دوست عزیز شما اول یک مسئله رو در نظر بگیر تو این دیوایس ها مثل hardware و بعدش خودت میتونی تشخیص بدی 2 تا دیوایس چه کار های سنگینی میتونن انجام بدن .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما اول یک مسئله رو در نظر بگیر تو این دیوایس ها مثل hardware و بعدش خودت میتونی تشخیص بدی 2 تا دیوایس چه کار های سنگینی میتونن انجام بدن .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این مدل تبلت از برند acer ورژن های مختلفی داره ! من فقط یکیشو قبول دارم و اونم این ورژنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که core i5 هست پردازشگرش و فرکانسش تا 3 gh up میشه !!!!!!!! دو تا باتری داره ! یکی خود تبلت یکی داک تبلت , اقلام همراه تبلت هم کامله شامل قلم , کیبورد , محافظ کیبورد ,کیف (داک), .
موفق و موید باشید .
معلومهنقل قول:
من انتظار interface بهتری رو داشتم.
این مدلی که اعلام کردم 3 تا 3.100 قیمت داره .
این مدل از همه نظر از سرفیس سرتره !
ممنون از دلگرمی جانانت دوست عزیز :n05: سامسونگ رو چون هشت اینچه و راحت میشه با ی دست استفاده کرد و واسه مطالعه فکر کنم راحت تر باشه و اون قلم مخصوصش که خوش دسته..اما خب آره انگار واسه پاورپوینت محدودیت دارم البته یعنی برنامه های اندروید هیچ کدوم قادر به ساخت و ویرایش پاورپوینت نیستن؟مثلا Kingsoft Office 5.6.1؟!نقل قول:
ی دیوایس راحت و سبک واسه تایپ با کیبوردش میخوام که متنهارو هم راحت ادیت کنم ..راستی تهیه قلم دیجیتال واسه تبلت ویندوزی تو مطالعه و حاشیه نویسی حین مطالعه و جمع آوری مطالب از سایتهای مختلف واسه ساخت پاورپوینت کمک کننده است؟
دوست عزیز بزارید خیالتون رو راحت کنم تبلت اندرویدی فقط جنبه سرگرمی داره و اصلا برای کار خوب نیس !!!!!!!!!! به هیچ عنوان :n22:!!!!نقل قول:
شما میخوای بنویسی با تبلت ؟ بله 100 % و اینکه با اندروید کار به خصوصی نمیشه انجام داد حتی در وبگردی !
شما یک قلم واسش بخر , کیبورد هم میخوره بهش با usb . (میتونید واسش کیبورد بلوتوثی بگیرید .)
شما خودت تصور کن دوست عزیز اصلا میشه رو تبلت 8 اینچی کار کرد ! همین تبلت ویندوزی رو بگیر با کیبورد مجازیش تایپ کن به نظرم خیلی بهتره ! اگر اینطور هم به مزاج شما خوش نیامد میتونید یک کیبورد وایرلس کوچیک بگیرید و ازش لذت ببرید .نقل قول:
به نظر من برای کار کردن با نرم افزار ها 10 اینچ هم کوچیکه چه برسه به 8 اینچ !
نرم افزاری رو که می گی امتحان کردم محدودیت تایپ فارسی داره.نقل قول:
یعنی برنامه های اندروید هیچ کدوم قادر به ساخت و ویرایش پاورپوینت نیستن؟مثلا Kingsoft Office 5.6.1؟!
سلام
آقا یه سوالی این تبلت hyundai t7 ارزش خرید داره؟!!!!
يه وسيله مي خوام براي آموزش زبانم ؛ خوندن pdf انگليسي ، گوش دادم فايل هاي صوتي ، چت كردن تصويري ، اتصال به اينترنت و البته با عمر باطري خوب
سيستم عامل آندرويد
من خودم اين دو مدل رو انتخاب كردم به نظر مياد كه Note يكم بهتر باشه ، اما اختلاف قيمت دارند باهم ، نمي دونم اين اختلاف قيمتي كه دارند مي ارزه كه نوت خريد؟
سرعت وب گردي براي مهمه ، باز كردن چند پنجره وب سرعت اجرا رو پايين نياره
SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 N8000
SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1 P5100