loooool
ممد رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رقته اون وسط که اگه یه وقت از پشت هم حمله کردن کتک نخوره ! ترسو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
loooool
رقته اون وسط که اگه یه وقت از پشت هم حمله کردن کتک نخوره ! ترسو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطره اینو امثاله اینه که ما باید همشه زور بشنویم:دی(الکی)نقل قول:
لول 50 هست خجالتم نمیکشه
اولین کسایی که میمیره شما هستین
اگه همون پایین باشین از بالا میزننتون اگه برین روی دیوار درجا همه گلوله ها میاد سمت شما ولی من اولین کسی هستم که میرم روی دیوار و میدل هارو میکشم
من همون بقل رفتم گوشه چون از اونجا میتون گوشه ای ها رو بزنم.
ولی توی تیر دست همه این جلویی ها هستیم
اول مردن یا آخر مردن فرقی نداره مهم تائثیر گذار بودنه !
حاجی یه این جایی که ممد هست به دو ردیف آخر میل بزنیم بگیم بیاین بالا تر ایست کنید و به اینایی که توی ردیف ما وسط جمع شدنی بگیم یکم بیان طرف ما.؟؟
دوستان این نشونه قرمزه فکر کنم هدفه
کسایی که پیش من هستند سره این نشونه رو به افراد جلویی برجک رو به رو بگیرند
آرش تو که دم از شجاعت میزدی دیگه چرا کشیدی عقب :دی
اونجا از 3 طرف میتونن بزننت ولی کنار ما بودی از 2 طرف .
نه من چک کردم از 2 طرفه بازم:دی
رفتم بیرون جنگ چانگ آن از دستم در رفت :دی
در تیررس 3 تا برج هستی . 2 تا بالایی و یکی پایین سمت راست . بازم برو عقبتر کلا از صفحه خارج شی :دینقل قول:
من چک کردم اگه طرف خیلی قوی باشه منو میزد چون متمایل به تیره بود نه روش و نه تیره.نقل قول:
در تیررس 3 تا برج هستی . 2 تا بالایی و یکی پایین سمت راست . بازم برو عقبتر کلا از صفحه خارج شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اومدم اینور تر:دی
تو حالا کجا رفتی بودی
بیا پیش ما همون برج رو به رویی رو منهدم کنیم
چاقال راست میگه..در تیر رس سه تا برج هستی!
راستی چاقال یادته یه سوالی کردی گفتی لیبور تو اول کار محاسبه میشه یا آخر کار؟....پس از مشاهدات فراوان فهمیدم که آخر کار محاسبه میشه...دقیقاً دقیقه ی آخر
مطمئنی ؟ منبع ؟نقل قول:
راستی چاقال یادته یه سوالی کردی گفتی لیبور تو اول کار محاسبه میشه یا آخر کار؟....پس از مشاهدات فراوان فهمیدم که آخر کار محاسبه میشه...دقیقاً دقیقه ی آخر
اگه اینطوری باشه تا یک دقیقه مونده با لباس دوئل میری بعدش سریع تعویض میکنی !
پیش ما ؟نقل قول:
تو حالا کجا رفتی بودی
بیا پیش ما همون برج رو به رویی رو منهدم کنیم
تو که یه 2-3 کیلومتری با این ما که میگی فاصله داری ! بعد من همون برج روبرو شما رو نشانه گرفتم .
اوکی من برج رو به رومونو نفر سمت بالایی رو که جلوی ما هست رو گرفتم
الان باید هماهنگ کنیم جلوی هر 4 تا برج ها آدم جمع بشن بزنند
حاجی و چاقال شما هماهنگی رو بر عهده بگیرید
ببین من یه دفه کاری رو داشتم انجام میدادم که Motivation واسش 99% بود....باید در پایان کار میشد 93%...اما چون در حین اینکه داشتم کار میکردم شد 100%،در پایان شد 94%....پس اگه میخواست ازش کم کنه همون آخر کم کرد....به خاطر همین مثل همیشه پول و تجربه داد...پس حدس میزنم که در آخر حساب میشهنقل قول:
مطمئنی ؟ منبع ؟
اگه اینطوری باشه تا یک دقیقه مونده با لباس دوئل میری بعدش سریع تعویض میکنی !
ممنون نکته جالبی بود !نقل قول:
ببین من یه دفه کاری رو داشتم انجام میدادم که Motivation واسش 99% بود....باید در پایان کار میشد 93%...اما چون در حین اینکه داشتم کار میکردم شد 100%،در پایان شد 94%....پس اگه میخواست ازش کم کنه همون آخر کم کرد....به خاطر همین مثل همیشه پول و تجربه داد...پس حدس میزنم که در آخر حساب میشه
===
من برگشتم بالا اگه برج رو به اینصورت در نظر بگیریم
1 2 3
4 5 6
7 8 9
من 4 رو نشونه گرفتم .
آرش اون نشون گر قرمزه هدف نيست جاييه كه توي راند بعد ميخواي بري!! هدف گيري و شليك با خودشه!! نشونگر رو بيار پايي نري يه موقع روي برج!!
تعداد ما كمه اونجا! آرش نمي توني از مدافع عكس بزاري؟!
در ضمن جنگ چانگ آن چي شد؟
خواهش میکنم!
من 7 رو نشونه گرفتم....ای خدا هی داره به تعداد مدافعین افزوده میشه!...کل بازیکن ها شدن 207 نفر...از این 207 تا143 تاش مدافعه!
آرش عکس بگزار هم از مدافعان و هم از مهاجمین
مهاجما كمن! نيم ساعت ديگه نبرد شروع ميشه هيچ كي نيومده!!پس اين سيلوري هاي ديوونه كجا هستن؟ مي خواين با پنجا شصت نفر فورت رو بگيرين؟!
يعني چي نشونه گرفتي بالا گفتم اين نشونه نيست!!نقل قول:
خواهش میکنم!
من 7 رو نشونه گرفتم....ای خدا هی داره به تعداد مدافعین افزوده میشه!...کل بازیکن ها شدن 207 نفر...از این 207 تا143 تاش مدافعه!
تعداد مدافعا بيشتر از 128 نفر نميشه! همچنين مهاجما!
من الان از بیرون اومدم الان دهن همه فاندر ها را سرویس می کنم
ببخشید!!!!حالا چرا میزنی؟:دی
پس چرا هی داره تعداد بازیکن ها زیاد میشه...اما تعداد مدافع ها همون 64 باقی مونده!
من یک رو نشونه گرفتم :دی ولی حاجی میگه برا حرکته:دی
سیلور ها چرا نمیان؟؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله یکم نامفهومه !
Select your target position by clicking the map a second time
الان شرايط هيجاني! يكم كنترل سخته!!! شرمنده!!نقل قول:
والا من كه خيال مي كنم اصلا اضافيه!!نقل قول:
من یک رو نشونه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حاجی میگه برا حرکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
براي جابجا كردن خودتون روي كاركترتون كليك كنيد. بعد يه پيكان بيرون مياد كه مي تونيد به جاهاي مختلف منتقل كنيد! وقتي به حاي مورد نظر رسيديد كليك كنيد تا اين مقصدتون بشه!!
Your character will always try to reach the target. Unless you are actively taking part in the battle the character will decide for himself which way to take to get there.نقل قول:
چاقال مگه تو توي نبرد ها نبودي؟!نقل قول:
جمله یکم نامفهومه !
معمولا تا فلش من لود بشه راند اول هم تموم ميشه و من نمي فهمم اين دقيقا چه كاربردي داشته!!
حاجی اینم ترجمه :
موضع هدفتان رابوسیله کلیک کردن نقشه در زمان دومین انتخاب کنید .
بچه ها من رفتم برج پایین و شماره 1 هدف گرفتم
و جای 3 و 5و6و9 خالیه:دی
بهتره بگی "برای بار دوم" بجای در دومین زماننقل قول:
تا 8 دقیقه دیگه جنگ شروع میشه !! این سیلوری های بی خاصیت کجان پس ؟!!
حق با شماست !
حالا بعد از حمله اول کجا بریم ؟
چشم به طراح نرم افزارش میگم :دینقل قول:
بهتره بگی "برای بار دوم" بجای در دومین زمان
اگه هادي اينجا بود خوب بود ولي تا اونجايي كه تجربه من ميگه هدف گيري دست ما نيست و فقط مي تونم جايي كه توي راند بعدي ميريم رو مشخص كنيم!نقل قول:
حاجی اینم ترجمه :
موضع هدفتان رابوسیله کلیک کردن نقشه در زمان دومین انتخاب کنید .
آقا جلو همتون دارم قسم میخورم!اگه این سیلور های کم خاصیت تا 7 دقیقه دیگه نیومدن،بعد جنگ هرچی سیلوری دیدم رو باهاش دوئل میکنم...حتی اگه به قیمت اینکه از شهر اخراج بشم!
اصل تعدادمون كمه اونجا!! خودمون رو بي خودي به كشتن ميديم!نقل قول:
حق با شماست !
حالا بعد از حمله اول کجا بریم ؟
برين پايين كه تجمع هست بهتره ، مفيد تر مي تونيم باشيم!
حاجی تو پست بالایی گفتم حق باشماست . رفتم help رو خوندم . همش تقصیر این نرم افزاراست که بد ترجمه میکنن :دینقل قول:
اگه هادي اينجا بود خوب بود ولي تا اونجايي كه تجربه من ميگه هدف گيري دست ما نيست و فقط مي تونم جايي كه توي راند بعدي ميريم رو مشخص كنيم!
من که میرم میدلتون ... یه مشت سیلور احمق ترسو هستن اینجا
سريع برين پايين!! جونتون بزارين رو كولتون برين پايين!!
سريععععععععععععععععععععع!!