ولي انصافا pavilion از envy خيلي خوشگل تره.نقل قول:
ولي انصافا pavilion از envy خيلي خوشگل تره.نقل قول:
اينجا چيزي در مورد WXGA توضيح نداده بود دوست عزيز فقط در مورد DPI و Resulotion صحبت شدهنقل قول:
ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد
سلام بچه ها
لپ تاپ خوب برای اجرای بازیهای روز تا قیمت 2 میلیون تومن چی سراغ دارین؟
در ضمن دوست دارم مانیتورش LED باشه
قیافه و وزن مهم نیست
من خودم ميخوام pavilion dv8 1090 بگيريم.حدود 2300 دارم فعلا دربارش تحقيق مي كنم.ميتونين چندتا پست بالايي منو بخونين.نقل قول:
فقط اسماشون رو میگم:نقل قول:
FW 56g , DV6 2020 , FW 468 J , Studio 1555 , 1557 , SR490D , ASUS N61Nv
البته اینهایی رو که نوشتم همه حول 1.5 تومن میچرخن.
فقط به خواسته ی اولتون توجه کردم . ( مانیتورها مخلوطن)
اقا این دل چی کار کرده که همه فروشنده ها میگن نگییییییییرررررر و بازم بچه ها هم زیاد توصیه نمی کنن؟ از لحاظ کیفیت پایینه؟ من که خودم میخوام ایسوس f83se با 2.6 مگ و 3 مگ کش بگیرم تا الان هم قیمت 1135 دارم احتمالا بعد امتحانا میگیرم خواستم بدونم شاید رفتم دل 1555 گرفتم! البته شاید:D ایسوس:X:X
اقا f83se بهتره یا سونی سری cw
نقل قول:
نه دیگه دل تا اون حد هم بد نیست!
اگر می خوای بخری از سری VOSTRO نگیر.
سری studio و studio xps بسیار خوب هستند.
نقل قول:
در همون محدوده قیمت F83se مدل Cw14fx هست که از هر لحاظ بهتره.
کارت گرافیک ، رم ، زیبایی ، کیفیت صفحه نمایش و.....
در حال حاضر منطقی ترین انتخاب بین مدلهای دل همین Studio هستش.نقل قول:
این رو هم بگم که Studio Xps گرونه.
1555 و 1557 هم مدلهای قوی هستن.
مرسي از تايپيكتون
تا دیروز خواستم استودی 1555 بگیرم گفتن دل اینجوریه اونجوریه
رفتم سر ایسوس میگین دل خوبه
من برم سر درسم بابا کچل شدم رفت تو این دو هفته:D
من به خاطره اینکه سی پی یو بالاتر برای کار مهنسی مثله طراحی با کتیا لازمه رفتم سراغ ایننقل قول:
اما برای شما که دنبال طراحی سنگین نیستی cw از همه لحاظ بهتره
ایسوس:2.66 fsb 1066 3مگ کش
سونی:2.2 2مگ کش
گرافیک سونی بالاتره
کیفیت نمایش سونی بالاتره
هارد ایسوس بالاتره
زیبایی که سلیقه ای هستش
رم سونی بهتره
(از لیست نوتالی گرفتم نگین اشتباهه به من ربطی نداره)
سلام دوستان
یه سوالی: sony cw14fx بلوتوث هم داره؟ تو سایت ها زده داره، تو لیست قیمت هم گرفتم (تو بعضی هاش زده بود داره)
واقعا" داره؟ چون من خریدم و نرم افزارش نمی تونه بلوتوث ش رو پیدا کنه!
درایوش نصب کردی؟
شاید درایوش نصب نیست
من برم سر درس
بای بای:d
بچه ها میگم بین دو مدل کارت گرافیک GT230M و ATI 4650 که برای لپتاپ هستن کدومیک قدرت بیشتری دارند؟
نقل قول:
اگر شما PDF مشخصات کامل نوت بوک خود رو از سایت سونی دریافت کنید ، خواهید دید که نوشته بلوتوس دارد.
نقل قول:
سری به این مقایسه بزنید.
کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Graphic-Cards.130.0.html
درایور بلوتوث ش رو دوباره نصب کردم درست شد!
ممنون اگه نگفته بودید کلا" فکر می کردم بلوتوث نداره :دی
4650 حدود 9درصد قویتر از اون یکیه
سلام دوستان
من هیچی از لپ تاپ سرم نمیشه(یعنی کامپیوتر خوب بلدم ولی زیاد با لپ تاپ سر و کار نداشتم)
حالا می خوام pc رو بفروشم ویه لپ تاپ تا حدود 800 هزار تومن بخرم.زیاد کار سنگینی نمی خوام باهاش بکنم(منظورم اینکه نقشه کشی و برنامه نویسی نمیخوام باهاش بکنم)در حد یه اینترنت رفتن و فیلم دیدن و بازی کردن.
خودم دو مدل دیدم امکاناتش خیلی برام مناسب بود اگه میشه بگین کدومش خوبه بعدش اگه چیز دیگری هم به ذهنتون رسید بگین ممنون می شم.
Inspiron 1545-B
Acer Aspire 5738
سلام ...نقل قول:
من بخاطر هارد 500 و گرافیک بالاتر 5738G را انتخاب میکنم ...
البته از لحاظ کیفیت صفحه نمایش مطمئنا inspiron 1545 برتر هست...
منم می گم دل نخر
دوستم داشت یک بار دی وی دی رایترش خراب شد
برای دوم فنش سوخت و مانیتور دیگه تصویر نداشت این اتفاق تو اکثر لب تاب های دل میفته مخصوصا Studio
تمام این کارا تو کمتر از 1 سال افتاده
با سلام به دوستان
میشه یکی توضیح بده که توی خرید لپتاپ مانیتور LED بهتره (از نظر ضرر برای چشم و سایر موارد) یا LCD؟
با تشکر
سلام می خواستم ببینم آیا لپ تاپی در ایران موجود هست که ssd هارد داشته باشه
یه سوال کلی دیگه داشتم اینکه به نظر شما یه لپ تاپ apple بخرم ارزششو داره یا اینکه با همون کانفیگ apple از sony یا برند دیگر بخرم
البته مد نظر من apple 15 in cpu 2.8 هست
لطفا نظرتون رو بگید
سوال اولتون رو نمیدونم.نقل قول:
بهترین کار اینه که از مدلهای دیگه بگیری تا Apple .
Apple با این CPU که شما میخوای خیلی گرون میشه ( حدود 2.5 تومن) :41:در صورتی که سونی و HP رو میتونی با امکانات بهتر حدود 1.5 تومن بگیری:27:
اره هست اما نخری بهتره چون قیمتش خیلی بالاست.مثلا اگه بخوای برای pc یه ssd 75 GB بخری باید 210000 تومان پول خرج کنی.این حجم اصلا نمی صرفه.هارده ssd رو برا چی می خوای؟اگه بخواتره سرعتش می خوای یه لپ تاپ با سر عت 7200 بگیر با ram بالا ببین چه میکنه.نقل قول:
البته این قیمت که گفتم ماله pc بود اگه برا لپ تاپ بزارن میره بالاتر:19:
هالا خود دانی:13:
هارد هاي SSD مزيتي كه دارند سرعت بالاتر و استحكام بيشتر و احتمال بيت سوخته كمتر ( در مقابل احتمال بدسكتور ) و همينطور مصرف كمتر هست ولي ايرادي كه دارند قيمت بسيار بالا هست و همينطور ظرفيت نصف هاردهاي مغناطيسي ( بالاترين هارد مغناطيسي 500 گيگابايت و بالاترين هارد SSD هست 256 گيگابايت )نقل قول:
كلا SSD ها براي لپ تاپ هاي 13 اينچ به پايين توصيه ميشود
اپل بطور كلي براي همه خريدارها پيشنهاد نميشه ، دليلش استفاده اي هست كه شما از لپ تاپ داريد
من بطور كلي اپل رو براي كسي پيشنهاد ميدم كه صرفا از مك بخواد استفاده كنه نه همراه با ويندوز 7
براي استفاده از ويندوز 7 انتخاب بين اين دوتا برند قطعا سوني رو پيشنهاد ميدم
جاي اين سوال اينجا نيست دوست عزيز ، بايد در تالار بحث و تبادل نظر بپرسيدنقل قول:
هرچند مزيت هاي LED ها براي لپ تاپ ها بهتر هست و نسبت به LCD برتري داره ( مهمترين عامل تو نمايشگرهاي لپ تاپ اول مصرف كم هست بعد كيفيت )
لپ تاپ ها که وایرلس داره چطوریه؟؟ اگه اینترنت وایرلس بگیرم کار میکنه دیگه؟؟؟ همون مودم وایرلس حساب میشه دیگه؟؟؟؟
چون یه سفره خانه هست که میرم اونجا وایرلس مجانی داره هر کس با لپ تاپ میاد اونجا وصل میشه دانلود میکنه.
الان لپ تاپ خوب که تا 2 سال از رده خارج نشه و در حد 500 هزار تومان چی خوبه؟؟ Levona چطور لپ تاپی هست؟؟
با این قیمت کم ( البته واسه لپتاپ) میتونی HP Compaq 510 رو برداری.نقل قول:
از وایرلس هم خیالت راحت باشه.میتونی به راحتی گشت و گذار کنی.:8:( بستگی به پهنای باند ارائه شده هم داره که معمولن راضی کنندست)
اینم کانفیگه مدل نام برده شده:
نوع پردازندهCore 2 Duo سرعت پردازنده2 گيگاهرتز حافظه Cache2 مگابايت سرعت Bus800 مگاهرتز حافظه حافظه RAM2048 مگابايت نوع حافظه RAMDDR2 SDRAM هارد ديسك250 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 RPM درايو نوريLightScribe SuperMulti DVD±RW Double Layer Support صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش14.1 اينچ نوع صفحه نمايشBright View نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن800 × 1280 ساير مشخصات كارت گرافيكيIntel 4500MHD - 128MB Dedicated - 1500 MB
یه لپ تاپ می خوام برای کارهای معمولی و نرم افزارهای مهندسی مثل کتیا چیو پیشنهاد می کنید؟
حالا من زیاد اطلاعات ندارم ولی از دوستان زیاد شنیدم که دل بعد از توشیبا و سونی بهترین مارک هست...نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
مدلی از hp-2020 وجود داره که مودم داشته باشه .اینو از یکی از دوستانم شنیدم ولی در سایت رایانه همراه همچین مدلی وجود نداشت.
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
نقل قول:
در کل مودم های dialup منسوخ شده و روی هیچ یک از سری های DV6 که تولید میشه قرار نداره.
مدل جدید که cpu چهار هسته دارند چطوریند . چهار هسته 1.6 تا 2.8 قویتره یا 2.8 دو هسته و اگه قویتره چقدر قویتره ؟
با تشکر
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ با هزینه ی 1400 مناسب برای کارهای محسباتی . نرم افزارهایی مثل CATIA , ANSYS بخرم
[
چه مدل هایی پیشنهاد می کنید . اگه امکان داره مزایا . معایب لپ تاپ ها بگید
ممنون میشم
نقل قول:
فعلا از خانواده ی core i ها فقط از سری core i7 و فقط هم پردازنده corei i7 720 در بازار هست که اگر اون رو با پردازنده T9600 از خانواده ی دو هسته ای ها مقایسه کنیم ، حدود 5 تا 7 درصد سریعتر هست.
نقل قول:
معایب و مزایا ی لپتاپ تاپیک خودش رو داره و می تونید مطالعه کنید.
در محدوده قیمت شما مدل dv6 2020 ev رو میشه پیشنهاد داد.
DV6-2020
C I 7- 1.6 to 2.8 720Q 6MB
4GB
500GB
15.6 LED Bright iew 1366*768
GeForce GT 230M 1024
DVD-RW
P b/g CAM 3 VGA FP HDMI - BT 6CELL
7.H
2.8KG
China
14,900,000
sony FW599 GCB
C2D 2.66 P8800 3MB
4GB
500GB
16.4 XBRITE-Eco 1600*900
ATI 4650 512MB
DVD-RW
P a/b/g/n CAM 3 VGA - HDMI - BT 6CELL 7.P
2.9KG
USA 14,100,000
فکر کنم الان که FW 56 GFB گیر نمیاد .. بهترین جایگزین FW 590 FWB هست با قیمت 1.920
قیمتش با گارانتی های دیگه و بدون گارانتی چقدر هست؟
البته FW 460JBT هم جایگزین خوبیه