نقل قول:
جالب بود
این روش میتونه جایگزین خاموش روشن کردن مودم برای شروع دانلود رایگان باشه؟؟
Printable View
نقل قول:
جالب بود
این روش میتونه جایگزین خاموش روشن کردن مودم برای شروع دانلود رایگان باشه؟؟
عضو دبیرخانه شرکتهای PAP افزود: در مدل جدید برای اینترنت نامحدود، با تعیین سقف مصرف منصفانه، حداکثر دانلود محدود میشود.
الان هم اکثر شرکتها قانون مصرف منصفانه دارند و بعد از حجم منصفانه اینترنت تقریبا قطع میشود، بعد از این چه فرقی میکند؟ اینترنت کاملا قطع میشود؟نقل قول:
اینترنت حرام است. بایستی اجازه ی کتبی از مرجع تقلیدتان را برای ISP بفرستید. باتشکرنقل قول:
دقیقا شما میتونی سر ساعت شروع رایگان لپتاپو تنظیم کنی دانلود شروع میشه از همون لحظه تو پنل لاگ میندازه و قبل اون سیستم شمارو آفلاین میدونه فقط نکته مهم اینکه قبل از شروع دانلود نباید هیچ دستگاهی به مودم وصل باشه حتی سیستمی که باهاش قراره دانلود انجام بشه باید در حالت اسلیپ باشه خود idm سیستمو از حالت اسلیپ درمیاره یه بار امتحان کنید تا مطمئن باشه.نقل قول:
همین کار هم دقیقا برای پایان دانلود هم باید انجام بشه ولی باید یکم زودتر سیستم خاموش بشه زمانش همون زمانیه که تو پنل میدین هر چفد کمتر بهتر
به قول خودتون الان تقریبا قطع میشه ولی به هر حال یه قطره قطره ای اینترنت هس اما از این بعد راحت بطور کامل قطعش میکنندنقل قول:
فقط چطور اسم اینو میزارن نامحدود ادم شاخش در مییاد خب راحت بگید نامحدود نداریم الان به حساب خودشون کاربر را خر فرض کردن
جالب اینجاس که گفته داخل ایران اینترنت نامحدود یعنی هر چقد دلت خواست دانلود کن ولی در دنیا سقف مشخصی داره مثلا 100 گیگ , از این که این حرف درسته یا نه هم که بگذریم ولی خیلیا با اینترنت محدود هم نمیتونن 100 گیگ در ماه دانلود کنن چه برسه به نامحدود مگر اینکه ماهانه n تومان بریزند به حساب شرکت اینترنتی حالا با این حساب اینترنت نامحدود داخل ایران یعنی هر چقد دلت خواست دانلود کن؟!
نامحدوده , محدود . بزرگترین پارادوکس دنیای اینترنت
واقعا که دنیا داره به سمت ارائه نامحدود بدون سقف مصرف برای استریمینگ و مصارف عادی میره(با vod اشتباه نشه) اینا ملت رو احمق فرض کردن نخیر الان شما اگه تو سایت اپراتورهای معروف دنیا برید مثل ورایزن و اسپرینت و و ویرجین مدیا و ای تی اند تی و بی تی انگلیس میبینید که همشون نامحدود سرعت بالا در حد 100 مگابیت تا 1 گیگابیت میدن بدون سقف مصرف خود فامیل بنده در خارج الان اینترنت 100 مگابیتی داره میده ماهی 49 دلار بدون سقف مصرف و باهاش شبکه های با کیفیت 4k رو استریم میکنه یکم چشم و گوشتون رو باز کنید اینا میخوان اینترنتی که خودشون نامحدود از مرز میگیرن رو با چند برابر قیمت و بصورت حجمی بفروشن(در کنارش هل دادن زوری مردم به استفاده از اینترانت) در صورتی که الان اینترنت خانگی در هیچ جای دنیا حجمی نیست و فقط برخی از سرویس های موبایلا حجمی هست هر چند که سرویس موبایل نامحدود هم داریم. امیدوارم این پولی که از من و بقیه میگیرن بابت اینترنت از گلوشون پایین نره.نقل قول:
- - - Updated - - -
واقعا که دنیا داره به سمت ارائه نامحدود بدون سقف مصرف برای استریمینگ و مصارف عادی میره(با vod اشتباه نشه) اینا ملت رو احمق فرض کردن نخیر الان شما اگه تو سایت اپراتورهای معروف دنیا برید مثل ورایزن و اسپرینت و و ویرجین مدیا و ای تی اند تی و بی تی انگلیس میبینید که همشون نامحدود سرعت بالا در حد 100 مگابیت تا 1 گیگابیت میدن بدون سقف مصرف خود فامیل بنده در خارج الان اینترنت 100 مگابیتی داره میده ماهی 49 دلار بدون سقف مصرف و باهاش شبکه های با کیفیت 4k رو استریم میکنه یکم چشم و گوشتون رو باز کنید اینا میخوان اینترنتی که خودشون نامحدود از مرز میگیرن رو با چند برابر قیمت و بصورت حجمی بفروشن(در کنارش هل دادن زوری مردم به استفاده از اینترانت) در صورتی که الان اینترنت خانگی در هیچ جای دنیا حجمی نیست و فقط برخی از سرویس های موبایلا حجمی هست هر چند که سرویس موبایل نامحدود هم داریم. امیدوارم این پولی که از من و بقیه میگیرن بابت اینترنت از گلوشون پایین نره.نقل قول:
- - - Updated - - -
با دروودنقل قول:
دوست گرامی ،شما متوجه هستید که زیرساخت ارتباطی ایران ،از رده خارج است و همچنین اینکه پهنای باند کلی ایران دچار کمبود های بسیاری است،ما هنوز بر روی مرکز داده های ایرانی ،یک سرویس پایدار نمی یابیم....هنوز شبکه ملی دارای پایداری 100 درصدی نمی باشد ...
حلا با این وضع استفاده از اینترنت توی ایران ،اگر از فردا نامحدود سرویس دهی کنند ،تنها استفاده این هست که شبانه روز دانلود می کنند ....و کل شبکه دچار اختلال می گردد...
باید پذیرفت تا رسیدن به شبکه ارتباطی پایدار فاصله زیادی داریم..
خب نامحدود اگه محدود باشه الآنم داریم دیگه
128 داریم خوبشم داریم تو جهان تکه :n10:
من از اولم گفتم الآنم میگم هیچ تغییری احساس نمیشه تازه گرونترم میشه الان من گیگی دارم 2 تومن پول میدم شاید کمتر 3600 بشه 3000 ،،، 2000 من میشه 3000 اونوقته که گرون میشه ها :n27:
دوستان سلام
من در تاریخ 95.03.30 توی سایت فرم پر کردم برای ثبت نام ، اینترنت یک ماهه ، فرداش یعنی 95.03.31 زنگ زدن و رفتم تو پنلم پولشو پرداخت کردم ، الان چند روزه همش توی پنل می نویسه در انتظار رانژه مخابرات ، چقدر زمان میبره ؟ باید منتظر بمونم و خودشون تماس میگیرن ؟
موضوع بعدی اینکه توی قسمت شکایات هرچقدر فرمارو پر می کنم گیر میده که شرح موضوع معتبر نمی باشد ! هرچی موضوع رو می نویسم ارور میده ! چی باید بنویسم ؟ کسی به این مشکل برخورده ؟
ممنون