با 15 ملیون چه کاری میشه دستو پا کرد؟
دوستان سلام. به بدبختی خوردم.:sad:
به نظرتون با 15 ملیون تو اصفهان چه کاری میشه دستو پا کرد؟
خودم تو فکر رهن یه مغازه هستم. تو سپاهان شهر، ولی عصر، امیرحمزه (که شده قیمت خون!!) یا هر محله ارزون و شلوغ دیگه ای. دو جور کاسبی تو مغازه هم زیر نظر دارم. تو کاسبی اولی میتونم 13 یا 14 بدم واسه رهن کامل که دیگه اجاره ندم. دومی 10 ملیون سرمایه میخواد و درآمدش نسبتا بیشتره ولی 5 میمونه واسم واسه رهن. به نظرتون تو اصفهان یا سپاهان شهر (یا جهنم!) میشه یه مغازه 20 متری (یا بیشتر) رو با 5 ملیون رهن کامل کرد؟ پاساژ هم شد طوری نیست به شرطی که هم کف باشه.
اگر هم کار بهتری سراغ دارین خوشحال میشم بگین. داشت جور میشد ها. با 5 ملیون رهن کامل. تو یه پاساژ بود بغل یه بانک طرفهای سیمین. یارو اومد گفت با بانکیه به توافق رسیدیم و برای انبار دادمش با بانک:41:. یعنی شما برو بمیر دیگه.
کسی میدونه توی سپاهان شهر یا ولی عصر با 5 ملیون 20 متری رهن کامل میدن یا نه؟ جای خوبش هم نبود طوری نیست فقط تو کوچه پس کوچه نباشه. باقی شهرها مثل خمینی شهر و نجف آباد و... رو هم پایه ام به شرطی که این قیمتی گیرم بیاد اونم تو جایی غیر از کوچه پس کوچه هاش.
دو تا نکته هست. کاری که من در نظر دارم یه محلی احتیاج داره که اهالیش نه زیاد پولدار باشن و نه زیاد بی پول. همچنین من میخوام اصلا اجاره ندم. مگر ماهی 60 یا 70 تمن. یه دوستی داشتم تا همین چند سال پیش تو خیابونها پلاس بود و داشت ول میگشت. رفت تو مرداویج (طرفهای برج) یه مغازه کرایه کرد با اجارهی ماهی 1 ملیون و کردش مرغ فروشی. آقا کارش گرفته بد جور هم گرفته (ماهی دو تا دو و نیم رو به راحتی سود میکنه). الان پژوپارس خریده و شبا با گونی پول میبره خونه. یکی دیگرو هم میشناسم رفته یه سه متری تو وحید کرایه کرده و کرده موبایلی. ماهی 300 اجاره میده و 1 کار میکنه. اینا هیچی سرمایه نداشتن ولی اجاره میدن. ولی من میترسم اجاره بدم.
و حالا منی که 15 تا دارم چند ماهه دارم میگردم و هنوز دستم تو ماست مونده. نا امید شدم. ممنون میشم دوستان یه راهنمایی اساسی بکنن بنده رو.:10:
اگه نوع کاسبی خاصی رو هم که بشه با مغازه و 15 ملیون و یا بدون مغازه راه انداخت، سراغ دارین ممنون میشم بگین.
ممنونم از دوستان.