دوستان میگم من استفاده چندانی نمیکنم از وایمکسم ولی حداقل روزی صد مگ ازم کم میکنه همشم رو گوشی استفاده میکنم جریان چیه؟
Printable View
دوستان میگم من استفاده چندانی نمیکنم از وایمکسم ولی حداقل روزی صد مگ ازم کم میکنه همشم رو گوشی استفاده میکنم جریان چیه؟
منم همینطوره و از گوشی استفاده میکنم. یه نرم افزار که حجم مصرفی رو گوشی نشون میده نصب کننقل قول:
خواهش میکنم داداش .شما نمیتونی ببری روی بیشتر از 128 .باید با پشتیبانی تماس بگیری و بگی کدوم تعرفه رو میخای اونها هم اگر مدرک ارتقا سرعتت رو توی سیستم داشته باشن درخواستت رو ثبت میکنن و وقتی سرویس فعلیت منقضی شد اون جدیده که 256 هست فعال میشه و هم کاربریت شرکتی میشه .اصلا از کجا معلوم نامه فرستاده باشه شاید سرکارت گذاشته .شما با پشتیبانی تماس بگیر بگو مدرکی که فرستادم برای استفاده از کاربری شرکتی توی سیستم ثبت شده یا نه .اگر گفت نه که یعنی نه و اگر هم پرسید از کجا بوده بگو خیلی وقت پیش فرستادم یادم نیست یا مثلا من چند جا کار میکنم یادم نیست از کجا واست فرستادم خلاصه یه جوری بپیچونشون اگه زبون بازی بلد باشی حتما نتیجه میگیری .نقل قول:
سلامنقل قول:
تماس گرفتم با اپراتور ، و طرح ماه بعدم رو درخواست دادم .
سین جیم هم نکرد خداروشکر و نامه رو تائید کرد و گفت بعد از تموم شدن طرح فعلیم میتونم انتخاب کنم .
یک پیامک هم از ایرانسل اومد که تغییر کاربری در حال بررسی است .
ان شاله که درست شده و مشکلی پیش نمیاد .
از شما هم ممنونم :n16:، نمیگفتید من هنوز زنگ نزده بودم اپراتور :n02:
همچنان منتظریم ...نقل قول:
والا تا جایی که میدونم دولت اجازه سرعت های بالا مثل الان رو به ایرانسل نداده و احتمالا الان که آزمایشی هست سرعت اینطوری هست و بعدش سرعت ها محدود میشه.نقل قول:
مشکل اینه که اینا میگن داشتن سرعت بالا یک سری اجازه ها میخواد و داشتن اینترنت سریع در حال حرکت خیلی اجازه ها میخواد!!
اپراتورها دوست دارن که سرویس رو ارائه بدن اما جاهای دیگه نمیخوان.
من دیگه وایمکسم رو شارژ نکردم .....................
از دوستان اگه کسی 128 ویژه با ضریب اشتراک 1 به 1 داره لطفا یه تست بزاره.
نقل قول:سرویس فعلی وایمکس ایرانسل «Fixed Wimax» یا وایمکس ثابت هستش و برای تبدیل به موبایل وایمکس یا وایمکس در حرکت احتمالا باید تجهیزات شون بروزرسانی بشه اما مسأله اصلی اینه که مدیرعامل ایرانسل آبان ماه سال گذشته در مصاحبه ای به مناسبت ششمین سالگرد تأسیس ایرانسل ابتدا گفته بود: امیدواریم بتوانیم سازمان تنظیم مقررات را متقاعد کنیم که دوره انحصار رایتل را کوتاهتر کند. میزان تقاضا برای خدمات دیتا(مانندپیامک ، اینترنت روی موبایل) دو برابر شده است و برای پیاده سازی دولت الکترونیک نیاز به توسعه خدمان نسل سوم تلفن همراه داریم.نقل قول:
در ادامه هم درباره توقف سرمایه گذاری روی وایمکس تأکید کرده بود: همه اپراتورها که روی وایمکس سرمایه گذاری کرده بودند ، مدتی است که این سرمایه گذاری را متوقف کرده اند و دنبال نسل سوم و چهارم تلفن همراه رفته اند و اگر وزارت ارتباطات کمک کند ما نیز باید به سمت نسل سه و چهار برویم. در حوزه وایمکس، روند دنیا به سمت توسعه این شبکه نیست و ما نیز قصد توسعه شبکه وایمکس را نداریم و در محدوده هفت استان فعلی پوشش خواهیم داشت.
بنابراین اگر خدمات وایمکس رو متوقف نکنه احتمالا بیشتر از این هم روی توسعه اون سرمایه گذاری نمی کنه. البته با توجه با تغییراتی که در روزهای اخیر در هیأت مدیره ایرانسل اتفاق افتاده شاید سیاست این شرکت دچار تغییراتی بشه.
صرف نظر از رویکردهای ایرانسل که بیشتر از توجیحات فنی و تکنولوژیک بر پایه منافع تجاری پایه ریزی میشه توجه به این نکته ضروری است که در حوزه فناوری های ارتباطی بیسیم «GPRS» و «EDGE» به ترتیب به نسل های 2.5 و 2.75 ارتباطات موبایل تعلق دارند. پس از اون وارد نسل سوم ارتباطات موبایل می شویم که به ترتیب پیدایش و کاربردی شدن شامل استانداردهای «UMTS» و «W-CDMA» و «HSPA 3.2» و «HSPA 7.2» می شه و پس از اون به «پیش نسل چهارم» می رسیم که به ترتیب ظهور و تجاری شدن عبارتند از: «HSPA 14» و «+HSPA» و «WIMAX» و «LTE» و پس از اون نسل چهارم ارتباطات موبایل را داریم که شامل دو استاندارد اصلی «WIMAX 2» و «LTE ADVANCED» میشه. بنابراین می بینید که وایمکس در واقع بن مایه نسل چهار ارتباطات موبایل هستش و «LTE» بر پایه این استاندارد پایه ریزی شده. وایمکس کاربردهای ویژه ای داره که در بسیاری از کشورها مانند ژاپن و ایالات متحده با وجود فراگیر بودن نسل سه و نیز شروع نسل چهار ارتباطات موبایل هنوز خدمات وایمکس ارائه میشه. به هر صورت در بازار رقابتی، صرفه اقتصادی است که به ماندگاری و توسعه فناوری ها منجر میشه و در ایران به دلیل گرانی خدمات وایمکس و البته بی کیفیتی، از وایمکس استقبال چندانی نشده. هیچ بعید نیست در غیاب فناوری وایمکس بار اون بر دوش نسل سه بیفته که البته به لحاظ سرعت نمی تونه به پای وایمکس در بالاترین سطح خودش برسه.
من خودم از اردیبهشت 91 مشترک وایمکس ایرانسل هستم و با مودم همراه جاهای مختلفی از اون استفاده کردم و تقریبا همیشه از سرعتم(طرح یک مگابیت نامحدود) راضی بودم. البته چند باری هم اذیتم کرده اما در مقایسه با مدت زمانی که کیفیت سرویس برام قابل قبول بوده زمانی هایی که اذیت شدم خیلی کم بوده.
لطفا حذف شود
ممنون از پاسختون .نقل قول:
منم دقیقا به خاطز همین از این سرویس استفاده میکنم ۲ مگ دارم ، سزعت واقغی رو میده ِ بزای فعال کزدن در حال حزکت نیاز به تجهیزات اضافی نیست فقط کافیه گزینه HSDPA فعال بشه ِولی از اونجایی که اینا به اینترنت در حال حزکت چه ۳ جی و ۴ جی به سرعت بالاتر از ۱ مگ مجوز نمیدن شاید به این دلیل فعال نمیشه که امید وارم این محدودیت سرعت هر چه سریعتر برداشته بشه ...
سلام دوستانیک عدد وایمکس wixfmm-130 در حد نو به ف ر و ش میرسدمن این مودم رو سه ماهه خریداری کردم و فقط دوبار شارژش کردم.ضمنا 15000تومن هم تو حساب وایمکسم شارژ دارم.الانم به دلیل جا به جابه جایی و عدم تحت پوشش وایمکس در منطقه ما دیگه نیازی به وایمکس ندارم.هرکی خواست بخره پیام خصوصی بده و یا بهم ایمیل بزنه:3aman021@gmail.com
سلام دوستانیک عدد وایمکس wixfmm-130 در حد نو به ف ر و ش میرسدمن این مودم رو سه ماهه خریداری کردم و فقط دوبار شارژش کردم.ضمنا 15000تومن هم تو حساب وایمکسم شارژ دارم.الانم به دلیل جا به جابه جایی و عدم تحت پوشش وایمکس در منطقه ما دیگه نیازی به وایمکس ندارم.هرکی خواست بخره پیام خصوصی بده و یا بهم ایمیل بزنه:3aman021@gmail.com
دوست عزیزنقل قول:
اشتباه شما اینه که فکر می کنید HSDPA یه گزینه است که با فعال شدن اون وایمکس ثابت به وایمکس موبایل تبدیل میشه. HSDPA و WIMAX هر دو پروتکل های ارتباطی بیسیم هستند که اولی در حقیقت نسل 3.5 ارتباطات موبایل را در زیر چتر خود دارد و دومی یا همان وایمکس پیشقراول نسل چهارم ارتباطات موبایل است که در دو گونه وایمکس ثابت و در حرکت عرضه شده. تفاوت عمده پروتکل های ارتباطی HSDPA و WIMAX در فرکانس و بیشینه سرعتی است که در اختیار می گذارند که طبیعتا بیشینه سرعت در وایمکس و وایمکس 2 از HSDPA بیشتر است و در نسلی جداگانه با عنوان نسل چهارم قرار گرفته اند. تبدیل وایمکس ثابت به موبایل، تغییر پروتکل و نیز بروزرسانی برخی تجهیزات ارسال یا دریافت را طلب می کند که با آغاز فعالیت خدمات LTE یا نسل چهارم ارتباطات موبایل احتمالا از آن بهره مند می شویم که البته باز هم تابعی از صرفه اقتصادی این سرویس ها و میزان استقبال مشتریان خواهد بود.
سرعت شبانه چقدر داغونه . 45 دقیقه با idm تونستم 60 مگ رو دانلود کنم . واقعا مسخره است
دوستان پینگ ایرانسل تو مشهد چطوره با 4.2.2.4؟ :n13:
کسی می تونه راهنمایی کنه.
تو دیدن بعضی ویدئوها یا برنامه های زنده تلویزیون به مشکل خوردم و مثل این که دارم از دیال آپ استفاده می کنم که قبلا این جوری نبود ولی برای دانلود کم و بیش مشکلی نیست.
[QUOTE=hesam 63;8366164]کسی می تونه راهنمایی کنه.
تو دیدن بعضی ویدئوها یا برنامه های زنده تلویزیون به مشکل خوردم و مثل این که دارم از دیال آپ استفاده می کنم که قبلا این جوری نبود ولی برای دانلود کم و بیش مشکلی نیست.[/QUOTE سرعت تک کانکشنت حتما پایینه؟؟
ایرانسل پشتیبانی خوبی داره ولی هیچوقت چیزی رو قبول یا درست نمی کنه. سرعت دانلود من تو ساعت رایگان 6-7 کیلو بایت هست . بعد میگه پیگیری نمیشه کرد چون تو اون ساعت یوزر ها همه دانلود میکنن. گفتم بابا چطور یه نفر 500 مگ دانلود میکنه با بهترین سرعت بعد من نمی تونم 50 مگ دانلود کنم؟؟ ظرفیت شبکه باید بیشتر بشه که شبکه افت نکنه ! واقعا اینا فقط پول مردم رو میخورن !
سلام دوستان من الان دو سه روزی هستش که تعرفه رو به 2مگ پیشرفته تغییر دادم
ساعت دانلود رایگتن دقیقا چه ساعاتی هستش؟؟؟؟
با این تعرفه ی من تو ساعت مفتی مجانی با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک به بعد. دانلود بستگی به منطقه ای که داری استفاده میکنی داره اگر شلوغ باشه سرعت کمتره. من 512 دارم با سرعت 5-20 در نوسان هست افتضاحه والا . تو شاید شانست 130 باشه یا بیشتر .نقل قول:
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید! مودم رو ک وصل میکنم اول یه چیزی شبیه فلش میاد ک درایور رو نصب میکنی اما وقتی ک wimax connection manager رو اجرا میکنم مینویسه ، no device found!
موضوع اینه که در منطقه پوشش نیستم! اما نباید فقط آنتن رو 0 نشون بده؟ آخرین بار از مودم در منطقه تحت پوشش استفاده کردم مشکلی نداشت!
رنگ چراغ فرمز و زرد و سبز مودم usb چه معنی داره؟/؟ WCM رو اچرا میکردم اول قرمز بود اما حالا اصلا روشن نمیشه
ایرانسل تعرفه های وایمکسش در مقایسه با ISP های دیگه هیچ توجیهی نداره!
ای کاش حداقل سرعتی که روی سیم کارت میده رو برای وایمکس بده!
سرویس 1مگ نامحدود رو برای تهران حذف کرده!
ما به سرویس حجمی(مثلا 2گیگ ماهی 10تومن) و ترافیک اضافه 100گیگ حدود 200 تومن و سرعت بالای 2مگ راضی هستم ولی اصلا خبری نیست
ایرانسل اگر اینجوری بخواد سرویس بده خودش با دست خودش همه مشترک هاشو فراری میده ! از اول سال خراب شد چون داشتن رو 3g و 4g کار و سرمایه گذاری میکردن !
چرا ایرانسل تو سرویس هاش تنوع ایجاد نمی کنه؟!
به جای این که مسیج بده که شما برنده 5 مگابایت!!! اینترنت موبایل شدی یه دستی روی این وایمکس بکشه.
تو قسمت وایمکس پهنای باند خیلی کم دارن خصوصا تو خوزستان و تهران . میبنی که خوزستان و تهران چون مشنرک زیاد داره طرح گرون تری دارن . ولی شهرهای دیگه واسه جذب مشترک طرح ارزوتری وارننقل قول:
100% شکایت کنید و پیگیر باشید شما دو برابر دارید پول میدید 2 مگ ماهی 29 هزار تومان رو شما 66 هزار تومان هزینه میکنید بعد سرعت اسمی دانلود باید 256 باشه اگر نه چرا دوبرابر پول بدید و پیشرفته بگیرید بعد با این بودجه تغییر تعرفه بدید 1 مگ نامحدود بگیرید لذت ببرید همه ساعت ها رایگانه!!!نقل قول:
راستی سرعت شبانت بهتر نشد ؟؟ واسه من رسیده به 7-12 کیلو بایتنقل قول:
واقعا همه شرکت ها 12 مگ دارن و 16 مگ دارن راه اندازی میکنن ولی ایرانسل یک منطقه خلوت باشی! کاربر نباشه ! با 2 مگ 256 اسمی سرعت داری که اصلا سرعت قابل مقایسه با 3g ایرانسل نیست حالا هر 1 گیگ 8 تومان پول میگیره نمیدونم چرا سرعت بالا نمیبره که هی حجم تموم بشه گیگ بخرینقل قول:
خونه و منطقعه عوض شد 123 کیلو ثابت هست!نقل قول:
نقل قول:
روزی چند بار چک میکنم! دوستان همچین مشکلی نداشتین؟
نه. چرا با اپراتور زنگ نمیزنی؟؟نقل قول:
اطلاعات علمی دارن؟ معمولا کارایی اپراتور سر کار گذاشتنه!نقل قول:
خدایا شکرت که مارو از این ایرانسل دور کردی ... !
پشتیبانی ضعیف ، هزینه ترافیک بالا و دزدی در ترافیک از جمله خصوصیات بارز ایرنسل به حساب میات :n22:
خوش به حالت . کدوم شرکتی؟؟نقل قول:
خونمون جابه جا شد مودمو گذاشتم کنار اومدم های وب ...نقل قول:
الان وضعیت های وب تعریفی نیست ولی تو بدترین شرایط هاب وب بهترین حالت های ایرانسل رو تجربه کردم باهاش :n16:
شما هم اگر امکاناتش رو دارید بکشید بیرون از این ایرانسل من چند سال گیر این ایرانسل بودم ، یکی از بدترین چیزهایی که بهم گفتم میزان مصرف زیادتر از استفادم بود ... مثلا من فقط و فقط از سیستمم استفاده اینترنت دارم روش برنامه پهنای باند نصب کردم که میزان مصرف رو نشون بده اختلاف برنامه با میزان مصرفی من در ماه حدود 700 مگ بود ...
چیزی که الان تو شرکت فعلی نهایت اختلاف بشه 40 مگابایت ... حال به نظرتون کدوم یکی درسته ؟!
ایرانسل واسه جاهایی مثل آپارتمان های بزرگ که امکان داشتن اینترنت روی خط تلفن ندارن خوبه ولی نه با این شرایط...
درسته . متاسفانه منطقه ما فیبر نوری هست کدوم شرکت بگیرم ؟؟ آسیاتک یا صبانت یا مخابرات؟؟نقل قول:
های وب ک خودش شاه دزد حجمه!
دوستان ، کسی بلد هست چه طوری مودم 130 رو از حالت DHCP به Static تغییر بدم ؟ تنظیمات ؟
یه مشکلی دارم باید حالت مودم رو تغییر بدم بلکه درست بشه
دوستان ، کسی بلد هست چه طوری مودم 130 رو از حالت DHCP به Static تغییر بدم ؟ تنظیمات چه طوری باید باشه؟
یه مشکلی دارم باید حالت مودم رو تغییر بدم بلکه درست بشه