منم تا حالا چندتا عطر خریدم اصل بودن. سایت عطر افشان هم هستش عطرهای اصل و ارسال رایگان داره.بیشتر از عطر افشان خرید می کنمنقل قول:
Printable View
منم تا حالا چندتا عطر خریدم اصل بودن. سایت عطر افشان هم هستش عطرهای اصل و ارسال رایگان داره.بیشتر از عطر افشان خرید می کنمنقل قول:
شاید مسخره بیاد ولی دوستان عطر و ادکلنی هست که بعد از اینکه مدت زیادی تو محیط بودید و یا از محیط خارج شدید، بوش تازه خودشو نشون بده !!
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
نقل قول:دیروز اتفاقی یه مغازه پیدا کردم این سنترال پارک رو تست کردمنقل قول:
بوش اولش خیلی شبیه ch معمولی بود ولی با گذشت زمان به نظرم یه خرده فرق کرد و بوی زنجبیل توش خیلی پیدا بود
ch معمولی رو هم تست کردم به نظرم بوی همون بهتره !
فروشنده ch معمولی با حجم 200 میل رو داشت و 250 میداد ، به نظرم قیمت با توجه به حجم خیلی خوبه چون 100 میلشو چند جا قیمت کردم بین 190 تا 220 بود
200 میل میشه 2 تا ch 100 میل - حتی اگه موندگاری و پخشش هم کم شده باشه فکر کنم با این حجم و قیمت جبران بشه نظر دوستان چیه ؟ بخرمش ؟ متاسفانه هنوز پرایو رو پیدا نکردم
این چیزی که دوستمون میفرماین در مورد غیرقابل اعتماد بودن دیجی ، منم این احساسو داشتم
البته خریدم و راضی هم بودم ، ولی هنوز یه جور احساس بی اعتمادی دارم
علتش به نظرم اینه که سایتو افراد واردکار نمیچرخونن. صرفاً مدیر فروش یا فروشنده بدون سابقه فروش عطر هستن
مثلاً جیوانچی رو نوشتن ژیوانشی
یا چند روز پیش قیمت ایسی میاکی بلو 75 و 125 سی سی رو برابر زده بودن. معنیش اینه که کسی که مدیر سیستمه ، نمیدونه که این عطر دو نوع داره
یکی از سایتهای معروف فروشنده هم همینطوره. مثلاً ایو روشه رو نوشتن ایو راشر
یا "بنتون کلد" دو تا تو سایت هست ، عین هم ، یکی 40 تومن ، یکی 50 تومن
خب این یه احساس "خرده پا بودن فروشنده" به خریدار میده ... اگه خریدی و مشکل داشت هیچ رقم نمیشه بهشون فهموند که بابا این مشکل داره.
چقدر این تاپیک خلوته !نقل قول:
امروز بالاخره ch prive رو هم تست کردم اصلا از بوش خوشم نیومد !
واقعا که ch men و ch men centeral park بوشون خیلی بهتره
از بین این دو تا 100 درصد انتخاب میکنم دیگه
فقط موندم 200 میل ch رو بخرم یا 100 میل سنترال پارک ؟ چون قیمتشون دقیقا تو این مغازه یکی بود ، بوششون هم که تقریبا یکیه - فقط با توجه به تغییر فرمول ch نمیدونم کدوم به صرفه تره !
از قرار معلوم وجود نداره.نقل قول:
اگه دوستان لطف کنند سایتی که ادکلن و عطر های یک برند رو در ورژن های با مقایسه کرده و تفاوتهای آنها رو خلاصه گفته باشد رو اگه میشناسن معرفی کنند، ممنون میشم.
خوب این مورد که وجود نداره.نقل قول:
دوستان اگه سایتی رو میشناسن که مدل های مختلف یک برند (بخصوص اونهایی که هر سال یک پسوند یا پیشوند بهشون اضافه میشه) را به طور خلاصه تفاوتشون رو گفته باشه ، معرفی کنند ممنون میشم
درود
قضیه این m7 هایی که تو بعضی فروشگاهها هست چیه؟
مشتاقم بخرم ، ولی نمیدونم فیک هستن یا وینتیج؟
سلامنقل قول:
قیمت اینایی که دیدین چنده ؟
این ادکلن الان به شدن کمیابه و اگه هم گیر بیاد بالای 600-700 تومنه !
اگه ارزون هستن 100 درصد تقلبین
سلام . چند روز پیش هات واتر ِ دیویدوف رو گرفتم بوی خیلی خوبی داره اما پخش بو افتضاح، ماندگاری ش بد! کلا همینجور ؟
برا پاییز چه ادکلی پیشنهاد میکنید . قیمت صد تا دویست تومن مرسی
840 تومن میده یه سایتینقل قول:
اره اینا به نظر اصل میان ولی اگه مغازه ای ارزون تر بده فکر نکنم اصل باشهنقل قول:
درمورد jasmin nior کسی صحبتی نداشت!؟
کسی مغازه ادکن فروشی اصل و مطمعن سراغ داره تهران؟اگر شماره تماس دارین بدین ممنون میشم
سلام. هات واتر کلا خصلتش همینه. پخش و موندگاریش نسبتا ضعیفه.نقل قول:
پیشنهاد زیاد هست. بستگی به سلیقتون داره. مثلا آکوا آمارا از بولگاری پخش خوبی داره توی این رنج قیمت. کاری مثل ورساچه اروس هم واسه پاییز خیلی خوبه. اینا رو تست کنید.
جاسمین نویر (ژاسما نواغ) یکی از شاهکارهای موندگار توی دنیای ادکلنه. یه کار گلی با کیفیت بالا که از لحاظ پخش و موندگاری کار ارزنده ای هست. حضور تونکا و آلموند یه حس تلخ و شیرین رو تداعی میکنه واسه من و کاملا میتونه یه کار رسمی و شیک باشه. متاسفانه بنده تهران نیستم ولی اگه گیر نیاوردید ( که البته توی اکثر فروشگاه ها موجود هست) کار اورجینالش رو موجود دارم میتونم تقدیم کنم.نقل قول:
ادکلن هاوایی ( hawaii) زنانه است یا مردانه؟
هنوزم پیدا میشه؟
اگه هست، قیمتش چنده؟
ادو پرفیوم زنانه بولگاری جاسمین نویر با حجم 100 میلی لیتر
Jasmin Noir از کمپانی مشهور بولگاری در سال 2008 توسط دو طراح مشهور این برند یعنی، Carlos Benaim وSophie Labbe
طراحی و به بازار عرضه شد. رایحه جاسمین نویر از ترکیب عناصر تیره و رمز آلودی از چوب های گرانبها و نت های
دوگانه زنانه_مردانه تشکیل شده است و یاسمن در این محصول به عنوان عنصر اصلی ولی متفاوت تر از گذشته نقش آفرینی
می کند.
در نت ابتدایی این عطر عصاره گیاهان سبز و یاسمن ،در نت میانی ترکیب یاس و بادام و در نت پایانی دانه تونکا ، شیرین بیان،
عنبر، نعنا، مشک و چوب به مشام می رسد.
رایحه این عطر از ترکیب عناصر تیره و رمز آلودی از چوب های گرانبها و نت های دوگانه زنانه و مردانه تشکیل شده است.
جاسمین نویر عطریست پر انرژی ،فریبنده و کمی رسمی و دارای رایحه ای بسیار اغوا کننده برای خانم های جوان است.
دوست عزیز ادرس یه فروشگاه اینترنتی معتبر رو براتون میفرستم، جاسمین نویر هم دارن.جنساشون کاملا اورجیناله و ضمانت بازگشت وجه دارن.قیمتاشم نسبت به بازار خیلی پایینتره. درضمن الانم جشنواره عید تا عید دارن که کد تخفیف 30 هزار تومانی بهتون میدن (اینم کد تخفیف تا عید غدیر خم با 30 هزار تومان تخفیف بیشتر علاوه بر تخفیف های موجود: gh1395 ) یه نگاهیش بندازید:
SHIKMEN.com
این ادکلن چرا اینقدر مزخرف بود؟:n21:
Emper vivaria speed
بعد از ایامی یک ادکلن خریدم گول ارزونیشو خوردم حقیقتا بدون رودربایسی بگم اشغال به تمام معنا بود.
کلاً بوی خاص و خوشی که شبیه عطر باشه که من حس نمیکنم
از هرچی ساخته شده به طرز فجیعی گرم و شیرینه از ۳ ساعت پیش ک زدم (لازم به ذکر همان ابتدا سریعا لباس مورد استفادهٔ قرار گرفته شده رو در آوردم و حمام هم کردم) با این وجود حس خارش در همه نقاط بدن دارم . همونطور که گفتم خیلی شیرینه و پشهٔها هم هجوم آوردند هم به خودم هم به فضای اتاق.
از digikala خریدم پارسال هم از همینجا ۲ ادکلن خریدم و راضی نبودم اما دوباره از همان سوراخ نیش خوردم آدم که نمیشم
دوستان این تاپیک کسی قبلاً اینو داشته؟با من هم عقیده است آیا؟
لطفاً ب من بگید اینو چیکارش کنم که از شرّش راحت شم به جز اینکه بدمش به بابام ایده دیگهای پیدا نمیکنم...
لازم به ذکره مقداری هم زیبایی شیشه (در عکسها ) وسوسهام کرد. (جعبه را که باز کردم حتی خبری از آن هم نبود... به جای روکش چرم قهوهای که توی عکس بود من با روکش مشگی و احتمالا جنس فوم روربرو شدم)
از بس کسبه شهر ما فاقد اعتماد اند ۲ سالیه به خرید اینترنتی نظرم نزدیکتر شد...
زین پس به شرف نداشتهام سوگند که دیگه دیجیکالا رو نگاه هم نمیکنم.
دوست عزیز امپر کلا یه برند عربی هست و چندان کیفیت نداره ولی اگر احساس کردید که همین امپر هم با تصاویر مطابقت نداره برگشت میزدید ادکلن رونقل قول:
در کل دی جی کالا در قسمت ادکلن هاش چندان خوب کار نکرده و اکثرا ناراضی هستن....در خیلی از بخش های دیگه مشکلی نداره و من راضیم...البته ادکلن ازش خرید نکردم
احتمالا تامین کننده ادکلن های دی جی کالا جنش هاش یه مشکلی داره
کلا وقتی سایت های معتبری مثل عطرافشان یا عطر سرا هستن خرید ادکلن از دی جی کالا توصیه نمیشه
عطرافشان که خیلی وقته قسمت فروش ادکلنش رو بسته !نقل قول:
-------------------------------------
من از دیجیکالا تو این 1 سال گذشته سه تا ادکلن خریدم
یکی زنونه قیمت حدود 100
2 تا مردونه قیمت یکی حدود 120 یکی هم همین دو هفته پیش 200
همه اصل بودن و هیچ مشکلی نداشتن
نمیدونم چرا یه گروهی میخوان همش بگن دیجی ادکلن تقلبی میاره !
قسمت کامنت های سایت هم کلا الکی هست ! در مورد یه ادکلن طرف نوشته بود هیچ تفاوتی با اب نداره و وقتی میزنم هیچ بویی نمیاد ولی خدا شاهده من همونو از دیجیکالا خریده بودم بوش 2-3 روز رو لباس میموند !
والا تعریف از دیجیکالا برا من هیچ سودی نداره ولی ادم باید واقعیت رو بگه
احتمالا مشکل از ادکلن امپر بوده ! شما یه ادکلن برند معروف رو ازش بخرین فکر نکنم پشیمون بشین
کامنتهای قسمت عطر دیجیکالا از عجیبترین قسمتهای دنیای مجازی در طول تاریخه!
زیر همه عطرا بلااستثنا نوشتن موندگاری و پخش نداره!
هیچکس توجه نمیکنه که مثلاً برای یه عطر 80 تومنی ، موندگاری 2-3 ساعت روی پوست یه عملکرد قابل قبوله ... یا اینکه عطر باید تو فصلش تست شه ، نه هر موقع
من فراگامو اف بلک رو ازشون خریدم ، خیلی عالیه ، هم بوش و هم عملکردش ، ولی بازم تو کامنتای اون هم حرفای منفی زدن
تنها حدسی که من میزنم اینه که یه عده برای اینکه عطرای سیگنچرشون خز نشه ، میان اونجا دروغ مینویسن که کسی عطرشونو نخره!
سلام.نقل قول:
دیروز یکی از دوستانم Emper vivarea pebbles با قیمت 230 هزارتومن از مغازه دار خریده بود :n29: منم تاحالا این برند رو ندیده بودم فکر کردم شاید یه چیز خاصی باشه!
یک بوی معمولی میوه ای و خیلی بی کیفیتی داشت و اصلا پیشنهاد نمیشه.
در مورد دیجیکالا هم مشکل از عطریه که خرید نه فروشنده. 6 تا عطر مختلف از دیجی خریدم تا کنون و هیچ مشکلی نبوده.
سلام دوستان
قصد من تخریب دیجیکالا نبوده.
بنده از اسفند 93 تا به الان نزدیک 8 میلیون از دیجی خرید داشتم. (البت 2 -3 تا از خرید ها هم که اجناس برای برادرم و دوستم بوده و من براشون خریدم)
در تاپیک خودش هم گفتم در مورد کالای دیجیتال (موبایل ، لپتاپ و سایر ادوات کامپیوتری) رضایت و اعتماد کامل به دیجی دارم.+البته یک ساعت هم خریدم خوب بود و راضی بودم.
و در مورد خریدهای دیگه حد اقل تا اینجا و چیزهایی که خریده ام اعتماد چندانی نمیتونم داشته باشم.
مثلا شما یک نگاه به دستبند و انگشتر های مردانه بیاندازید انصافا هرچی چیز بنجلی بوده گذاشتند تا بلکه اینجوری فروش بره... توی بازار چیزهای خیلی قشنگ تر میبینید...
عطر هم این 3تا رو خریدم و خب همونطور که گفتم رضایت بخش نبود برام... حالا شاید اینها عطرای خوبی نبوده باشند اما تعریف اولی رو که زیاد شنیده بودم.
Bogart Pour Homme
Bogart Story Blue
Emper Vivaria speed
حالا توبه گرگ که مرگه و ما هم یحتمل خریدامون ادامه داره بفرمایید چندتا ادکلن خوب دیگه به بنده پیشنهاد بدید این بار ببینم نظرم عوض میشه در مورد عطاری دیجیکالا!:n01:
لطفا قیمت را نهایت 100 در نظر بگیرید.
مناسب پاییز و زمستان باشه.
رایحه تلخ باشه.
مناسب تیپ کلاسیک و رسمی باشه.
پخش و ماندگاری و بو قابل قبول باشه.
راستی این اورلان دریک که قیمتش هم حدود 45 تومنه رو کسی احیانا از همین دیجی نخریده؟ چجوریه ؟
شنیدم زمان مصدق و پهلوی مردم از این میزدند منم که آدم نوستال بازی ام و از اینجور چیزا خوشم میاد ...:n05:
سلام
دوستان میشه نظرشون رو در مورد Armani Code Ultimate بگن
دقیقا مشکل همینه که خودت گفتی ! یعنی اینایی که خریدی اصلا ادکلن های خوبی نبودن !نقل قول:
اولی که به شدت خاص هست و خیلی ها خوششون نمیاد دو تای بعدی رو هم اصلا تا حالا نشنیدم
والا تا 100 تومن یه خرده انتخاب هات محدود هست و فکر نکنم چیز خوبی گیرت بیاد مثلا ck one shock هست که با توجه به قیمتش کیفیت خوبی داره ( ولی هر چی خواستی بخری رو قبلش تست کن )
بهترین کار اینه بری یه مغازه معروف چند تا تست کنی بعد از دیجی کالا بخری مطمئن باش همونی که تست کردی رو برات میفرستن
این دریک رو هم بیخیال که اگه بخری باز پشیمون میشی ! چون شنیدم جدیداش همه داغون شدن
نقل قول:
بودجه تون رو یکمی ببرید بالاتر گزینه های خوبی میشه گرفت.
Calvin Klein - Euphoria Men Intense
گرم و تلخ و بنظرم رسمی و خیلی مردونه ماندگاری و پخش بالا، مناسب زمستان - به شخصه خیلی ازش نظر مثبت گرفتم.
قیمت حدود 120 تومن
Halloween - Halloween Man
گرم و یکمی شیرین ماندگاری و پخش خیلی مناسب و خیلی همه پسند - مناسب اواخر پاییز و زمستان
قیمت حدود 120 تومن
ولی بازم پیشنهاد میشه خودتون حضوری تست کنید.
آرمانی کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کردم خیلی خوب بودش ولی به شدت مشکل ماندگاری و پخش داشت.نقل قول:
ولی گویا توی نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل حل شده. در مورد نسخه آلتیمیت چیزی نمیدونم.
رایحه اولش ترکیب تونکا (یکم شبیه بوی شکلات هست ولی خیلی شیرین نیست) و پرتغال هستش. من به رایحه 8 از 10 میدم و بنظرم خیلی خوبه.
:n16:
دوستان یکی از عطر های خوبی که برای این فصل پیشنهاد میدم که هم پخش بوش خوبه ،هم ماندگاریش و از همه مهمتر قیمتش! و یه کار با کلاس و نیمه رسمی هم هست کالوین کلین ایفوریا هست به نظر من واسه این فصل کار خوبیه، من بوشو دوست دارم.دوستان نظرشونو بگن راجع به این عطر . مشخصات و قیمتشو هم میتونید از اینجا ببینید:
https://goo.gl/Li2XAf
دوستان یک ادکلن مردانه که ترکیب بوی نزدیک به ادکلن ونیتاس ورساچه (زنانه) داشته باشه رو اگر معرفی میکنید ممنون میشم. جزو معدود ادکلن های گلی زنانه بوده با وجود شیرینی ادکلن ،که هر وقت بوش میکنمیه حس مثبت بهم میده!!!!!
دی اند جی د وان نقره ای---تروساردی دونا-----ورساچه اروسنقل قول:
به قطعیت میگم دیجی کالا عطرهای قابل اطمینانی نداره!نقل قول:
کاملا فیک در بین عطراش موج میزنه (چندین و چند مورد رو به عینه دیدم از دوستان و اطرافیانم)
در واقع مثل یک ادم ناشی و نابلد فقط دنبال عطرای قیمت مناسبه و این باعث میشه در بعضی موارد مثل یک ادم عادی عطر فیک بخرن! به همین راحتی
سلام دوستان نظرتونو راجع به ریو کالکشن چیه؟ در مورد لویه استیبل زنانه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنید؟ من میخوام برای مادرم بخرم مناسب سنشون هست؟
- - - Updated - - -
دیجی کالا خیلی هم گرون میده !بنظرم عطرسرا بهتر هستشنقل قول:
سلام علیکم
نمیدونم کسی اینجا سر میزنه یا نه ، در هر حال جای دیگه ای برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم
من یه عطر برای زمستون میخوام؛ سقف 200 چوق
با کارهای ادویهای ، چوبی و آروماتیک مثل فراگامو اف بلک ، سی کی ایفوریا و ایسی میاکی بلو خیلی حال میکنم. با بوهایی مثل اونتوس هم زیاد حال نمیکنم.
یه عطر با این شرایط واسم معرفی کنید. اگه جدید باشه و بوش کمتر تکراری باشه بهتره. با تشکر
میشه بگین چه ادکلن هایی خریدین یا دوستان خریدن که فیک بودن ؟نقل قول:
من خودم به شخصه حدود7-8 تا ازش خریدم همه اصل بودن
سلام. من چنتا عطر با این مشخصاتی که گفتید تو ذهنم بود اسماشونو میدم یه بررسیشون کن :
ck one shock
carolina herrera ch
givenchy pour homme blue label
paco rabanne one milion
tomford tuscan leather
این چنتا رو الان حضور ذهن داشتم .مشخصات و قیمتای اینا رو هم بهمراه خیلی عطر های دیگه رو از این سایت ببین.جنساش اورجیناله و با قیمتای خیلی مناسب .حتما مقایسه کن
shikmen .com
با سلام.دوستان Bleu de chanle EDT و bleu de chanel EDP چطورن؟از دبی قیمت 440 دادن.تا 300-400 چی پیشنهاد میدید برام بیارن؟
سلام دوست عزیز، شنل بلو یه عطر فوق العادست البته بوش خنک و تنده که شاید خیلی مناسب این فصل نباشه.از نظر قیمت هم به نظر من خرید تکی از دبی به صرفه نیست و گرونتر از ایران هست.البته نه همه جای ایران!از دبی باید تعداد خرید کنید تا قیمت خوب بهتون بدن.الان این عطر و توی سایت shikmen .com زده 380 .گارانتی اصل بودن داره باارسال و مرجوعی رایگان. من تجربه خرید ادکلن تکی از دبی رو دارم و بعد که آوردم ایران با اصلش مقایسه کردم و فرق داشت.(عطر تام فورد بود). تو این رنج قیمت هم من عطر دیور ساوج رو پیشنهاد میکنم که واقعا فوق العادست با بوی گرم و تند و رایحه ادویه ای و چوبی و ... محصول 2015 هم هست و کاملا خاص و جدید و بسیار پرفروشه.قیمت اینم توی shikmen .com زده 380 . میتونی بری و مشخصاتشو ببینی.
سلام و تشکر.طبع من گرم و ملایم هست تقریبا.من فرق گرم و تلخ و تند اینارو گیجم و نمیدونم.میخوام بوش خوب باشه و ماندگاری خوب داشته باشه و اذیت هم نکنه.برای تابستان شنل خوبه؟نقل قول:
سلام. نظرتون در مورد خرید وان میلیون از دیجیکالا چیه؟ 240 تومن
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
با سلام
یه ادکلنی هست که فقط دو سایت ارشاکو و عطرآرا داره
این دو سایت کسی خرید داشته اصل و معتبره محصولاشون ؟
ممنون
سلامنقل قول:
من از اولی خرید کردم، البته جنس تقلبی هر جایی ممکنه باشه ، ولی برای من خود جنس مشکلی نداشت .
فقط با وجود اینکه پرداخت اینترنتی کامل داشتم، بسته اومد دم در و مامور 14000 تومن ازم گرفت
بعداً باهاشون صحبت کردم که چرا اینجور شده ، گفت شما باید برای ارسال رایگان یه کاری انجام میدادی (یا فلان جا رو کلیک میکردی ؛ الان دقیق یادم نیست، ولی تو قسمت قوانین سایت نوشته بودن و حق با اونها بود)
من گفتم نمیدونستم، بدون چونه و اعصاب خردکنی ، با وجودی که من اشتباه کرده بودم، شماره کارت گرفتن 10 هزار تومن همون روز برام کارت به کارت کردن.
پس در خصوص ارسال رایگان حتماً قبلاً هماهنگ کنید که مشکلی پیش نیاد.
موفق باشید