دوستان موقع خرید xbox 360 باید dvd-key هم بگیریم ؟
دوستان موقع خرید xbox 360 باید dvd-key هم بگیریم ؟
نٌچ .نقل قول:
بعد اگه بخوایم LT های بالاتر بریزیم به مشکل برنمیخوریم ؟نقل قول:
فروشنده به شما dvd key کنسول رو نمیده حتی اگه داشته باشه. مگر اینکه خیلی آدم کار درستی باشه که من آدم کار درست تا حالا ندیدم:31:نقل قول:
شما خودتون باید dvd key رو استخراج کنید.تو کنسول های فت این کار راحت تره و درد سر کمتری داره.
راستش من دوستی داشتم که به مغازه دار گفته بود 50 تومن میدم ولی dvd key کنسول رو هم بهم بده و گرفته بود.ولی از این موارد کم پیش میاد.بهر حال یه سنگی تو تاریکی بندازید شاید گرفت و یارو داد منتهی اونوقت فهمیدن اینکه آیا dvd key که به شما داده مربوط به کنسول شماست کاملاً شانسیه:31:
باز هم نُچ ، کلید درایو رو موقع ریختن LT ازش استخراج میکنه کسی که داره این کار رو براتون انجام میده .نقل قول:
برادران عزیز برای xbox slim زیر LT2 چیزی اومده ؟!!
من ایمیل زدم به این فردی که تو دیجی کالا کنسول ها رو کپی خور می کنه این جواب رو داد :
کد:ro hologramam tarikh nemizanam. va nemidunma key copy shodeh age gers ro biareh 2 hast hamin age nayareh 1.91
بله برای اسلیم قبل از ارائه LT+2 فریمور LT+1.91 ارائه شده بود.منظور طرف اینه که اگه با کنسول خریداری شده از فروشگاه اونها بازی Gears of War3 رو اجرا کرد lt+2 داره و اگه اجرا نکرد lt+1.91 داره که خب بدیهیه.lt+3 تازه دو روزه برای اسلیم اومده و آخرین lt همون نسخه 2 هست که منم معتقدم کنسول شما lt+2 هست برای اطمینان میتونی بازی gow رو اجرا کنی که برای lt+2 پچ شده باشه.یادت باشه اگه کنسولو ببری و lt+3 بریزن برات باید بازی های جدید xgd3 و ap2.5 ها رو دوباره پچ کنی که هزینه برمیداره.اگه لایو نمیری فعلاً رو همون 2 بمون.نقل قول:
کنسول رو بردم برای آپدیت به LT3 .نقل قول:
اینجا تو شهرستان خداروشکر طوری با آدم رفتار می کنن آدم پشیمون میشه ! فک کرده بدهکارم بهش !!!! :13:
تصمیم گرفتم خودم کنسول رو آپدیت کنم به 3 .
الان من بازی خریدم از سایت 360shop به این روش هم گفتن رایت میشه :
برای فورزا 15 هزار تومان پول دادم .کد:کلیه بازیهای BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن میباشد.
الان این پچ دیگه چی هست ؟ به کی باید پول بدیم ؟!
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
برادران عزیز لطفا لطفا آموزش -- کردن رو قرار بدید .
من نمی دونم با ورژن چند -- شده کنسولم اون رو از کجا باید تشخیص بدم ؟
آپدیت از مثلا LT2+ به LT3 با کپی خور کردن کلی فرق داره ؟ یا مراحلش همون هست ؟
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
کنسولم Xbox 360 Kinect Bundle .
اول باید مدل درایو رو بدم تا -- رو بدید دانلود کنم ؟ :دی
به به به به به !!!!!!!!!!!!!
xbox رو باز کردم هیچ کدوم از پیچ هاش رو نبسته بود !!!!!! ( ************************************* )
یحتمل درایو هم مال خودش نیست .
یه سایتی بود نحوه تشخیص رو آموزش میداد .
دوستان لطف کنن بدن ممنون میشم .
به به درایو رو هم عوض کردن :دی
عجب شانسی داریم ماااااااااااااااااااا !!!
LiteOn هست ولی مدلش رو نمی دونم .
من لپ تاپ دارم چطوری جانگل فلشر رو اجرا کنم و درایو رو وصل کنم به لپ تاپ ؟
کابل ساتا که نمی خوره تبدیل ساتا به USB داریم ؟