احتمالا هابتون مشکل داره یا loop ایجاد میشه تو شبکهنقل قول:
مطمئن بشید از مودم به هاب فقط یک کابل اومده و کلاینت هایی که با کابل وصلن با وایرلس وصل نیستن
همچنین با استفاده از دستور Tracert ببینید تا کجا وصلین
Printable View
احتمالا هابتون مشکل داره یا loop ایجاد میشه تو شبکهنقل قول:
مطمئن بشید از مودم به هاب فقط یک کابل اومده و کلاینت هایی که با کابل وصلن با وایرلس وصل نیستن
همچنین با استفاده از دستور Tracert ببینید تا کجا وصلین
دوست عزیز دنیای فایروال ها دنیای بسیار بزرگی است،منابع انگلیسی زیادی هست ولی اگر سوال خاصی دارین من در خدمتتون هستمنقل قول:
اگر آی پی کلاینت Private باشه و روتر اینترنت NAT میکنه آی پی که ثبت میشه آی پی ولید سرور اینترنت هستنقل قول:
اگر کلاینت خودش آی پی ولید داره و به اینترنت Route میشه آی پی خودش ثبت میشه
ولی در هر حال هر آی پی که ثبت بشه بعدش میشه پیگیری کرد و از روی MAC و Request هایی هر کلاینت به بیرون داده کلاینت رو پیدا کرد
اولن پون از مودم وایرلس استفاده میکنید Ad hoc لازم نیستنقل قول:
آی پی که باید داشته باشن،هم میتونید دستی روشون ست کنید هم میتونید روی مودم وایرلستون DHCP راه بندازین که اتوماتیک آی پی بگیرن کامپیوتراتون
متوجه منظورتون نشدم،بیشتر توضیح بدیننقل قول:
میتونید خودتون از پورت USB استفاده کنید و از پورت شبکه یه کابل بکشید برای دوستتوننقل قول:
پرمیشن هاتون مشکل دارهنقل قول:
مسیر یوزر به صورت پابلیک شیر هست به همین خاطر شیر های اونجارو میبینید
سلام دوستان
من یه مشکل با لن دارم و اون اینکه جدیدا درایور network رو نصب میکنم اون کانکشن local area connection اصلا نمیاد قبلا تا نصب میکردم میومد ولی الان نه
از پشت کیسم که به مودم با لن وصل میشم چراغ لن مودم روشن میشه ولی نمیشه کار کرد باهاش
سلام به همه رفقای مهندسم. من می خوام کافی نت راه بندازم اما از شبکه هیچی نمی دونم. می خوام یک مرجع خوب و کامل واسه ی شبکه کردن سه و یا چهار کامپیوتر رو برام معرفی کنین. شدیدا به کمکتون نیاز دارم.:n28: خواهشا اگه منبع خوب سراغ دارین یا خودتون می تونین راهنمایم کنین از طریق ایمیل یا آی دیم بهم اطلاع بدین.
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی دی یاهو: s.oyak
منتظرتون هستم.
سلام دوستان
من یه سری سوال دارم که امیدوارم در جای درست باشه
فرض کنیم یک کافی نت داریم
6 تا سیستم (5 کلاینت و 1 اصلی)
روی همه اونا ویندوز 7 32 بیتی نصبه و همه به همراه یک مودم adsl به یک سوییچ وسل شدند
بوسیله آی پی دستی از کانکشن سیستم اول اینترنت می گیرند و با برنامه freenet تایم و لاک می شند
اما مشکلاتی هست
1- برنامه تمام دسترسی رو قطع نمی کنه و فقط صفحه رو می بنده ( در بک گراند سیستم به دانلود آپدیت و ... می پردازه
2 - می خوام کاری کنم که بتونم مثلا فلش مموری و یا سی دی رو مستقیم روی دسکتاپ هر کلاینت مورد نظر باز کنم و شیر کلی نباشه که بقیه سیستم ها نتونند بازش کنند
3- چجوری می تونم وی وی ان رو روی سیستم خاصی شیر کنم چون اگه اینجا باز کنم همه سیستم ها با هم باز می شن
4 - نکته اینکه با ساختن کانکشن و شیر اون کافیه برنامه دیگه ای باز شه و اونوقت بلو اسکرین میده به من
ممنون می شم