الان snr حدود 12 هست . میترسم ببندن رو 9 و قطعی ش زیاد بشهنقل قول:
از روزانه راضی هستم ولی فکر میکنم شبانه باید بیشتر سرعت بهم بده
Printable View
الان snr حدود 12 هست . میترسم ببندن رو 9 و قطعی ش زیاد بشهنقل قول:
از روزانه راضی هستم ولی فکر میکنم شبانه باید بیشتر سرعت بهم بده
SNR من 6 هست و سرعت دانلودم 1 مگ در ثانیه . مشکل خاصی نیست فقط اگه SNR بیاد زیر 5 بعضی وقتها باید مودم رو ریستارت کنینقل قول:
شما زنگ بزن بگو که 9 مگ ببندن برات اگه دیدی OK نیستی با 9 مگ , دوباره زنگ میزنی و 4 مگ قبلیتو برات میبندن
یا اباالفضل 10 گیگ؟؟؟؟؟:n04:منم 512 حجمی دارم ولی فک کنم یه شب فقط تونست 800 مگ دان کنه.نقل قول:
سرعتم رو رو 4 مگ بستن و SNR من 13 هست.اگه بگم رو 9 مگ ببندن به نظرتون چقدر میشه شبانه؟:n13:
اگه شبی 2 گیگ دانلود هم بکنم از خوشحالی اینجوری میشم به مولا :n19:
اره،10 گیگ.عادیه تازه واسه من :)نقل قول:
Snr رو از کجا چک کنم؟
برادران ترافیک هدیه رو الان دادن یا دو سه روز به عید میدن ؟
برای ما اضافه نشده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اولین صفحه ی تنظیمات مودمتهنقل قول:
SNR بستگی به خط شما داره ممکنه با 9 مگ بشه 8 یا 6 و یا اصلا قطع بشید . شاید هم مشکلی براتون ایجاد نشهنقل قول:
شما زنگ بزن که برات 9 ببندن اگه دیدی جواب نداد خططت و مشکل داشتید دوباره زنگ میزنید براتون برگشت میدن به قبلی
سرعت شبانه 9 مگی ها از 500 تا 900 هست . و در روز 1 مگ در ثانیه ( بستگی به وضعیت سرورها داره / برخی شبها به 300 کیلو بایت هم نمیرسی )
شرایط فوق برای اینترنت حجمی ( محدود ) هست .
من بعضی وقتها تا صبح حدود 13 گیگ دانلود میکنم
سلام دوستان من تازه اومدم پارس و خیلی خوشحال هستم که از مخابرات لعنت شده اومدم بیرون.
الان خطم روی 4M بسته شده
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 512 4096 Max Rate (Kbps) 1096 5376 SNR Margin (dB) 18 11 Line Attenuation (dB) 31 51 Errors (Pkts) 0 0
می خواستم ببینم اگه روی 9 ببندن مشکلی ایجاد نمیشه ؟
الان با 4 شبانه تا سرعت 3.5Mb میگیرم اگه 9 بشه تو شبانه امکان داره تاثیر داشته باشه ؟
1 گیگ چند روز پیش به من دادن . نوشته بابت ترافیک استاتیک !! متوجه نشدم برای چی هست . شاید همین عیدیه :n13:نقل قول:
البته امسال فکر نکنم عیدی در کار باشه و به جای عیدی 5 روز به قرار داد شما اضافه میشه
دوستان از کجا بدونم که خط رو 9 مگ بسته شده یا نه؟
من 512 داشتم شب ها سرعت دانلود 250 اینا بود الان 1 مگ گرفتم سرعت دانلود از 170 بالاتر نمیره :n21: