دوستان من تا 3 شنبه میرم ولایت دنباله درس و مشخ ببینیم چه خبره
پس زیاد شلوغ نکنید تا اون مدت به خاطره صندلی نشینیه من آکوا تاپیک رو با جاش ببره پیشه خودش یادگاری:12:
Printable View
دوستان من تا 3 شنبه میرم ولایت دنباله درس و مشخ ببینیم چه خبره
پس زیاد شلوغ نکنید تا اون مدت به خاطره صندلی نشینیه من آکوا تاپیک رو با جاش ببره پیشه خودش یادگاری:12:
سلام گل پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا داریوش گل!
خوش میگذره؟
بریم سر اصل مطلب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
1. دوس داشتی این شکلی بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
2. متالم که گوش میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایوال! کدوم آهنگای متالیکارو دوس داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. لباساتو خودت می شوری یا از اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می استفادی!
4. از اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به G.F دادی! :21:
5. مسواک می زنی؟ روزی چند بار!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. گوشیت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. عروسی میری، از این کارا می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
فعلا همینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دمت داغ!
1-به نظرت صندليه داغ چرا داغه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-با نشستن روي صندلي داغ چه عوامل فيزيكي , زيستي , شيميايي آدمو تحت تاثير قرار ميده!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نظرتو در مورد اين جمله بگو!:
اومدن به انجمن متفرقه كار مزخرفيه و فقط براي گذروندن الكي وقته!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نظرت در مورده رپ چيه؟؟چون معمولا اون عده از دوستام كه متال دوست دارن از رپ خوششون نمياد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-بهترين خواننده هر سبك رو بگو!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-يـــــــــــاس رو ميشناسي؟؟اگه ميشناسي نظرتو راجبش بگو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-نظرت در مورد اين شعر!؟(اين تيكه اوج نوسان از طنز به جده!!)
جلو آینه وایسا تو در حسرت
که چه روزای خوبی بود و از دست رفت
که چه گناهی بود که ازش سر زد
که دیگه دور شده بود از مقصد
آرايه هاش رو هم بگو!!
8-به نظرت علامت تعجب چي جوري اختراع شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-علامت سوال چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-هر چند وقت يه بار موي پشت گردنتو ميزني؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-اسم يه فيلم كه به نظرت اسم مسخره اي داره رو بگو مثلا:شطرنج با ماشين قيامت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-سوسك بهتر است يا خرچنگ؟
13-بيشتر از همه از چه چيزي ميترسي؟؟
14-يه بچه اي كه داره شست پاشو ميخوره تو رو ياد چي ميندازه!!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خسته نباشي
حالا پول تلفنو كارت اينترنت منو بده ببينم!!مگه من علافم!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پسرم :21:
1. مشخاتو نوشتي اومدي اينجا ؟
2. چپ دستي يا راست دست ؟
3. آخرين فيلم هايي كه ديدي چي بود ؟ چرا خوشبختانه انجمن فيلم از آسيبت تا حدودي در امان بوده :27:
4. برا چي دنبال آرشيو بازي هاي قديمي بودي ؟ چيزي پيدا كردي ؟
5. خواستي زن بگيري گرافيك مهمتره يا صدا :27: حالا برو يه تاپيك نظرسنجي براش بزن :27:
6. هرچي ميخواي بگو ؛
موسيقي سنتي ايراني ؟
سياست ؟
سي دخت هاجرو ...
7. اگه يكي تو فروم بهت بگه « داريوژ» چكارش ميكني؟ :31:
8. Jh ؛ يعني جدول حرف ؟
9. اوه نود داره جالب ميشه من رفتم .... بحث پرسپوليسه !
فعلا :46:
سلام
جاداره منم یه سوال بکنم
داریوش جان چرا تو خودتو انقده تحویل میگیری ؟
منظورم این تاپیکای عجیبه ( قدر دانی از من و ..... )
.
دلخور نشیا ، آخه خیلی دوست داشتم بدونم چطور انقده اعتماد به نفس پیدا کردی :31:
ما هم اومدیم:21:
سلام داریوش
کاربر فعال شدی؟مبارکه
1-چرا امضاء قبلیت پر از میمون بود؟
2-به نظرت سمند رو ایران خودرو طراحی کرده؟
3-چرا ما هنوز باید سوار پیکان و پراید و ... شیم؟
4-از تاریکی می ترسی؟
5-کوه , دریا , جنگل , کویر
کدوم رو بیشتر دوست داری؟چرا؟
6-زنها حسودترند یا مردها؟
7-رشتت (اونی که تو دانشگاه می خونی) رو دوست داری؟
8-چرا خدا انسان رو خلق کرد؟
9-از چه چیزی بدت میاد؟تحمل چه چیزی رو نداری؟نفرت انگیزترین چیز در دنیا چیه؟
10-دوست داشتی هیچ موقع به دنیا نمیومدی؟
11-به گذشته فکر می کنی؟
12-کودک درون چیه؟
13-چرا بعضی از آدمها دزدی میکنن؟
14-شب بهتره یا روز؟چرا؟
15-لبنان , عراق , فلسطین
اینا با ایران کار دارن یا ایران با اینها؟به نظرت باید برای ما مهم باشه که فلان کس تو فلسطین شهید شد؟
16-چرا blackfox عکس همه رو دستکاری میکنه؟
17-چرا در ایران قوانین راهنمایی و رانندگی رعایت نمیشه؟اصلا چیزی رعایت میشه؟
18-حجاب باید اجباری باشه؟چرا؟
19-ایران بیشترین آمار افسردگی رو داره
چرا؟دلیلش چیه؟
20-فکر کن
صبح که از خواب پا میشی میبینی که فقط خودت تو این هستی.چی کار میکنی؟
تا بعد
سلام سلام:20:نقل قول:
همین الان رسیدم تهرون از ولایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی...
واستا منم بیام! اتوبئس شرکته واحد ایستگاه نداره؟:31:
1. نه موهام فر نیس که همچین بشه!
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متال در کل خیلی چیزه بدیه:31: چی بگم والا همچین خیلی به متالیکا علاقمند نیستم ولی تغریبا بیشتره آلبوم هاش و ترکهاشو رو مقادیری گوشیدم
جالبن
کدوماش رو بزار تقلب کنم!
.
.
.
آهان
3. خودمم میشورم ولی از اینا بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:FOR WHOM THE BELL TOLLS
THE UNFORGIVEN
AND JUSTICE FOR ALL
THE MEMORY REMAINS
4. پول نداشتیم چند باری هم دست کجی کردیم مورده تعقیبه شهرداری و باغبون اونم مجهز به بیل!!! واقع شدیم دست کشیدیم گفتیم لابد کاره بدیه دیگه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. اهی! ای بستگی داره خمیردندانه مجانی گیز بیاد یا نه ولی سعی میشه حداقل یه بار بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. N-Gage
7. مورده اول که میگن بده! جاش نوشابه خالی میخوریم! در مورده دوم هم ای سعی میکنم نشونه گیری دقیق کنم بزنم با دو زاری تو چشه و چاله عروس و دوماد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. نداریم!
ممنون دوسته عزیز
موفق و موید باشی:12:
سلام رضا جان:31:نقل قول:
دست به شما باشه
1. ما که حرارتی ندیدیم! شاید خالی بندیه که میگن دود از کنده در میاد؟ نه!؟
2. تغییراته خاصی نداره بدیش اینه که اسپم هات رو باید تو یه تاپیک بدی اونم به طوره کامل و مرجع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوینده این فرضیه که مرحوم شده ولی ....:21:
4. ای چی بگم ولی همچین علاقه ای هم بهش ندارم:31: مخصوصا از ورژنه ایرانیـــــــــــــــــــ ــــــــــــــش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. ندارنیم! بهترین حوانندم کجام بود مگه در کل از هر سبک چند تا گوش کردم که بخوام نظری بدم
6. نچ! نمیشه نشناسم و نظر بدم مرامی؟
7. شخصه مورده خطاب داشته میرفته دانشگاه شهرستون؟ آرایه هم بیلمیره:20:
8. بعد از اختراعه تصادفیه تلفن که هر کی گوش میکرد همچین میشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. بعد از یکسری تغییرات در مورده قبل؟!
10. سالی دو بار! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11. Scarry movie!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. پشمک
13. لولو خر خره و یه سرو دو وش و هاکونو ما تا تا!
14. آکوا؟!!
شما هم همینطور!
پول نداریم برادر! خودمم یکی از اهدافم در chairman شدن همین موضوع بود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فرزند!:21:نقل قول:
1. نه! خیلی پسره بدیم تازشم امروز تو کوچخ داشتم لی لی بازی میکردم خوردم زمین هم پام اوف شد هم مهمتر از همه شلوارم پاره شد
حال چه کنم؟!:41:
2. دو دست تایپ میکنم!
3. فیلم که وقت کنم زیاد میبینم
آخریاش این چرت و پرت iam legend بود و
meet the spartans
و یه چند تا دیگه
در کل با این دایال آپ بیام اونورا یه وقت خدایی نکرده عقده ای میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mbc 2 هم معمولا اگه موزیک نگشوم بازه ببینم چیزه به درد بخوری میده؟
4. چون خودم آرشیو داشتم مقادیری در صدده کامل کردنش بودم که متاسفانه تا هم اکنون به پی سی در p30 رسیده ام!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. هه هه هه ! storyline و دمویه اولش مهمه همینطور نحوه های تموم شدنه بازی!!!
6. ده! گولم میزنی هر چی میخوام بگم که پخ پخ شم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ولی به درده بعدنم که پیر شدم بیشتر میخوره...نقل قول:
موسيقي سنتي ايراني ؟
سياست ؟
سي دخت هاجرو ...
منو چه به این حرفا؟
خوردنیه؟!
7. میگم ویژ ویژ و اسمه خودش رو بیژ بیژ میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. ایول احتماله خوبیه این اضافه میکنم!
9. من که از کاره اینا شر در نیاوردم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی مرتضی جان
زیاد حرس نخور + موفق و موید باشی:40::11:
سلام هادی جاننقل قول:
من تحویل نمیگیرم از اونجا که محبوبیتم زبانزده خاص و عام میباشد با زدنه اون تاپیک ها ظرایطی رو به وجود میارم که طرفداران زیاد تو خودشون نریزن یه وقت خدایی نکرده ذوق مرگ نشن! و بتونن خودشون رو تخلیه کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:اولین قدمه در اعتماد به نفس = فخر فروشی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + پز دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + از خودراضی بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سخنانی بر گرفته از
tragedy of HAMLET
سلام!
چرا اون تاپیک دانلود قرآنت ترشی شد؟
به به بهنقل قول:
خوش اومدی بفرما تو جلو در بده:10:
مرسی دسته خودم نبود!
1. بنا به قوانین و security شدید از دادنه پاسخ معضورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بگم والا در حاله ای از توهم و واقعیت به سر میبره همچنان
3. چون پول نداریم؟!
4. ای همچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.
کوه مظهره مقاومت و ایستادگی
دریا مظهره زندگی و حده بی نهایت
جنگل مظهره سرسبزی و طراوت
کویر مظهره یکپارچگی و کهکشان های نیلگون
همشن خوبن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. زنها! البته همه جوره پیدا میشه! در همن
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه! نمیدونم از انتخاب اول میبد یزد سخت افزار چی ریختی از اینجا سر در آوردم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. چون یه موجوده ابلهی داشته باشه که آدمش کنه؟ و ...
9. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدمای بد! و بدی ها
10. تجربه زندگیه به دنیا نیومده رو ندارم اگه داشتم شاید...
11. گهگاهی ولی کم بیشتر آیده وتا حدودی حال مهمه
12. همون طفل های چند ماهه تا چند ساله! منکه گزاشتمشون مهده کودک !!! حوصالشون رو ندارم:21:
13. بسته به عقاید و نیازهاشون!
یکی یه نون اضافه میدزده
یکی یه چیزی رو گرون تر میفروشه
یکی هم سره یه ملت رو کلاه میزاره به بهونه هایه ************* خودتون بهتر میدونید:13:
در کل دست کجی کلمه ای ساده ولی با دامنه یه زیادی هست
14. هر کدوم خوبی هایه خودشون رو در موقعیت های مختلف دارن!
تو ولایت!!! و شهرهای کوچیک روز چون شغال و کفتار و ... نیس، کمتر حوصالت سر میره، همه جا معلومه و سایه ای در پشته درختا در کار نیس و ...
تو خونمون و اتاقه تمساح ها!!!: شب
چون تلفن ارزونتره! سرت خلوت تره و وقتت باز تر، از شلوغی ها هم تا حدودی راحت تری
15. یعنی کله دامنه اخبار در ایران!!!
البته مهم هستند ولی نه به اینکه 24 ساعته در مورده جنگ، مرگ و کشتار و نکبتی حرف بزنن
به نظرم برایه مردم دیگه خوشحالی و برنامه ها و اخباره شاد و مفید معنی ای نداره
نم نم دارن همون باقیمانده یه تفکر مثبت و خوشحالی رو هم فراموش میکنن
مگر استفاده از چیزهای ....:21:
16. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همه به هم بخندن و گل و بلبل بشن یا بن؟!
17. تا حدودی داره بهتر میشه ولی هنوز راهه زیادی داره:31: چون ایرانه دیگه چی رعایت شده که این بشه؟:27:
18. بنا به قوانینه عصره ما با زور و محدودیت میشه کارایه زیادی رو انجام داد
قبلنا که اختیاری بود بد بود یا کم؟
19. م.ش به گزینه 15
چه قد وفات در مقابله چه قد ولادت داریم؟
چه قد به ولادت ها ارزش داده میشه تا وفات ها؟
تفریحات و مکان های توریستی و گشت و گذاری مردم اعم از جوون و مسن به چه جاهایه انگشت شماری ختم میشه و برخورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاشون چه طوره؟
معیار های زندگی، فرهنگی، ازدواج و ... چه فرقی با جاهای دیگه داره؟
....
20. دوباره میخوابم در آرزویه موقعی که دوباره خواب ببینم مثله قدیم همه هم هستن
هر چه قدر کو طول بکشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه رومانتیک!
مرسی
موفق باشی همیشه در کارهات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش جون خواهش میکنم حالا که اومدی جواب سوالات رو بعد از همون سوال (حالا اگر توی همون کادر نقل قول هم بود عیب نداره. اما با سفید نباشه ) بنویس. بابا جان اعصابمون خورد شد!!!:19:
سلام!نقل قول:
چون مدیرا فکره اینکه من قراره p30world's CHAMPION رو از اون موقع کرده بودن و میدونشتن که وقتی chairman بشم کادو و هدیه که پول ندارم بدم! همون رو دوباره به این مناسبت میدم:21:
حیف که دوستان بعضی هاشون قدره این مدیرهایه عاقبت اندیشو بلندنظر رو نمیدونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا چرا یهو اینهمه جواب دادی. بابا به فکر ما هم باش نابود میشیم تا اینا رو بخونیم. دمت گرم درستشون کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:27: غرض هم هین بوده دیگه برادر!!!:31:
کدوم پست؟!
یعنی دوستان اینقد پست های منو دنبال میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ay شیطون!نقل قول:
چون مدیرا فکره اینکه من قراره p30world's CHAMPION رو از اون موقع کرده بودن و میدونشتن که وقتی chairman بشم کادو و هدیه که پول ندارم بدم! همون رو دوباره به این مناسبت میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه:
جهنم به اون داغی یخ توش به مراتب بیشتر از تو بهشت می چسبه پس چرا نمی گن یخ در جهنم ؟ می گن یخ در بهشت؟
پس نمیکنیم؟ الان اینهمه وقته نشستیم منتظر تا تو رو بشونیم رو این صندلی ؛ یه کاری کنیم که وقتی پا شدی دستت رو نتونی از روی ...ت ورداری!!!
ای وای !!
این دیگه چه تاپیکیه؟ 11761 تا پست !!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون کسی که این اسم رو روش گزشته نه اطلاعی از یخ و ترکیباتش داشته نه بهشت و توصیفاتش!!!
در کل این هم شامله مواردیه که توهمی بیش نیستند!!:27:
پس که اینطور نقشه قبلی در کار بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون پسته بلک فاکس منظورته؟
ویرایشش کنم؟
:21: تازه همشون هم برایه من بوده (بزرگتیرین خالی بندی در عمره پی سی ورلد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
داریوش جون نمیگیری هان!!!!
میگم جوا سوالها رو جلوی خودشون بده. اینجوری هی صفحه رو ببر پایین دوباره بیار بالا ، باز پایین ، دوباره بالا .... سر گیجه گرفتیم بابا جان!
گرفتی؟
یعنی میگم همه رو مثل همون پست بلک فاکس جواب بده. اما با یه رنگ جز سفید. مثلا سبز ، آبی ، بنفش ... اینا
افتاد الان؟
راستی خجالت نمیکشی؟ نه حالا خودمونیم. دانشگاه پیام نور که میری ، رو صندلی که میشینی ، کاربر فعال که میشی ، تازه الان 3 تا پسته که من دارم برات توضیح میدم که چجوری جواب بدی که اعصاب من رو خورد نکنی. حالا خجالت نمیکشی؟
راستی برو یه پیغام خصوصی به بابک بزن ؛ بلکه اون بتونه یه ذره این صندلی رو داغ کنه.
بعــــــــــــله ، من که چیزی نفهمیدم اما فهمیدم که یه سوتی دادی تو تایپ :31::31::31::31:نقل قول:
:20:پسته شما پر مفهوم!نقل قول:
مرسی یوسف جان بسی گرفتم و منور شدم همی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره جان هم پیشنهاد دادن ولی بنا به دلایله ذکر شده کاره خویش از سر گرفتندنی و ....:31:
ولی چشم اگه امکانش باشه سعی میکنم که مقادیری خودم بیشتر عذاب بکشم که شما دوستان راحت تر باشید در خوندنه مطالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضلاته گردنه شما قوی و متورم:10:
-----------------------------------------
مقادیری خجالت هم کشیدم ولی متاسفانه وسطش دیدم mbc2 داره فیلم میده ولش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسه غریبی بهم میگه که بابک جان هم به زودی محفل ما را منور و آتش فشانی میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::10:نقل قول:
مفهومه که!
اگه اون سوتی ها رو هم بخوای بشمری به هزاران هزار میرسه در پستام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:به نوعی کپی رایته دیگه که هر کی خواست فقط با یه کپی / پیست مطالبم رو نزاره اینور اونور و مقادیری مشقت بکشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه!
چه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشستتم این بالا و بر رویه کلیه تالار ها مشرف هستم و خبری هم نیست
همچنان دید میزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها ها ها !
چیه یه مدت نشیتی رو صندلیه داغ , جو گیر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فک میکنی 2 3 نفر ازت سوال کردن شخص مهمی شدی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولایت خوش گذشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه چطور بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره مخشاتو نوشتی ؟ درساتو خوندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان؟ آهان
hallo kinder
ها ها ها !
هه هه هه
چیه یه مدت نشیتی رو صندلیه داغ , جو گیر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسودیت میشه برادر؟ مگه من چمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا فک میکنی 2 3 نفر ازت سوال کردن شخص مهمی شدی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون از قبلش هم بودم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولایت خوش گذشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بله! مثله همیشه دودی جات بی کاری بلوتوث و sms و بازی پرانی در سره کلاس ها و دیگر فعالیت هایه مفیده زمانه دانشجویی
دانشگاه چطور بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم خوب بود! از اول ترم تا به حال نرفتم فقط بعضی درس ها رو یه غیبت خوردم که اونم به زودی یه حالی بهشون میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا برایه استاده فیریک 3 یه لب تاب بگیرم تا ....
بلاخره مخشاتو نوشتی ؟ درساتو خوندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اونجا که رفتم یه مقدار فکری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این ضمینه ولی نه! دیدم حیفه حروم میشم یه وقت خدایی نکرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریپ لای!!!
مرسی:12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد حالا این ادیتوره رو هم فعال کردم اینطوری جواب میدم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره اینجوری خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدارو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داریوش
فقط یه سوال:
چرا اسمت رو DaRiOuShJh انتخاب کردی؟
چه رشته ای درس میخونی؟
عیدی چه قدر گرفتی؟
چند تا نمره زیر 10 داشتی؟
چندمین نسل حضرت آدمی؟
چرا قطب جنوب هواش گرم نمیشه؟
چرا ایران چهار فصله؟
اصلا چرا میگن 4 فصل ؟
ایران رو دست داری بیشتر یا خارج رو؟
عاشق شدی؟
چرا با مزه ترین عضو پیسی ورد هستی؟
از تو بامزه تر هم وجود داره ؟
چقدر خدا رو دوست داری؟
بیشتر خدا رو دوست داری یا مادرت رو؟
چرا؟
از کدوم مرور گر استفاده میکنی؟
از چه سیستم عاملی خوشت میاد؟
چه سیستم عاملی استفاده میکنی؟
چند تا پست دادی تا حالا؟
چندتا اسپم؟
چندتا مفید؟
.....
تا بعد
محض اطلاع نوبت داریوش عزیز شنبه ساعت 4 بعد از ظهر تموم میشه
amin2000
سلام داریوش
سلام امین
فقط یه سوال:
از یکی یه نمه بیشترن میزنن ها؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اسمت رو DaRiOuShJh انتخاب کردی؟
فلسفه داره کلی! ار همون چند سال پیش که خواستم اولین هویتم یعنی ایمیلم رو درست کنم دیدم همه یه انواعه نوشتاره دیگه تقریبا پره
این شد که بعد از چند تایی تغییر اینو برایه خودم انتخاب کردم:20:
قبلیا هم
dariush_jh
daryoushjh
و ... بودند که این مورد مقبول تر واقع شد و ما هم از اینا شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه رشته ای درس میخونی؟
مهندسی معدن - اکتشاف![IMG]http://www.pic4ever.com/images/4bhn7et.gif[/IMG]
عیدی چه قدر گرفتی؟
خیلی نمیشه به 100 تومن فک کنم به زور میرسید که تموم شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم که پیر میشه همینطوری از عیدی گرفتن هم میافته بدتر یه چیزی هم باید بده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا نمره زیر 10 داشتی؟
زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندمین نسل حضرت آدمی؟
چرا قطب جنوب هواش گرم نمیشه؟
نم نم گرمم میشه! شاید خورشید با اونجا هاحال نمیکنه محل نمیزاره
چرا ایران چهار فصله؟
چون قبلنا آباد بوده!!! احتمالا برایه کمک دو فصلش رو به کشورهای عربی و فلسطین و ... بدن به زودی
اصلا چرا میگن 4 فصل ؟
چون 4 تا فصل داره؟
ایران رو دست داری بیشتر یا خارج رو؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه وسط!
عاشق شدی؟
اونکه زیاد شدم ولی نه از این عشقایه کشکی و پنچری و در به دری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با مزه ترین عضو پیسی ورد هستی؟
چون مزه کم آورده؟
شایدم توهمی بیش نبوده!
از تو بامزه تر هم وجود داره ؟
آره زیاد!
چقدر خدا رو دوست داری؟
اینم زیاد!
بیشتر خدا رو دوست داری یا مادرت رو؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست داشتنه این دو که دو مقوله جدا از همه
چرا؟
چون اون یه چیزیه این یه چیز! پشمکم یه چیز!
از کدوم مرور گر استفاده میکنی؟
معمولا IE ولی تازگی ها زیاد بازی در میاورد، هووش!!! یعنی fire fox رو نصبیدم حسودیش شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل با IE چون اسانداردتره برایه طراح ها کار میکنم اونم ورژن 6 اش
از چه سیستم عاملی خوشت میاد؟
ویندوز
چه سیستم عاملی استفاده میکنی؟
ویندوز xp سرویس پک 2
چند تا پست دادی تا حالا؟
به تعداده اون بغل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا اسپم؟
خیلی کم که اونم به خاطره شرایط بوده و برداشته دوستان اشتباه بوده!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا مفید؟
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
!!!!!!!!!!!
تا بعد
موفق و پیروز باشی:11:
مرسی سعید جاننقل قول:
فعلا که خبری نبوده همچین!
100 در 100 بعدش میان میگن ا این کجا بود نفهمیدیم ندیدیم و ....:21::31:
هنوزم داریوشه که :31:
خسته نشدی ؟؟
سلام.
خوفی؟
چرا؟
به نظر تو بستگی به شرایط داره؟
اگه نشد چی؟
بیشتر توضیح بده.
تا كدوم شنبه؟
میگم که به مناسبت باز گشایی مجدد این تاپیک و این که داریوش کاربر فعال شده (بعد از 1000000.... سال و این حرفها صندلیش رو یک هفته تمدید کنید. میشه آقا سعید؟
داریوش ایندفعه شوخی و اینا بس باشه؟
میخوام از دلت بپرسم
1-چرا زن نمیگیری؟
2-خلاف ترین کاری که تو جامعه ی اسلامی:دی انجام دادی چی بود؟
3-جنجال تو تاپيك ها راه انداختن بيشتر بهت حال ميده يا حال يه كاربر رو بگيري ؟؟
4-شب پيش چرا دير اومدي خونه ؟؟
و از همه راحت تر:
چرا xp ,xpشد
سلام داشی
یه دونه سوال دیگه:
چرا انجمن متفرقه این همه پست و تاپیک داره؟
کدوم مدیر بهتره؟
چرا p30world بزرگترین انجمن ایرانه؟
چرا کابر فعال شدی؟
دوست داری همکار شی؟
چند سالته؟
اسمت چیه؟
خونت کجاس ؟
چنتا بچه دار؟
چرا؟
چرا وبلیشن بزرگ ترین سیستم مدیت انجمنه؟
جز وبلیشن چرا مردم پی اچ پی بی بی رو میپسندن؟
مای بیبی که بهتره؟هان
چندمین کاربر پیسی ورد هستی؟
:1:
سلام
این چند تا رو جواب بده خیلی هستن:
متور رو بیشتر دوست داری یا مالشین مدلش؟
eMerald1
داریوش ایندفعه شوخی و اینا بس باشه؟
میخوام از دلت بپرسم
به چشم رجوع میشود به منطقه محافظت شده با سیم خارداره دل! searching ...
1-چرا زن نمیگیری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من؟ بابا بی خیال هنوز جوونم! نه پول داریم نه درسمون تموم شده نه سربازیم تموم شده و 100 تا نه یه دیگه!
2-خلاف ترین کاری که تو جامعه ی اسلامی:دی انجام دادی چی بود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه خانومه نا محرم در ملا عام دست دادم؟! و سلام علیک کردم؟ شایدم چند مورد!
دیگه جام پنت هاوسه عمیق ترین چههه جهنمه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا توبه...
3-جنجال تو تاپيك ها راه انداختن بيشتر بهت حال ميده يا حال يه كاربر رو بگيري ؟؟
جنجال به مراتب بهتره چون همزمان جاله چند نفرو میگیری!!! مخصوصا در صورته بروزه بن و ترش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-شب پيش چرا دير اومدي خونه ؟؟
دیشب؟! کلاسا رو پیچوندم که ساعت 3 دمه پلیس راه داشتم مشت مشت سماق میمکیدم (و غورط!!! میدادم) و دوده کامیون ها رو میخوردم و ....
تا 8:30 رسیدم خونه دیگه!:31:
تازشم بینه راه بچه ها رو دیدم با چتر پریدم تو ماشینشون دیگه تو تهرون کرایه ندادم
:21::27:
بعدم اومدم با همون دودا و گازوییلا نشستم پایه پی سی مستقیم اومدم اینجا
و از همه راحت تر:
چرا xp ,xpشد
چون XP بود؟
چون تقدیرش اینطوری رقم خورده بود؟
خونتون؟
خونشون؟
....
amin2000
سلام داشی
سلام برار!!!
یه دونه سوال دیگه:
بازم یکی دیگه؟! خوبه تو کاره عمده نیستی باز چند تا بدی یه وقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا انجمن متفرقه این همه پست و تاپیک داره؟
چون متفرقه، متفرقس دیگه!
مثله اینه که بگی چرا پشمک اینقد پشم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مدیر بهتره؟
همشون خوبن! به دلایله بنولوژی banology از گفتنه ادامش معضورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا p30world بزرگترین انجمن ایرانه؟
چون من توش بیشتر فعالیت میکنم نسبت به بقیه؟!×!÷ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کابر فعال شدی؟
همینطوری که وقتی بن شدم دلم بیشتر بسوزه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری همکار شی؟
نه! ولی اگه پول و مزایا داشته باشه توش اهی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالته؟
تکراری! 23
اسمت چیه؟
تابلو تکراری!!! داریــــــــوش
خونت کجاس ؟
یه جایه خوب!
چنتا بچه دار؟
پول نداریم چه برسه به ....
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا واقعا واقعا چرا؟ تکراری!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وبلیشن بزرگ ترین سیستم مدیت انجمنه؟
ویلیشن یا آویشن؟!
جز وبلیشن چرا مردم پی اچ پی بی بی رو میپسندن؟
چون بی بی تو 21
3 امتیاز داره؟
مای بیبی که بهتره؟هان
آره اینطور که تعریفش رو شنیدم پوشکه خوبی باید باشه!×؟
چندمین کاربر پیسی ورد هستی؟
ندانم ولی ججزوه اولیاش و آخریاش نیستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی! چون پول نداریم گل بخریم پس سریعا گله خودتون رو بر میگردونیم!:11:
متور رو بیشتر دوست داری یا مالشین مدلش؟
شتر! مدل دو کوهانه اسپرت پا کوتاه و لب غنچه ای و البته با خورجینه جین و مارکه diesel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنان!
هه هه ههنقل قول:
منتظرم ببینم کی شروع میشه؟!:31:
سلام:10:نقل قول:
مرسی شما خوفی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100 درصد!
دویاره امتحان میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FATAL ERROR!
Black sabbath که شنیدی؟ ولی اصلا ربطی به این موضوع نداره!نقل قول:
:31: مرسی!نقل قول:
ولی اینجا که خبری نیس میخوام برم خونمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]