دوستان راهی هست که بشه دستگاه 3.55 کپی خور رو بشه pes آنلاین بازی کرد.یعنی هم کپی خور باشه دستگات هم pes انلاین بخری بازی کنی؟
Printable View
دوستان راهی هست که بشه دستگاه 3.55 کپی خور رو بشه pes آنلاین بازی کرد.یعنی هم کپی خور باشه دستگات هم pes انلاین بخری بازی کنی؟
اگر میشد که دنیا گلستون بود ...!
ممنون از راهنماییتون.فقط hard internal دسگاه من با وجوداینکه تمام اطلاعات باک شده 47gig free space(playstation 60 gig) داره و بازی unchartet 3 روش جا نمیشه.روش دیگری نیست که بدون ریختن بازی رو هارد بشه بازی رو اجرا کرد؟؟
پس فعلا کاری نمیشه کرد!من میخوام pes2012 رو بازی کنم راهی هست که تو دستگاه کپی خور بازی کنم؟
نه! نمیشه ...!
اورجینالش رو از کجا میتونم بگیرم؟حدودا قیمت چنده؟
شما نمیتونی PES 2012 رو تویه دستگاه هـک شده بازی کنی،چون به فریمور بالاتر نیاز داره،اصلش حدود 100 هست،از توپخونه تهران میتونی بگیری یا اینترنتی بخری.....................
سلام
ریفر چیه ؟ اسلیم هم ریفر داره نشونه اون چیه؟ همون fake هست؟
HAPPY NEW YEAR
ریفر به دستگاهی میگن تویه خارج از کشور و توسط خوده کمپانی تعمیر شده و به عمده فروشهای ایرانی فروخته شد و به ایران راه پیدا کرد...............نقل قول:
اسلمی ریفر نداره.............
Fake اصلا ربطی به این قضیه نداره....................
سلام
یک سوالی درباره گرن توریسمو داشتم که میگن بازی تکی هست چرا بازی مثل کارتون میماند با سرعت بالا به هر جایی میخوره ماشین صدمه نمیبینه؟ دمیج نداره؟ ابشنی جایی داره که دمیج ماشین باشه که شاید برای من off هست
دوست عزیز اینا سوالات مربوط به خود بازی هست نه کنسول که باید تو تاپیک خود بازی مطرح بکنینقل قول:
دوستان یک سایت خوب لطفا برای دانلود ایبوت معرفی کنید
سلام دوستان
من ps3 ندارم ولی چون به خدای جنگ خیلی علاقه داشتم ps3 دوستمو ازش گرفتم
بازیه god of war 3 هم از یکی دیگه از دوستام گرفتم ریختم رو هارد اکسترنالم
اینم فایلهایی که دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چی کارکنم تا بازی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
دوستان یه پک doomsdays resistance 3 دارم کسی خواست در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام...
اگر پلي استيشن 3 با فريمور 3.7 داشته باشيم ميشه كپي خورش كرد يا نه؟ راه حلي نداره ؟ دانگريد نميشه؟
هزينه اش چقدر در مياد؟
با تشكر:40:
میخواستم ببینم کدوم از بچه ها رفته ps3 رو ه ک جدید کرده یعنی همونی که 15 تومان میدی برات ه ک میکنن
داداش ه-ک جدید 15 تومن نیست 150 تومن هست و دانگل میخری .منظورتون اونه؟نقل قول:
نه عزیز منظورم این نیست نه این میگن یه چیز جدید هست چند صفحه ی قبل یکی از بچه ها گفته بودش
دوسن عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی رو نمیشناسید که بازی برات بریزه روی دی وی دی و برات پست کنه و بعدش هم پولشو بگیره؟؟؟
برام پ.خ کنین.ممنون
سلام
چطور میتونم بکگراند بزارم برای منو اصلی کنسول xmb
توی تم رفتم بعد بکگرند زدم روی والببر میگه عکسی نداری روی فلش عکس ریختم هم روی هارد
یکی دقیق توضیح بده راهش چیه مرسی
سلام اساتید.ps3های 120 گیگ از نظر کیفیت ساخت و کارایی با 160گیگ ها تفاوت دارن؟چرا دیگه120گیگ تولید نمیشه عیب خاصی داشتن؟ممنون.
خيالت تخت هيچ فرقي ندارن ولي توليدش متوقف كردن كه 320 فروش بره.نقل قول:
کسی سوال منو نمیبینه؟؟
چطور در xmb عکس دلخواه بکگرند کنیم؟؟
عکسو بریز رو ps3نقل قول:
برو رو عکس . بازش کن بعد مثلث بزن بعد
set background
تو منو xmb روی photo میرم میگه باید به اینترنت وصل بشه تا گالری کار کنه این برنامه گالری تو نت نیست دانلود کنم ؟نقل قول:
منظورت عکس تو فلدر به اسم ps3 بریزم یا تو هارد کنسول ؟
کاریو که میگم بکن راحترین کارهنقل قول:
هر عکسی که دوس داری بریز تو یه فولدر بعد کپی کن رو هارد اکسترنالت
وصل ps3 کن تو xmb برو photo
بعد که هاردو شناخت روش مثلث بزن بعد display بزن
فولدرتو پیدا کنو روش مثلث بزن بعد کپی کن
خیلی ساده هست
مرسینقل قول:
با فلش که وصل کردم رو فلش رفتم میگه عکسی نداری
حالا با هارد امتحان کنم
خوده گالری برای شما هم باز نمیشه میگه باید به نت وصل کنی؟
کمممممممممممممممممممکنقل قول:
من God of war میخوام
سلامنقل قول:
فایل های بازی که pkg هست هارد به کنسول وصل کنید بعد تو منو xmb تب گیم اینستال بکیج انتخاب کنید صبر کنید هارد بشناسه در واقع فایها pkg نشون میده بعد x بزن تا نصب بشه ترتیب فایل های شما نمیدونم شایدم ترتیب مهم نیست از اینستال 1 برو تا 2 3
این مدل بازی ها نصب شد تو تب گیم ایکون بازی میاد
نکته: فکر کنم باید فایها pkg رو روت هارد یا فلش بریزید . تو فلدر نه شایدم تو فلدر باشه کنسول نشون بده
این بازی شما gow3 نیست فکر کنم بازی psn هست که -- کردند یا یک شماره دیگه این بازی هست
حجم بازی هم تو یک سایتی این قدر بود
God of War® Chains of Olympus 7.35 GB
دوستان این FIX PERMISSION چیه؟؟کسی میتواند در این زمینه اطلاعات بده؟؟این برنامه اش را هم اگر ممکنه واسه دانلود بگذارید
بروبچ کسی از قیمت PS3 بعد از عید خبر داره؟ گوشی که خیلی ارزون شد، کلا صوتی تصویری هم اومد پایین.
با سلام و خسته نباشید به رفقا. می خواستم نظرتون رو بپرسم . من خیلی وقته صبر کردم که این .. بعدی بیاد ولی نیومده . به نظرتون 100t بدم downgrade کنن؟ یا صبر کنم یا کلن قید ps3 رو بزنم بفروشمش؟ مرسی اگه نظر بدین
آیا PS3 میتونه زیر نویس فیلمهایی که روی دیسک DVD یا Blu-ray هستند پخش کنه؟
منظورم پخش با نرم افزار اصلی PS3 هست، نه با Multiman
چون توی تنظیمات اصلی دستگاه قسمت Subtitle دیدم فارسی هم داره.
اگه پاسخ مثبته میخوام برم چند تا بلوری سه بعدی زیرنویس دار بخرم.
اگه زیرنویس روی خود فایل فیلم باشه . موردی نداره نشونش می دهنقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
حالا بازم بپرس من روی سینما خوانواده sony امتحان کردم 1 بار شد. البته با برنامه minicoder زیرنویس رو اوردم روی فایل تصویری ولی باز سوال کن.نقل قول:
روی فیلم که می فرمایید، منظورتون زیرنویس SRT هست یا idx ؟نقل قول:
زیر نویس استاندارد فیلم های DVD و بلوری که توی با فیلم هست با هر زبونی به راحتی پخش میشه.
هر فرمتی به فیلم بچسبونی کار می کنهنقل قول:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
یک سوال ورژن 3.56 رو می شه کپی خور کرد؟ و اگه می شه خودم بکنم . یا بدم بیرون اگه راحته لینک آموزش رو بزارین
همونطور که می دونید PS3 بلوتوث داره
سوالم اینه که آیا PS3 مثل پلیرهای بلوتوث دار میتونه مثلا آهنگی که روی موبایل داریم بوسیله ارتباط بلوتوثی پخش کنه؟
فکر نکنم بشه .نقل قول:
یک سوال ورژن 3.56 رو می شه کپی خور کرد؟ و اگه می شه خودم بکنم . یا بدم بیرون اگه راحته لینک آموزش رو بزارین