به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...نقل قول:
Printable View
به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...نقل قول:
4G :n01:
محتوای مخفی: tracert 4.2.2.4
محتوای مخفی: tracert 8.8.8.8
محتوای مخفی: tracert google.com
محتوای مخفی: tracert yahoo.com
محتوای مخفی: tracert bing.com
از نطر کیقیت روتینگ هم بهتر از هر سرویس ای دی اس الی هست که تا به حال استفاده کردم. جالبه تو همه جای دنیا سرویس land line (حالا کابلی یا فیبر ......) همیشه پایدارترین و بهترین کیفت رو داره و اینترنت موبایل صرفا برای همیشه انلاین بودن در همه جاست ولی تو ایران مثل همیشه بر عکسه . کیفیت 4G بسیار برتر ای دی اس ال هست حداقل برای من اینطور بوده !
من الان 2 مگ وایمکس - 2 مگ ای دی اس ال و 4G تو خونه استفاده میکنم و 4G خیلی بزتره از همه نظر :n15:
سلام
من نت گوشی رو رو pc با usb شیر میکنم ولی نمیتونم دانلود کنم رو pc باید رو گوشی دانلود کنم کسی چیزی بلده تا رو pc هم دانلود کنه ؟
IDM چی:n16:
کدوم طرحه ؟نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *3*5*555*
والا از وقتی احمدی نژاد رییس جمهور شد فرهنگ به شدت نزول کرد اصلی ترین دلیل فقر بیشتر که بر اثر تحریم وارد شد کلا همه چیز به سواد جامعه بر میگرده نزدیگ 10 میلیون بیسواد مطلق باز همین حدود سواد ابتدایی و خیلی چیزهای ما که کلا با دنیا فرق داریم دیگه از پزشک ها با سوادتر جامعه پزشکی ما هم با دنیا فرق داره توی بیشتر کشورها حتی با پادشاه و ملکه و خیلی های دیگه شوخی ها و طنز های وحشتناکی انجام میدن حالا جامعه پزشکی ما قبول شوخی ندارن البته چون بیشترش واقعیت تلخه که باید شوخی باشه ولی نیست لپ کلام هر سال که میگذره فرهنگ و سواد این مملکت کمتر شده بیشتر نشدهنقل قول:
سلام لطفا در مورد dBm توضیح بدین و اینکه چه عددی باشه بهتره مثلا واسه من -81 هست.
تو حالت 3G رو 81 میشه گفت تقریبا وضعیت آنتن دهیتون خوب و مناسبه ، در کل هرچه پایین تر باشه بهترهنقل قول:
عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشه سیگنال قویتره. به طور مثال (اگه اشتباه نکنم) سیگنال -71 دسی بل، ده برابر قدرت بیشتری نسبت به -81 دسی بل داره.نقل قول:
یعنی 1E-08 در مقابل 1E-07 میلی وات.
نقشه ای از سایتهای ایرانسل در تهران یا کل کشور وجود نداره؟(مخصوصا 4g ساپورتهاش)
دوستان به نظر شما گوشی 4g ساپورت دو سیم کارته که ارزون قیمتم باشه (یه جورایی جایگزین مودم های خود ایرانسل ) چی مناسبه ؟
هر چی هم گوشی ارزون باشه باز از مودم گرون تر خواهد بود.نقل قول:
هنوز نقشه ای ارایه نشدهنقل قول:
گوشی های ارزون هم تو رنچ ۴۰۰ پیدا میشه ولی بعید می دونم دو سیم کارت پیدا بشهنقل قول:
2 کارته فورجی اصلا نیست گوشی هوواوی هست مدل وای 550 قیمت از 360 به بالانقل قول:
دوستان تو گوشی های سامسونگ چطوری باید کیفیت سیگنال رو دید؟
مودمی از شرکتی بی نام و نشان. بدون داشتن سایت اینترنتی ( تریشر)نقل قول:
Model: LH92 (3G, 4G, Wi-Fi)
- قابلیت اتصال به شبکه 3G ، EDGE ، GPRS و 4G
- دارای صفحه نمایشگر
- SMS پنل ارسال و دریافت
- پشتیبانی از کدهای دستوری
- قابلیت اتصال از طریق Wi-Fi برای ۱۰ نفر
- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB
- تا ۳۲ گیگابایت (SD) قابلیت اتصال کارت حافظه
- باتری قدرتمند (2640mAh)
به قیمت 360 هزار هم در سایت ایرانسل اضافه شده
بعضی از مشخصاتش
Mobile Hotspot
Model Number:LH92
Brand Name:Tricheer
Key Specifications/Special Features
Chipset : Qualcomm MDM9225 +AR 6004
LTE Cat4 : 150 Mbps DL /50Mbps UL
Band : EU : LTE -FDD B3/B7/B20
3G : B1/B8
2G: Quad Band
LatAm:
LTE--FDD B5/B7
2G --Quad Band
LTE --CA B3+ B20 Carrier Aggregation
WLAN : IEEE 802.11 b/g/n
10 Users
Display : 0.96 OLED
Micro -SD : 1* Slot supported
Battery 2600mAH
Size 70.5*70.5* 16.6mm
داخل setting قسمت about رفتید گزینه statusنقل قول:
آقا این اینترنت 3G ایرانسل تو بندر گناوه چی شد قرار بود راه اندازی بشه که نشد ما رو باش که خیال میکردیم ایرانسل سریعتر از همراه اول پوشش میده ولی همراه اول سریعتر پوشش داد اینجارو سرعت دانلودش هم دو مگابایت هست واقعا جالبه:n08:
دانلود رایگان:نقل قول:
http://uplod.ir/wk31hn1uums6/com.brogrammer.autosyncoff.apk.html
:n33:
شما این شات رو خودت گرفتی یا مربوط به سازنده ی برنامه هست؟نقل قول:
چون برای من که بعد از کلی طول دادن برای نمایش ناقص نقشه، توی نوار پایین نقشه متناوبا می نویسه "هیچ موردی قابل نمایش نیست لطفا راهنما را مشاهده کنید"
هم به وای فای وصله هم به 3g و gps هم فعال
فکر نکنم برنامه درست کار کنه، حداقل برای برخی شهرها
واسه اینکه این برنامه مثل اون شات که گذاشتن باشه باید گوشی رو در حالت شبکه اتوماتیک بزارید(واسه اینکه هم آنتن های 2g و هم 3g و 4g رو پیدا کنه) نت گوشی رو فعال کنید و به قسمت نمایش روی نقشه برید و حالا توی شهر بچرخید تا برنامه آنتن هایی رو که گوشی شما در طول مسافرتتون بهشون وصل میشه رو روی نقشه خودش ثبت کنهنقل قول:
و نشون بده
در واقع اینجوری نیست که خودش همین الان بفهمه چه آنتن هایی در شهر شما وجود داره
میشه توضیح بدی تنظیمات برای دانلود در کامپیوتر با هات اسپات کردن نت گوشی :n27:نقل قول:
3g tehran -75
جالبه دیروز مشهد بودم با سیگنال -71 و حالت دوال کریر دو مگ داد. معلومه تخصیص پهنای باندهای خیلی متفاوته و جا به جا و محله به محله متفاوته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ویندوز فون نداره؟یا برنامه مشابه؟نقل قول:
من میخوام یه گوشی دوم برای ایرانسل بگیرم.مودم نمیگیرم چون خود سیمکارت رو هم لازم دارم.حالا فرکانس ایرانسل در 3g و 4g چی هست؟4g خیلی هم ضروری نیست.
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟
3g 2100نقل قول:
4g 1800
سلام. ایا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت مصرف اینترنت همونه یا بیشتر میشه؟ یعنی جمع مصرف همونه یا طبق این عکسه؟
میخوام بسته سه ماهه فعال کنم کدوم بسته بهتره؟
سلام
امروز برای تعویض سیم کارت معمولی به 4 جی در مشهد به مرکز خدمات ایرانسل به آدرس بلوار سازمان آب خیابان قاضی طباطبایی رفتم
2 عدد رو رایگان تعویض کرد و در سیستم به صورت اتفاقی یک عدد سیم کارت هدیه هم برام در اومد
این در حالیه که بقیه نقاط مشهد 12 هزار برای هر سیمکارت می گرفتن از هدیه هم خبری نیست
تنظیمات خاصی نداره کابلو وصل کن ب گوشی تو تنظیمات / بیشتر / تترینگ و نقطه اتصال قابل حمل / گزینه اتصال داده با سیم USB رو تیک بزننقل قول:
اين جريان سرويس چندكاربره چيه؟؟؟ يعني ما فعال كنيم همه به گوشي ما وصل ميشن استفاده ميكنن؟؟؟ يا ميشه يه مودم واي فاي گرفت داخلش گذاشت چند كاربر استفاده كنن. سرعتش بالاتره؟؟؟؟ مگه همينطوري كه سيمكارت تو مودم واي فاي تي ري جي بذاريم همزمان نميشه استفاده كرد؟؟؟ سرعتش بالا نيست؟؟؟
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟
کلا سرعت توی مشهد خوب نیست اما دیگه 2 مگ خیلی ضایعه من الان با سیگنال ضعیف این تست پایین رو گرفتم. جالبه که دکل جلو در 110 متری DC HSPA+ هست و دکل عقبی که 20 متر دورتره HSPA+ 7.2Mbps ولی خیلی وقتها میپره روی عقبی و بزحمت میشه روی دکل جلو ثابت ماندنقل قول:
این اسکرین شات برای چه برنامه ای هست؟نقل قول:
نقل قول:
Network.Signal.Info.Pro
شما اگه پست های قبلی منو میدیدی متوجه میشدی سرعت در مشهد کم نیس با سیگنال - 85 8.50 تست سرعتم بود اونم با سرور باکونقل قول:
فقط همین آدرس که فرمودید نمایندگی اصلی ایرانسل در خراسان هست و باقی دفاتر سطح شهر شخصی و خصوصی هست و به همین خاطر هزینه دریافت می کنند.نقل قول: