من روی لپ تاپ سیستم عامل vista ultimate دارم ولی Aero فعال نیست . لپ ناپم امکانات گرافیکی خوبی داره میشه راهنمایی کنید . ممنون میشم .
Printable View
من روی لپ تاپ سیستم عامل vista ultimate دارم ولی Aero فعال نیست . لپ ناپم امکانات گرافیکی خوبی داره میشه راهنمایی کنید . ممنون میشم .
این راه توصیه میشه:نقل قول:
به آدرس زیر برو و امتیازت رو refresh کن اگه گرافیکت خوب باشه خود ویستا امکانات aero رو براتون فعال میکنه:
control pannel(classic view)\performance information and tools
سپس گزینه refresh یا update my score رو بزن و صبر کن تا ویندوز سخت افزار شما رو مورد بررسی قرار بده!!پس از اتمام بررسی امتیاز شما و توانایی های گرافیکیتون به روز میشه...
ویرایش شد
time prince
hesamjm جواب رو زود تر از من نوشتن
-------------------------
توی غیر کلاسیک
Control Panel\System and Maintenance\Performance Information and Tools
سیستم که تازه اپگرید کردمنقل قول:
این مشخصاته
cpu intel core 2 quad q6600
ram OCZ 2gb
graphic ATI radeon HD 3870 512
قبلا از ویستا OEM ultimate استفاده میکردم ولی حالا از vista ultimate sp1 msdn که مخصوص user های مایکروسافت هست استفاده میکنم با این sp1 سرعت سیستمم نسبت به قبل کندتر شده ضمنا تو مجله PCWORLD هم قبلا خوندم که با نصپ sp1 سرعت سیستم پایین میاد ....
خوب البته تا حدی بخاطر اضافه تر شدن سرویس پک و امکانات امنیتی افت سرعت تا حد خیلی کوچکی طبیعیه ولی فکر نکنم اینقدر این افت سرعت کوچک ملموس باشه
برای داشتن سرعت بهتر:
1-انتی ویروس nod32 و یا bitdefender 2008
2-نصب یه رجیستری منیجر مثل tune up utility 2008 و آپدیت کردنش و بهره گیری از اون برای کاهش حجم و خطا های رجیستری
و defragment کردن درایوها
3-داشتن فضای خالی کافی در درایو ویندوز 10 گیگ یا بیشتر
4-در صورت توانایی cpu نصب ویندوز 64 بیتی که سی پی یو شما هم این قابلیت رو داره
و..
اینها هم کمک میکنه سرعت بهتری داشته باشیم
قطعاتتون که عالیه...
دوستان تم واسه ویندوز ویستا چه طوری نصب کنم؟..
همه چیز اینجا میتونی پیدا کنی :46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248463
البته در کنار حرف های hesamjm عزیز باید بگم با اینکه چیز های زیادی به sp1 اضاف شده اما افت سرعت نباید داشته باشه یعنی در واقع sp1 به افزایش سرعت کمک هم کرده که نمونه محسوسش تو قسمت Copying هست که سریع تر شده...نقل قول:
اگه جدیدا سرعت اومده پایین یعنی قبلا با sp1 مشکلی نداشتی ولی الان داری باید ببینی چیکارا کردی...چه برنامه هایی نصب کردی...یا update ...ولی اگه از اول این مشکلو داشتی یه چی تو نصب یا نسخه ی ویستات لنگ میزنه چون با سیستم تو این افت سرعت اصلا طبیعی نیست :46:
نقل قول:
با تشکر از جواب شما
سیستم من این دو مورد که گفتید را نداره چکار کنم . بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه vista ultimate داری این رو هم حتما داری...