نمیدونم چرا یهو همه چی قطع میشه و اصلا وصل نمیشم
در این حالت اگه 192.168.1.1 هم بزنم نمیره تو مودم ( اتصال با wifi ) . یا میره تو مودم ولی به شدت کند !!!
تا زمانی که یکبار سیستمو ریستارت کنم حل میشه
این مشکل از چیه به نظرتون ؟ :n13:
Printable View
نمیدونم چرا یهو همه چی قطع میشه و اصلا وصل نمیشم
در این حالت اگه 192.168.1.1 هم بزنم نمیره تو مودم ( اتصال با wifi ) . یا میره تو مودم ولی به شدت کند !!!
تا زمانی که یکبار سیستمو ریستارت کنم حل میشه
این مشکل از چیه به نظرتون ؟ :n13:
والا من کریو رو چند ماه پیش تست کردم اصلا کانکت نمیشد کلا پورتش رو بسته بودننقل قول:
حالا شاید جدیدا باز کردن ولی یه کرمی ریختن که نشه استفاده کرد
در حال حاظر از فیری -گیت استفاده میکنم که مشکلی نداره سرعتش کمه اما خوب مجبوریه دیگه چه کنیم
اگه ترافیک ماهانه باشه سوخت میشه اگه ترافیک اضافی باشه که خریداری کردین به ماه بعد منتقل میشهنقل قول:
والا 1 گیگ به ما اضافه شده که تو قسمت مدیریت سرویس نوشته افزایش ترافیک استاتیک حالا نمیدونم همون عیدیه یا نه
اره منم اینجوری میشم مودمو خاموش روشن که میکنم اینجوری میشه یهو... باید ریستارت کرد...جدیدا اینجوری شدهنقل قول:
کسی راه حلی داره بگه خیلی رو اعصابه :n14:
کسی اینجا 512 محدود داره طرفای غرب ( سعادتمند ) بگه شبانه سرعت دانلودش چنده؟
من پارس انلاینم . به شاتل هم فکر کن . من شای داز پارس انلان کوچ کنم به شاتلنقل قول:
سرعت دانلودت رو بگو. شاتل یه 3-4 ساله زنگ میزنم میگه تو لیست انتظار هستین :|نقل قول:
با تمدید به موقع به استقبال بهار بروید
کاربران گرامی
با تمدید به موقع سرویس اینترنت پرسرعت خود از تاریخ 17 اسفند 92 لغایت 31 فروردین 93، از افزایش مدت زمان قرارداد بهرمند گردید
سرویسهایی که شامل پرموشن میشوند هدیه سرویسهای محدود هدیه سرویس های نامحدود سرویس سه ماه پنج روز سه روز سرویس شش ماه پانزده روز شش روز سرویس دوازده ماه چهل روز ده روز
در هفته ی اول خرداد ماه 93، هدیه سرویس هایی که شامل این جشنواره تمدید میشوند ، به حساب کاربری شما اضافه میگردد.
منتظر خبرهای بعدی ما باشید
با تمدید به موقع به استقبال بهار بروید
کاربران گرامی
با تمدید به موقع سرویس اینترنت پرسرعت خود از تاریخ 17 اسفند 92 لغایت 31 فروردین 93، از افزایش مدت زمان قرارداد بهرمند گردید
سرویسهایی که شامل پرموشن میشوند هدیه سرویسهای محدود هدیه سرویس های نامحدود سرویس سه ماه پنج روز سه روز سرویس شش ماه پانزده روز شش روز سرویس دوازده ماه چهل روز ده روز
در هفته ی اول خرداد ماه 93، هدیه سرویس هایی که شامل این جشنواره تمدید میشوند ، به حساب کاربری شما اضافه میگردد.
منتظر خبرهای بعدی ما باشید
دلشون خوشه هدیه دادن:n29:
برای من 4 - 5 روزه اینطور شده فکر میکردم از مودمم هست !!نقل قول:
سال ب سال گدا تر میشننقل قول:
دو سال پیش کل ایام عید اینترنتو رایگان کردند برای همه
پارسال فکر کنم 2 گیگ هدیه دادن
امسال 5 روز اضافه کردند به مدت قرار داد !!!!!!!!!!!!!!! این کجاش هدیه هست خب ؟؟؟ :n13:
دوستان مشهدی
الان 3 روزه تقریبا هر روز 2 ساعت اینترنت قطع هست0طرفتی 8-9 شب)زنگ میزنم میگه مشکل از مخابراط صابری هست شما هم قطعی دارید؟