امشب نت فوق العاده بود
یک گیگ دانلود کردم
چرا واسه شماها اینقدر محدودیت داره؟ نکنه از طرف نمایندگی دارن کلاهنتون رو برمیدارن؟
Printable View
امشب نت فوق العاده بود
یک گیگ دانلود کردم
چرا واسه شماها اینقدر محدودیت داره؟ نکنه از طرف نمایندگی دارن کلاهنتون رو برمیدارن؟
شما مثل اینکه نمیدونی در کشور چه خبره.نقل قول:
نقل قول:
اون سرعت واقعی نیست ... اصطلاحا بهش میگن fake یعنی غیر واقعی ... همیشه سرعت واقعی بعد از حداقل 40 ثانیه از شروع دانلود هستش
شما مطمئنی؟؟؟!!نقل قول:
اون سرعت واقعی نیست ... اصطلاحا بهش میگن fake یعنی غیر واقعی ... همیشه سرعت واقعی بعد از حداقل 40 ثانیه از شروع دانلود هست
من این رو تجربه کردم
مثلا یک فایل یک مگابایتی رو توی دو - سه ثانیه دانلود کردم
اون سرعت واقعی بود من سرعت رو نگاه نمی کنم حجمی که داره وارد سیستمم میشه رو حساب می کنم
وقتي فايل يك مگابايتي هست و شما روي لينك زديد تا پنجره idm بياد و شما ماوس رو ببريد و شروع رو بزنيد خود دانلود منيجر دانلود رو شروع كرده ممكنه 500 كيلوبايتش دانلود شده و وقتي شما شروع رو زديد مقدار باقي مونده رو دانلود كرديد.نقل قول:
بهترين راه تست سرعت واقعي همين speedtest.net هست
جالب اينجاست من الان 4 شبه هر شب 1 گيگ دانلود ميكنم ( به اندازه همون 1 گيگ لينك ميگذارم )
از اون جالب تر اين كه من و دوستام الان به ترتيب 17 و 26 ماه ميشه سرويس ميگيرم براي هيچ كدوممون تاريخ تولد اون 3 گيگ رو ندادن
اما پسر خالم كه 2 ماه هست براش سرويس گرفتيم امروز زنگ زدن از تهران باهاش حرف زدن نظر سنجي كردن نمره خواستن بعد هم 3 گيگ بابت تولد ريختن حسابش
آخه مدیر عزیز تو بگو من چجوری جلوی خودم رو بگیرم و فحش ندم؟!
پنج شنبه 14.400 برای 3 گیگ هدیه ریختم هیچی نیومد به گیگام اضافه بشه زنگ زدم میگم چرا میگه باید بعد از واریز به شیراز تماس میگرفتین و
میگفتین این پولو برای خرید ترافیک ریختین و چون از 28 گذشته هدیه بهتون تعلق نمیگیره.
بعدش گفتم باشه شنبه زنگ میزنم که پولم رو بگیرم
امروز زنگ زدم میگم من پول ریختم قرار شد زنگ بزنم بگم چیکارش کنین بی ناموس رفته 3 گیگ اضافه کرده
میگم تو که سرخودی چرا همون پنج شنبه اضافه نکردی که 3 گیگ هدیه هم بگیرم میگه عذر میخوام اشتباه شده بود
هر چی فحش بلد بودم پشت تلفن حوالش کردم عصر هم میرم خون به پا میکنم
اصلا این کار رو نکنید. تا دلتون میخواد به همشون فحش بدید . اما تو پی سی ورد نه. پی سی ورد جایی برای این موارد نداره. توی انجمن میتونید درباره خوبی یا بدی یا امکانات سرویس دهنده های اینترنت بحث کنید.نقل قول:
ممنون.
افرین به این غیرت!!!:10:نقل قول:
هر چی فحش بلد بودم پشت تلفن حوالش کردم عصر هم میرم خون به پا میکنم
مگه شاتل واسه تولد هم هدیه میده؟؟!!
به نظر من بايد بي خيال شاتل بشي والا ديال اپ هم بهتر از اين شاتل هستنقل قول:
برو يه اي اس پي ديگه خودت رو راحت كن