از بس این چند روز دی شدم ای دیم بن شد واسه 7 روز :n02::n10:
Printable View
از بس این چند روز دی شدم ای دیم بن شد واسه 7 روز :n02::n10:
بأزم به فنا دادن اين اينترنتو
update omade?
كسي دوباره مشكل اينترنت نداره???!!!?? لطفا جواب بدين با تشكر
yesssssssssssssنقل قول:
تا دیشب ساعت یازده که اوکی بود
ديشب حدوداي ساعت 1 با احمدرضا (tenesher)(00981370) يه دست رفتيم هر 2 دقيقه DC ميشد ولي با اين حال برديمشون. كلا بازي 30 دقيقه طول كشيد من 6 يا 7 دقيقه تو بازي بودم و 7 تا KILL داشتم. احمدرضا هم كه كلا تو BASE خودمون بود:n08:
مشکل DC شدن کلا برطرف شده، فقط من مشکل timeout دارم،
35% Packet Lost دارم :n15: (مخابرات خوزستان)
آقا IP ذخیره کنید، بزودی میتونید با خرید یک Rune Page یکی دیگه هم مجانی بگیرید (یعنی 2 تا) :n10:
نقل قول:
In addition, we wanted to give you advance notice that we'll be having a two-week long 2 for 1 Rune Page sale during May. The exact time frame will be announced at a later date, but if you want to take advantage of the promotion, start saving so you can snag the rune pages you need.
Oh My God!
Ping Bedone v\\\p////n 400 e hala fek kon ba v\\\p////n cheghad mishe!
من دانلود میکنم از 50 درصد دیگه سرعت 0 میشه یک ساعتی منتظر وایستادم بازم فرقی نکرد.
دوبار دانلود کردم بازم همون 50 درصد میمونه...
بنظرتون مشکل از کجاس؟
برم بخرم بازی رو از فروشگاه مشکلی نداره؟
حتی خود riot هم هنوز نتونسته این مشکل رو درست کنه :n22:نقل قول:
برو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرش
دیروز نزدیک 4 ساعت بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت
خیلی خوب بود
.
آپدیت هم اومده 20 مگابایت هستش و بدون مشکل آپدیت میشه
آقا هر وقت خرید rune page جایزه دار آزاد شد خبرمون کنید مرسی
با قند شکن دانلود کن درست میشهنقل قول:
باز خراب شد!!:n04:
11 dc میشه نرین گیم
--------------------------------------
دیگه با هیچ روشی نتونستم کانکت بشم :42:
اينترنت رسما نابود ميكنن بزودي و اينترانت متولد ميشه مباركه
درست شد D:
فکر کنم یه بنده خدایی نشسته سر شیر فلکه اینترنت هی باز و بسته ش میکنه، لپ تاپ هم گذاشته جلوش داره پست های مارو میخونه و میخنده! :n13:
درست نشده 17 دقیقه دی سی شد
3450 ip توی 2 ماه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دی ان اس گوگل امتحان کننقل قول:
سلام
آقایون لونه شون اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا درخواست بفرسید تا شاید 1% فرجی بشه :n28:
:n27: دوباره Dc میشه
مکالمه ای که میشه پیش بینی کرد :نقل قول:
من : الو سلام قربان، عرض شود که چند وقته موقع بازی همه ایرانی ها بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه از بازی DC میشن و دیگه هم نمیتونن وصل بشن، میگن مشکل از زیر ساخته، میشه یه پیگیری بفرمایید؟
زیر ساخت : سلام، مگه اینترنت مشکل داره؟؟؟ امکان نداره! شما دکمه Connect رو بزن، زدی؟ خب، وصل شدی الان؟ بله؟ خب مشکل چیه؟ الان اینترنت با سرعت باور نکردنی در اختیار شماست. میخوای 10 دقیقه هم گوشی رو نگه دارم ببینی DC نمیشی؟
من : :n29:
الان اولین و مهمترین دغدغه شرکت زیرساخت اینه که برای همه کارکنانش لباس متحد الشکل بگیره . هیچ چیز دیگه ای تو فکرشون نیست (اینو می دونم چون کار آموزیم اونجاست الان :دی) کارکنای خودشون هم از سرعت اینترنت ناراضی ان . اصن اونجا کسی کار نمیکنه خدا وکیلی . من اونجام خودم میبینم . 4 تا میز گذاشتن بگو بخند و تعریف
دوستان درست شده؟!
اونجایی بگو چقدر مردم دعاشون میکنن....:n24:نقل قول:
اینا انقدر عقب مونده هستن که نمیدونن بازی آنلاین چیه بعد تو میحوای زنگ بزنی...نقل قول:
همین اینترنت آشغالی ۱۰سال طول کشید تا جا بیوفته و بخوان بهش رسیدگی کنن حالا چه برسه به بازی آنلاین.
تو بگی بازی آنلاین من مشکل داره فک میکنن یه بچه ۱۰ ۱۲ ساله ای و میگن برو باباجون برو تو کوچه بازی کن... مزاحم ما هم نشو.
وقتی میگن ایران هرکاری کنه ۴۰۰ سال از کشورای دیگه عقبه که الکی نمیگن.متاسفم برای این کشور که وضعیتش هر روز بدترو بدتر میشه.
فقط توی یک چیز ماهر هستن :شعار دادن
اینا فقط میخوان مردم رو اذیت کنن کلا میخوان هر چی خوشی بر مردم ایران حروم کنن
اقا حرفم سیاسی نیست فقط دارم دارم واقعیت رو میگم پس پاکش نکن
سایتهای بازی فوتبال موزیک فیلم همه رو میبتدن چون به نفعشون نیست
سایت لول کینگ هم بسته شده
سایت لول هم چون از پروکتل https استفاده میکنه برای همین نمیشه بستش
در کل حالم ازشون بهم میخوره :n21:
ولی باید دوره این بازی رو خط کشید به نظرم البته بازم ی نظره شاید به احتمال 1 در هزار درست بشه
میون حرفاتون من به نظرم قیافه ی این مخبر که خبر میده پستا پاک شدن قبلا یه جور دیگه بود آواتارش :n13:
تازه اسمشم بهتر بود...چی بود اصلا نه که این فروم آزادی داره من اصلا یادم نمیاد پستیم پاک شده باشه و تلپ تلپ از این یارو پاپ و مافیا اخطار نگرفته باشم اصلا نمیدونم اسمش چی بود:n13:
ما ایرانییم به ما میگن اسطوره مقاومت :n02:نقل قول:
دیروز دودست با دی سی بازی کردیم هردودست رو هم بردیم :n07:
yani dige vagahn ridemon shode
alan raftam game to 25 min 18 bar dc shodam
har 2 min dc mishod
آقا Packet Lost من رفت روی 40 درصد :n04:
OMG
هم لگ دارم تو بازی هم دی سی
بیشتر اوقات هم اسپل هام قفل میشه و فقط میتونم Basic Attack بدم !!! :n24:
همش دارم حدس میزنم حریف تو 3 ثانیه آینده چه اسپلی میخواد بزنه که قبلش جاخالی بدم !!!
اینم وضعیت پینگ ما:
سلام بعد 2 ماه
من فط چند تا پست آخر رو خوندم برا همین این آدرس lolking جدید خدمت شما
سلام بعد 2 ماه
من فط چند تا پست آخر رو خوندم برا همین این آدرس lolking جدید خدمت شما
باید بگی مارو خدا سایلنس کرده تو دیگه نزن :n08:نقل قول:
گناهه ما چیه تو ایران به دنیا اومدیم؟
اما اگه بمیریم میریم یه دنیای دیگه که اسمش رو من گذاشتم سرزمین آرتا :n12:نقل قول:
اونجا اینترت سرعت بالا داریم لول هم دیگه دی سی نمیشه از poland هم دیگه خبری نیست:n19:
:DD