قطعی به احتمال از طرف پارس انلاینه..بعد خطمو برد روی 4 مگ!!!!
بهش گفتم گفت بعد عوض کنید.. حالا که بردند روی 9 مگ اصلا سرعت در روز از 200 بالاتر نمیره!! چیکار کنم؟؟؟
مدتیه سرعت شبانه برای من اینه :نقل قول:
تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
از ساعت 02:01 سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 03:00 سرعت دانلود حدود 500 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 04:00 سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 05:00 سرعت دانلود حدود 700 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 06:00 سرعت دانلود حدود 850 کیلوبایت در ثانیه
و راس ساعت 07:00 سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
پینگ شبانه سرور داخلی هم از 150 به بالاست
ضمن اینکه این چیزی که نوشتم معمولش اینه
و برخی شبها هم هست سرعت به 80 هم نمیرسه و برخی شبها هم تا صبح سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه هست
زنگ زدم میگه نویز داره!! هیچوقت این شکلی نبود....توی این دو ماه روی 9 مگ جواب میداد..نمیدونم این تغییر 9 مگ به 4 مگی که صبح انجام داد چیکار کرد!!!نقل قول:
برو به تنظیمات مودمت ببین مودالسیون مودمت روی چی بسته شده اگه ADSL 2+ زنگ بزن بگو روی G.DMT بزارن اگه G.DMT الان بگو روی ADSL 2+ بزارن :n06:نقل قول:
چون تنها تغییری که پشتیبان مربوطه میتونه بده روی پروفایل به غیر از 4 مگ 9 مگ ...این تنظیماته و برای شما با قبلیه بهتر جواب میداده.
مودولاسیون از توی تنظیمات مودم انجام میشه. مطمئنی اونها هم باید انجام بدن؟نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
در واقع اصل کاری اون سمته :n06: و بهترین حالت اینه که بپرسی مودالوسیون پروفایلت روی چه حالتی گذاشتن تا شما هم از تنظیمات مودم روی همون بزاریدنقل قول:
داداش یه کم بیشتر توضیح میدی؟نگرانمون کردی:n02:نقل قول:
یعنی ما بهش بگیم مودالوسیون(انگلیسیشو هم بنویس لطفا) رو چی بسته شده اگه گفت فلان رو بهمان ببندیم؟:n02: