سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟نقل قول:
Printable View
سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟نقل قول:
1 به 8 کف کردم اینقدر گفتم 108 مقدار دانلود نیست :n02::34:نقل قول:
شما خودت فکر کن اگه 108 گیگ بود کی میرفت 1 مگ یا 2 مگ بگیره تو 1 هفته تمومه
ادیت:
در ضمن مخابرات برای کسانی که برای گیم و چیز بشکن میخوان درست حسابی نیست باسه بقیه موارد خوبه:n02:
آره تهرانم,خوبه سرعتش رو 2مگ هست پیج باز کردنشم اذیت نمی کنه,نه طرفا یکی 2ماه پیش بود یکی از دوستام هم رفت نامحدود گرفت البته اون 1مگ گرفت چون براش کافی بودنقل قول:
حالا چرا میزنی تو این چند صفحه اخر نیگا میکردم ندیدم کسی دربارش چیزی نوشته باشه برا همین پرسیدم پس هنوزم نامحدود ثبت نام میکنه مخابرات ؟نقل قول:
نقل قول:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
کلا نامحدوده جیگر :n02: کی خواست بزنه بیا یه ماچت کنم :n10:نقل قول:
دانشمندی بوده هر کی نوشته اینو:n09:نقل قول:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
یا شایدم خواسته بنویسه اشتراک 108 به 1:n02:
آره برو بگیر به نظر من ,من که دارم راضیم ازش کیفیتشم از اولش بهتره شده قطعی نداره به اون صورت اینور سال هم که سرویس من قطعی نداشته اصلاًنقل قول:
اره خدا وکیلی قطیش خیلی خوب شده من پارسال داشتم اینقدر بد بود فسخ کردم ولی دوباره گرفتم بهتر شده تو عید فقط 2 بار قاطی کرد واسه 1 ساعت
آره ..من فقط نامحدود میگیرم..اصلا محدودیت معنا نداره!!!!!!!!!یعنی چی مثلا 4 گیگ تا 1 ماه این چیه دیگه مگه ماه رمضان هستش ریاضت بکشیم:n08:نقل قول:
من از اول عید تا الان قطعی ندیدم .مخابرات فک کنم امسال کولاک کنه:n20:نقل قول:
سرعت 256 .1و2 مگابیت نامحدودش واقعیه و خیلی حال میده:n09:من که الان 16 تومن برا 256 دادم سرعت بین 27 - 32 کیلو میچرخه و عالی هست ..به اندازه پولی که دادم اینترنت خوبی گرفتم بدون قطعی و گرانی و بدون محدودیت دانلود:n26:
اینترنت خوبیه برا وب گردی و دانلود سریال هایی که هفتگی میاد:n02:
شما چه خطی دارید؟؟؟
برای بعضی شهرستان ها که نا محدود رو برداشتن:n21:
شهرستانهای استان تهران منظورته؟!نقل قول:
ای بابا باز که پوکید ؟ مسیر انگلیس بود هم سرعت خوب بود هم پینگ روی 100 ! دقیق 1:55 ترکید مسیر شد آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روال عادیشه سرعت با ایپی های خارجی زیر 0.1 باشه ؟! من امروز سرویس 2 مگابیت گرفتم سرعتم 128 هم نیست !!
امروز از شانس شما پوکیده. در حالت عادی با 4 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنه.
اون 108 گیگ مصرف منصفانه است که تا این حجم رو تضمین میکن بهت بدن ما بقیش با خداست که سرعتت رو چکار کنن.نقل قول:
چرا شما از خودت قانون میسازی؟! اون 108 که زده بد نوشته منظورش 1به 8 هشت و ضریب اشتراکنقل قول:
من که 2مگ دارم ماهی 300گیگ دانلود دارم از این داستانها هم هیچ خبری نیست. شما صفحات قبل هم بخونی دوستان در مورد اون 108 توضیح دادند <باور نداری زنگ بزن 2020 بگو سرویسهای نامحدود شما سقف دانلود داره یا نه!
نه سرعتش روی 250 تا 260 بهت میده ولی امروز کمی صبح نوسان داشت مرکز ما که درست شد.نقل قول:
کسایی که جدید اومدن مخابرات هنوز در جریان نیستن یکم بزار بگذره الان داغین این حرفا میزنین . نمونش همین امروز که فاجعست
الان دقیقا با قطع بودن کامل چه فرقی میکنه ؟ به زور تست گرفتم
پس ما که 2مگ مخابرات داریم از رو هوا داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم دیگه :) سرویس مخابرات من که الان ردیف شده صبح سرعتش اذیت می کردنقل قول:
نه میشه بستگی داره:نقل قول:
کی دانلود کنی ( مخابرات جناش توی اون ماه چندبار اومده باشن !)
از کجا دانلود کنی ( لینک دانلود بدون محدودیت کانکشن و سرعت )
چه جوری دانلود کنی ( به قیمت 30 تا کانکشن)
البته یکم خوش بینی و دید خوب هنوز دارین دیگه چون اولشه باید ازش ببینید ..... 6 ماه قبل عید رو تو صفحه های تاپیک اگر وقت کردی نگاه کن به مرز جنون رسیده بودیم 15 ساعت اینترانت ملی داشتیم هیچ دسترسی به خارج نبود بقیه ساعاتم مخلوتی از اینترانت داخلی و اینترنت به شکل همین الان که داغون شده
این الان اوضاع منه :
آقا الان منظورم بعد از عیده مخابرات همچنان اینترنت نامحدود میده تو تهران یا نه ؟؟؟
مشکل سراسریه ؟ از ساعت 2 به بعد اینجوری شده !!
افت کیفیت با مغز استخوان احساس میشه :n03: از9 روند کند شدن شروع شد 2 به اوج خودش رسید
متاسفانه توی اوج مونده :n28: یک روز کارام رو انداختم ظهراااا ، همیشه 4 صبح بیدار میشدم و کارام رو میکردم :n15:
باسه من به زور صفحه باز میکنه :n02: تا حدی پوکیده
نقل قول:
والا واسه من 2 یهوییی وسط گیم پرید بیرون و بعد متوجه شدم پینگ رفته روی 500 ! راس 2:30 درست شد هم سرعت فول شد هم پینگ امد روی 100 ولی 5 دقیقه بعدش دوباره بهم ریخت ! نشون میده داران یه کاری میکنن
اینجا که مشکلی نیست
امروز هم 512 ما وصل شد با IDM بین 60 تا 70 متغیره
و لندن
سرویس 512 رسما دارن یه کارایی میکنن :n02:
آقا از دیشب اینطوری شده چرا ؟؟
یاهو مسنجر هم هر کاری میکنم کانکت نمیشه
نه. منظورم استانای دیگستنقل قول:
این مخابرات امروز به هم ریخته شما هم بیا بگو کل سال رو من مشکل داشتم :n09:نقل قول:
24ساعته خط من رو دانلوده اکثراً-لینکهای دانلود من خارج از ایرانه-شما زدی تو کار یا علی از تو مدد ما همون 8تایی استاندارد دانلود می کنیم
قبول دارم امروز واقعاً سرعت اومده پایین ولی هیمن داستان مخابرات به نظر من از شرکتهای خصوصی مانند شاتل که بر اثر 1شب دانلود میزنه خط شما رو برای 20شب تبدیل به دیال آپ می کنه!
پس معلومه خیلی فرق داره...
ولی مخابرات هنوز باید روی کیفیت سرویسهای خودش کار کنه که این افت سرعتها هم شاهد نباشیم
باز روتینگ رفته رو مسیر هند...اونم که ماشالله وضعیتش معلومه... این تریسرت منه
Tracing route to gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 12 ms 13 ms 12 ms 78.39.161.182
3 11 ms 11 ms 10 ms 78.39.161.181
4 11 ms 11 ms 11 ms 78.38.119.210
5 12 ms 11 ms 15 ms 10.201.42.34
6 11 ms 12 ms 11 ms 10.201.42.98
7 137 ms 133 ms 140 ms AES-Static-037.1.22.125.airtel.in [125.22.1.37]
8 447 ms 440 ms 440 ms 203.101.100.170
9 549 ms 551 ms 553 ms 195.69.147.23
10 539 ms 542 ms 540 ms gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
Trace complete.
اونجایی که از 11 میپره به 140 همونجاییه که می رسه به این هند لعتنی...بعد از هند به نود بعدی 300 تا میاد روش...مثکه روتر هندیمون پکت ها رو بجای کابل با دست می بره تحویل میده...یه سریشم تو راه از دستش می ریزه زمین.
آره استانهای دیگه مثل قم اصفهان مرکزی و... نامحدود نمیدن به کاربرهانقل قول:
امروز فقط دوروبر ساعت 2 وسط بازی پینگ از 140 پرید رو 360-400 :| بعد 30 دقیقه درست شد،دیگه مشکلی نداشتم......
ویرایش:
الان چک کردم،پینگم خیلی رفته بالا،با سروری که صبح پینگم 140-150 بود الان شده 400 ولی سرعت دانلودم تغییری نکرده.
این از اختلال های امروز هست یا بخاطر اینکه مسیر رفته رو هند؟
امروز خطهای سایر اپراتورها هم مشکل داره,معلوم نیست چی شده اینترنت کشور به هم ریخته!!نقل قول:
دوستان 2مگ نامحدود مخابرات سرعت دانلودش چند هست؟
شما هم دوتا بازی می کنی ؟:دینقل قول:
قبل از این جریان امروز پینگ چطور بود ؟ امیدی به درست شدنش هست به نظرت ؟ من بدبخت همین امروز از مخابرات گرفتم صبح خیلی خوب بود یه دفعه اینطور شد
انقل قول:
قبل از این جریان امروز پینگ چطور بود ؟ امیدی به درست شدنش هست به نظرت ؟ من بدبخت همین امروز از مخابرات گرفتم صبح خیلی خوب بود یه دفعه اینطور شد
اگه منطقه مخابراتیتون خلوت باشه پینگش خوبه،من پینگم با سرور های اروپا(معمولا آلمان،فرانسه و هلند و بعضی وقت ها لندن) بین 110 تا 140 هست.با سرور های آمریکایی هم دوروبر 240-250.
از سرویس کاهش پینگ هم وقتی اوضاع خیلی خراب بشه استفاده میکنم که پینگ اروپا رو میاره روی 70-90 و آمریکا رو روی 160-180.......
دوستان واسه افت سرعت در تک کانکشن ، کسی راه حلی مدنظرش نیست؟ برنامه هایی مثل آسکایپ با نت 2 مگ هم نمیشه درست حسابی ویدیو کرد! البته این مشکل فقط واسه مخابراته. اینترنت یکی از دوستانم که از یه شرکت خصوصی هست با اینکه 512 هست سرعت تک کانکشنش عالیه!