توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
اصلا قابل پیش بینی نیست .
راستی مگی جان این آلیس کیه ؟!
Printable View
توی Evil 3 اون Nemesis واقعا وحشتناک بود ! هروقت هم میومد آدم هفت رنگ عوض میکرد !
مثلا توی ساختمون پلیس یادتونه وقتی از اون پله میومدی پایین ، از توی پنجره میپرید ؟!!!
مگه فیلماشو ندیدی .
الیس کاراکتر اصلی فیلم های اویله. یعنی بازیگر نقش اول.
آليس خيلي خوب بازي ميكنه ولي من موندم به بازيش چه ربطي داره اصلا از كجا اومده:41:نقل قول:
اين آليس نقش اول توي فيلم رزيدنت اويله:13:نقل قول:
در مورد نيمسيس هم بگم كه كاملا تاييد ميشه
كلا رزيدنت اويل 3 خيلي ترسناك بود
نه دوست من . هنوز فیلم هاشو ندیدم .
منم گفتم توی بازی شخصیتی به اسم آلیس نبود !
اگه اين اليسو تو يكي از نسخه هاي بازي قرار ميدادند بازي جالبي ميشد . يك شخصيت باقدرت ذهني بالا و حركات ماهرانه
آره بازیش قشنگه اسمش هم میلا یوویچ (یا موویچ) هست.نقل قول:
اگه جیل هم میومد نور علی نور میشد من هر چه فکر کردم رابطه ای بین کلر و کارلوس پیدا نکردم (البته تو بازی رو میگم).
آره . جای آلیس خالیه .
میگم این جیل کجاست ؟!
خبری ازش نیست ؟؟؟
از Re 3 به بعد فکر نکنم در سری دیگه ای از بازی ها بوده باشه .
نقل قول:خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .نقل قول:
به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )
منظورت Umbrella Chronicles هست ؟نقل قول:
خب در Resident Evil: UC به غیر از اینکه در سکانس هایی از قسمت های گذشته بازی می کنه ، نقشه اساسی در سکانس Umbrella's End به همراه کرس بازی می کنه . این بازی روایت نقاط مبهم resident evil های گذشته تا نابودی آمبرلا و بخش روسی اون در سال 2003 داره . 1 سال قبل از اینکه re4 اتفاق بیفته . فکر کنم کاپکوم برای ابهامات re4 بازی ای درست کنه ، البته حدس می زنم .
خوب من که اونو بازی نکردم !
از کجا میدونی ؟ نکنه توی تریلر ها دیدی ؟!نقل قول:
به نظر من جيل توي شماره 5 هست ميگيد نه نگاه كنيد! (البته وقتي اومد :دي )