اقا این اشتباه تایپی داره من یک حرف جا انداختم کل حرفم بر عکس در اومدنقل قول:
اما لزوما نه این که ببینم چرا این حرف رو زد و .... و همین طوری فکر میکنم و ادامه حرف
Printable View
اقا این اشتباه تایپی داره من یک حرف جا انداختم کل حرفم بر عکس در اومدنقل قول:
اما لزوما نه این که ببینم چرا این حرف رو زد و .... و همین طوری فکر میکنم و ادامه حرف
مواقعی که قرار ملاقات با دختری رو میزارید مثلا جهت ازدواج ، بعد ملاقات با دیدن رخ طرف مقابل خوشتون نمیاد یا بهتر بگم حالتون بد میشه که میخواین سریع فلنگ و ببندید و دربرین ... با همچین حسایی چطور میشه این ملاقات شوم رو جمع گرد که به طرف و خانوادش برنخوره و مایه آبروریزی نشه؟ بخصوص وقتی خانواده طرف هم باشن دیگه بدتر ... به گونه ای که اگر هم مجبورتون کنن زوری حرف بزنید در فرایند حرف زدن هم مثلا حوصله سوال جواب رو نداشته باشید و اصلا نخواید حرفاش و بشنوید و شکلش و ببینید ... آیا باید همون ابتدا گفت که من از قیافه این خانم خوشم نیومده پس بریم و بیخیال که ناراحت بشن یا ...؟
اینگونه موارد بیشتر در مواقعی رخ میده که والدین یا دوستان شخصی رو معرفی میکنن و برعکس در میاد و موارد مشابه ...
یا اصلا سر این قرار ها (خواستگاری) نرین یا اینکه اگه میرین باید به خانواده و خود شخص احترام بذاریننقل قول:
ترک ردن صحنه و یا اینکه صریحا به زبون بیاریم که من از چهره شخص مورد نظر خوشم نمیاد زیاد جالب نیست و به شخصیتشون هم توهین میشه
اگه مجبور به صحبت کردن شدین تا میشه باید پاسخ کوتاه و تک کلمه ای داد مثل : آره، نه، نظری ندارم و ...
بعد از چند تا سوال طرف مقابل خودش متوجه میشه که تمایلی به ادامه ندارین
اگر شما خودتون خواستگاری برید دوست دارید دختر خانم تو همون وحله اول که شما رو دید بگه من از قیافه ی شما خوشم نیومده!نقل قول:
خیلی خوش اومدید!!
بنظرمن خیلی سنگین و رنگین بشینید جلسه تموم بشه، بهونه برای ترک جلسه هم جالب نیست
ته ته اش آدم میگه بنظر من، من و شما خیلی مناسب هم نیستیم !
نقل قول:درسته یکبار اینکار و کردم خیلی ضایع شد حتی شنیدم دختر بنده خدا گریه می کرد چون واقعا آدم تحقیر میشه البته دست خودم نبود و آدم استرس میگیره و نمیدونه چکار داره میکنه در هر صورت به نظرم روش خوب اینه که فرد در وهله اول به هر طریقی شده ظاهرش و ببینه بعد بره سراغ اخلاقیات یا اگر هم نشد یک جوری (بسته به هنر و زبان خود شخص) مجلس و جمع کنه که سخته اینم البته یا اصلا از این روش اقدام نکنه و خودش بره یکی رو پیدا کنه و اگر هم نتونست که دیگه هیچی مجرد میمونه یا ...نقل قول:
دوست عزیز، یک نکته رو بگم:نقل قول:
درسته تیپ و هیکل و قیافه مهمه، ولی حداقل جلسه اول باید 10% در نظر بگیرید. وقتی شما قیافه رو نپسندیدید، مطمئنا اگر دختر شاهزاده هم باشه و شما ندونید، نمی پسندید. روی تمام ویژگی هاش خط میکشید، به خاطر قیافه اش. در صورتی که به نظر من، آدم دنبال کیس خیلی خوشگل هم بگرده، با مشکل مواجه میشه بعدا...
در مورد پسند کردن پسرها هم همینطور، به شخصه این رو دیدم، که شخصی، خیلی قیافه اش تعریفی نداشته ولی به تمام معنا پسر کاملی بوده و از هر کسی بپرسید تاییدش میکنه، اون پسر، 2 سال دنبال زن گشت، نهایتا دختری گیرش اومد که سنگین و عاقل بود و اون رو به خاطر خودش خواست نه تیپش.
به نظر من، شما اصلا نباید از خودت هم بروز بدی که بدت اومده یا چیزی. حتی میتونید همون جلسه اول یه گفتگوی کوتاهی داشته باشید با کیس مورد نظر، بعد که رفتید خونه، دیگه خبری ندید، یا مثلا بسپارید بگن به همدیگه نمی خوردن.
پ.ن: حالا اینجا رسم اینه که اول خواهر یا مادر شخص میرن دختر رو می بینن و در موردش یه تحقیق اولیه ی حضوری میکنن و بعدش برا پسر تعریف میکنن، اگر مناسب بود ادامه میده. گرچه اینم یه بدی هایی داره از جمله اینکه ممکنه مادر یا خواهر طرف خوشش نیاد و چیزهای کوچیک رو بزرگ جلوه بده.
گفتم که آدمیزاد مختاره و کسی نمیتونه مجبورش کنه و وقتی از یک روشی موفق نمیشی و خطا داره با تدبیرت روش موردنظرت و انتخاب کننقل قول:
البته الان مجردی رو عشقه:n10: آزاد و رها و بدون مسئولیت :n09:
یک مدت رفتم تو این فاز و یک عده رو اسیر کردیم و پس از کلی تلفات پناهنده شدیم
الان هم فقط شکم خودرا سیر میکنیم
با سلام دوستان
اگه بریم مشهد(قسمت همتون بشه:n16:)بخوایم برا همکلاسی دانشگامون (خانم) یه چیزه رسمی و شیک بیاریم چی باید بگیریم (خیلی رسمی در حد سلام احوال پرسی هستیم )
فکر میکنم چیزی سوغاتی نیارید بهتر باشه...نقل قول:
مگر قصدی داشته باشید( ارتباط بیشتر)
سلامنقل قول:
خوش به سعادت تون :n12:
+
چند وقت پیش (اربعین) یکی از دوستان ما که از کربلا برگشته بود برای اکثر هم کلاسی ها یک تسبیح آوردن و برای بعضی عطر.
این در حالیه که این دوستمون اولین ترمش بود که داشت تو این دانشگاه درس میخوند.
با توجه به این نکته که گفتین رابطه آنچنانی هم ندارین (فقط در حد سلام و احوال پرسی) انتظار چندانی از شما نمیره.
:n16: