آموزشی که تو قسمت training بود رو این نداره!:41:نقل قول:
برای گرفتن پچ و اینجور چیزا ( آپدیت ) میتونی بری به این سایت :
[HTML]www.pes-patch.com[/HTML]
Printable View
آموزشی که تو قسمت training بود رو این نداره!:41:نقل قول:
برای گرفتن پچ و اینجور چیزا ( آپدیت ) میتونی بری به این سایت :
[HTML]www.pes-patch.com[/HTML]
ممنون از راهنماییتون . اما دی وی دی من نصبش اینجوری نیست , چند تا فایل ایمیج مانند داره تو دی وی دی چیکار کنم ؟ نمیشه فقط با جایگزین کردن چند تا فایل به جایی که نصب کردم درستش کنم ؟نقل قول:
نه نمیشه باس نصب اورجینال کنی من فایل های نصبی اورجینال و دست نخورده رئ گذاشتم توی همون پست. دانلود کن بعد ایمیج فایل ها رو بریز روی اون فایل های نصبی اورجینال بعدا نصب کننقل قول:
بچه ها آپدیت یا پچی بعد از pach1.4اومده
از نظر دریبل به نظر من 2009 بهتر بود این یکی کمی سخته .
سلام .من وقتی بازی رم اجرا میکنم دائم موج وسط صفحه میاد .
لطفا کمک کنید.
سلام!
دوستان من می خواهم با pes2010 عکس بگیرم ولی با دستگاه xbox360 چه کار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید.
dlc 1.7 اومدهنقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
نقل قول:
احتمالا باید بازی رو با حالت گرافیکی normal اجرا کنی
اساتید و دوستان محترم من کماکان این مشکل را دارم و در پست صفحه 1165 تا به اینجا کسی جوابی نداده .نقل قول:
با سلام
یک سوال ابتدائی
چطوری میتونم پچ رو وارد بازی کنم
و آدرس یک جائی رو بدید که توپهای جدید داشته باشه
سلام دوست عزیز به اینجا یه سر بزن تمامی برنامه ها مربوط به ادیت موجودهنقل قول:
اساتید و دوستان محترم من کماکان این مشکل را دارم و در پست صفحه 1165 تا به اینجا کسی جوابی نداده .
و اینم برنامه ای که شما میخواینPES_2010_Editor_v2.1کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356396
کد:http://downloads.fifacz.com/editor/PES_2010_Editor_v2.1.msi
تو pes 2010 میشه تیم چلسی رو اضافه کرد؟
نقل قول:
لطفا کمک کنید دیگه
نقل قول:
صفحه 900 پست 9000
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
نقل قول:
منظورتون رو نمی فهمم . چلسی که هست فقط اسمش london FC هست به جای چلسی . تو همون لیگ انگلیس .
نقل قول:
منظورمو درست فهمیدین :20:
اهل فوتبال چون نیستم نمیدونستم اسمش london FC هست :31:
حالا یه سوال در مورد بازی دارم.
برای بازی با کامپیوتر Level بازی رو روی Top Player تنظیم کردم. رو دریافت توپ های هوایی، کامپیوتر خیلی خوب عمل میکنه و اکثراً توپ ها رو خودش میگیره.
چه کار باید کنم تا موقع فرود توپ، از آن من بشه؟
البته جالب اینجاست که لیگ انگلیس اسم محلی تیم ها رو گذاشته ...نقل قول:
london FC
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
من بازیکنا رو مارک می کنم و در ضمن استراتژی کنترل توپ رو هم تنظیم می کنم ...نقل قول:
منظورتون از این که مارک میکنید چیه؟
استراتژی کنترل توپ رو چه جوری تنظیم میکنید؟
یه سوال دیگه
وقتی Game Plan یه تیم رو میچینید، میشه Save کرد که هر وقت بخوایم اون رو Load کنیم؟
یه جاش هست وقتی Save میکنم، فقط سیستم بازی (Formation) ذخیره میشه و مابقیش به حالت Default ذخیره میشه.
برو اینجانقل قول:
start menu/ konami /settings /display
تو قسمت آپشن همه ی گزینه هارو تیک بزن
شما در Game Plan / Set Formation / Mark Setting می تونید این کار رو انجام بدین...نقل قول:
سیو هم در قسمت Game Plan / Data Management / Copy Data میتونید سیو کنید ....
نقل قول:
شما یه R2 کوچیک موقعی که توپ داره فرود میاد بزنید بازیکن میپره و اگه عقبم باشه توپ رو از روی سر بازیکن جلویی میزنه .
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی بنری داره که کامل باشه و تیم های باشگاهی مثل بارسلونا و... توش باشن در ضمن وقتی میری تو جام باشگاه های اروپا از بازی بیرون نیاد ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید.
لطفا صداي شيپور وزلا رو واسه دانلود بزاريد ممنون ميشم (اگر امكانش هست طريقه استفاده اش رو هم توضيح بدبد )خيلي ممنون
خواهشا جوابمو بديد
سلام
من تا حالا باریم رو آپدیت نکردم
گفتین که برای آپدیت کافیه که پچ 1.03 (آخرین پچ موجود) - کرک این پچ (12 مگ) - فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.07 رو دانلود و نصب کنم.
چند تا سئوال دارم:
1. اگر من بازی رو آپدیت کنم آیا save هام از بین می ره؟؟؟
2. گفتین که باید به فایل های نصبی بازی (Install Orignal) نصب شده باشه تا بتونم پچ کنم. من که بازیم خیلی وقته نصبه و دارم بازی می کنم. آیا راهی هست که بازی روئ دوباره نصب نکنم؟؟؟ آخه همه چی می پره که اینجوری؟!؟1
3. چه طوری میتونم از save هام یه بک آپ بگیرم؟؟؟
4. آیا اگر از save هام بک آپ بگیرم و بازی رو دوباره نصب کنم میشه اونا رو برگردوند؟؟؟
مرسی
سلام
ببخشید مزاحمتون شدم،می خواستم یه ترکیب بهم پیشنهاد کنین که 12 نفره مثل سگ دفاع کنن و هیچ کدوم از
نیمه زمین خودم موقع دفاع پاشون رو بیرن نزارن.(اگه میشه عکس بزارین)
ممنون:40:
با سلام.
چه جوری میشه درقسمت become a legend پست رو عوض کرد؟
من زدم cf باشم به جز یه تیم همه من رو cmf میزارن.
راهی هست شوت قدرتی زد؟
مثلا شوت رو کم پر کنی و بلند شه یا شوت رو زیاد پر کنی ولی زمینی شه.
با تشکر.
نقل قول:
ای جان
شوت قدرتی که میگی منو یاد فوتبالیستا میندازه
سنگین ترین شوتی که تو این بازی دیدم اینه که توپی رو که کمی از سطح زمین بالاتره با شوت با قدرت نصف، بشوتی
برای بلند کردن توپ توسط همون بازیکن که میخوای بشوتی، یکی از راهاش اینه که جهت رو سریع یه بار عقب یه بار جلو بدی تا توپ رو بلند کنه.
نقل قول:
1 - خیر از بین نمیره
2 - نه باید دوباره نصب کنی
3- سیو بازی رو کپی کن بعد یه جایی از هاردت ذخیره کن
4 - اره میشه
ایول.نقل قول:
یه سوال دیگه:
چه جوری از روی تکل بپرم؟اصلا میشه؟
ممنون.
نقل قول:
باید استراتژی تیمتو total defense بزاری
یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟نقل قول:
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟
نقل قول:
1- سیوهای بازی تو my dacuments ودر پوشه konami ذخیره میشه
2- بله کپی کردن کافیه
3- فقط موارد مربوط به تنظیمات کنترلر و گرافیک رو باید مجددداً تنظیم کنید
اينجا فقط من بي جواب موندم(دمتون گرم)
این جوری نمیگم.نقل قول:
می خوام وقتی اونا رسیدن به محوطه من همه یارام بدون استثنا تومحوطه خودم باشن.
دیدم خیلیا این کار رو میکنن.
سلام اقا علی گل شما اول که این جور میگی بهتری 5 دفاع بازی کنی دفاع کنار هم CB کن برو Player index هما بازیکنان دفاع رو در حالت دفاعی Defence قرار بده هافبک رو هم همین طور مهاجم هم که بزار حالت Balance این جوری بهتره بعد برو قسمت Assisted Setting بعد attack balance روی Super defensive قرار بده Total defence که دوستمون گفت میشه موفق باشینقل قول:
نقل قول:
ناراحت نشو آخه چیزی که میخوای یکمی پیدا کردنش مشکله ، من خودم یه پچ جام جانی جهانی دارم که توش صدای ووووزلا رو هم داره فقط حجمش زیاده حدود 1.5 گیگ اگه بخوای آدرس سایتشو بگم برو دانلود کن!
نقل قول:
دستت درد نکنه من این کارو میکنم،ولی نهایتش همینه؟
از این بهتر نمیشه؟
راستی بهترین تیم برای دفاع چه تیمی هست؟
سلام
تا حالا دیده بودید که بازیکنان تو متو اینجوری باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها گزينه هايي كه تو عكس زير مشخص كردم رو داخل become a legend يه توضيحي بدين
تغيير اين گزينه ها چه تغييري تو بازي ميده مخصوصا transfer frequency
اره نهایتش همینه این جور بازی کردن هم بدی های خودش رو داره البته چلسی بهترین دفاع رو دارهنقل قول: