شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?نقل قول:
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
Printable View
شما 2 چیزو به من بگو تا من بتونم راهنمایی کنم اول اینکه شما بیشتر sd می خوای تماشا کنی یا hd ?نقل قول:
دوم اینکه فاصله چشم وقتی روی کاناپه نشستید تا تی وی حدودا چقدر هستش ؟
نقل قول:
میگم نکنه برای سری R فیلتر روی vt30 رو ضعیفتر کردن.آیا این امکان داره چون تو تمام فرومهای معتبر خارجی vt30 یه سر و گردن بالاتر از st30 هست.
1 سوال . برا منی که 70 % موارد از منابع با کیفیت SD تی وی نگاه می کنم و فاصله تا تی وی حدود 4 تا 5 متر هست سایز 65 زیاده ؟ یا بخاطر فاصله تاثیر خیلی چشمگیری نداره ؟
قیمت دقیق تر 65 آخرش چقدر هست ؟
به نظر من اگه میخوای ۴۲ بگیری یک کمر بیشتر صبر کن یه کم بودجه رو افزایش بده چون بعد از خرید ۴۲ اگر پشیمون بشی یا باید با ۴۲ بسازی یا اینکه با ضرر خیلی زیاد بفروشی بری سایز بزرگتر بگیری !!!! تازه تا این مرحله که میرسی میبینی مدل جدیدتر وارد بازار میشه دیگه نمیتونی از مدل جدیدتر چشم بپوشی !!!نقل قول:
به نظر من کسانی که میان وقت میزارن تحقیق می کنن آدم های مشکل پسند و سختگیری هستند ( مثل خودم )
پس اگه قبل از خرید وقت بیشتری بذاری بعد از خرید کمتر دچار دلسردی میشی !!!
حق باشماست. راستش تصمیم قطعی گرفته بودم واسه خریدst30T، بین M یا R گیرکرده بودم آخه بدون گارانتی میخواستم ولی کاتالوگ vt30 رو که خوندم یکپارچه بودن شیشه پنلش منو دودل کرد تا حالا. شمامیگی st30 بهتره یا 50st30 از 42vt30 بهتره؟؟؟نقل قول:
نظر من قطعا VT30 هم جدیدتره هم زیباترهنقل قول:
بیشتر از گیرنده خارجی که HD باشه،ولی فکرنکنم سورس HD زیادی داشته باشیم!نقل قول:
نزدیکترین نشیمنگاه تا تلویزیون 2متره ولی بیشتر در فاصله 3-4متری میشینن و دورترین نقطه 5متر فاصله داره چون وسط پذیرایی رو انتخاب کردم تا همه راحت ببینن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
3رقمی شدن صفحات تایپیک رو هم به همه کاربران و دوستان گرامی تبریک میگم:11:
بله متاسفانه به احتمال قوی اینکارو انجام دادن چون من توی چندتا ریویو این مسئله رو خوندم و از چند نفر هم سوال کردم در مدلهای اروپایی فیلتر کنتراست VT30 بهتر از بقیه مدلها حتی بهتر از فیلتر کنتراست مدلهای آمریکایی هست.نقل قول:
به هر حال اگه شما هم فرصت کردید پنل VT30 و ST30 رو بقل هم نگاه کنید وقتی که یک صحنه با مقدار رنگ مشکی زیاد نمایش داده میشه زیر نور زیاد برتری در عمیق نگه داشتن رنگ مشکی با ST30 هست.
البته من مدلهای 42 اینچ رو نگاه کردم ولی ممکنه تو سایز 50 قضیه تفاوت داشته باشه.
استاد Alucard شما می فرمایید مشکل کم عمق بودن مشکی تو نور زیاده. ممکنه دقیق تر بفرمایید چه مقدار نور؟
تستی که انجام دادید تو فروشگاهی بوده که آفتاب گیر بود؟
صبح تست کردید که آفتاب زیاده؟
عصر تست کردید که نور کمه؟
VT30 جفت در بود که نور زیاده یا ته مغازه که نور کمتره؟
و...
اینکه می فرمایید عمق مشکی کمتر نسبت به ST30 رو ممکنه با درصد بیان کنید که دقیق متوجه بشیم؟ مثلا 10%؟ 20%؟
به نظرتون تو خونه با نور متوسط در روز و نور ملایم در شب عمق مشکی چطوره؟
می تونید تخمین بزنید که عمق رنگ مشکیش نسبت به مدل قدیمی VT20 چطور بود؟
به هر حال احتمال اینکه 50 اینچش این مشکل رو نداشته باشه کمتره دلیلش هم فکر میکنم ژاپنی بودنش هست.چون الان 50 اینچ st30 هم تایلندیه و فکر میکنم بقیه مدلهایی که برای ایران تولید شده در سایز 50 همشون تایلندیه البته منظورم مدلهای 2011 هستش.معمولا بهترینها توی برند پانا در ژاپن تولید مییشن.واینکه من فکر میکنم ژاپنیها برای اسم کشورشون که روی یه وسیله حک میشه احترام و ارزش خاصی قائلا چون زحمت زیادی برای رسیدن به رتبه های بالای اقتصاد جهانی کشیدن.به این صورت که شما الان خودتون اگه رو هر محصولی غیر تقلبی که اسم ژاپن رو روش ببینید بدون درنگ اون رو خریداری میکنید.من که اینطوریم چون به صنعت ژاپن اطمینان دارم.نقل قول: