من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نقل قول:
نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
من شنیدم دانشگاه های بین المللی پولین. مطمئنی پولی نیست؟ مثل دانشگاههای دیگست؟نقل قول:
نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
اگه اینطوره کمی در مورد سطح دانشگاهش هم بنویسین، شاید به درد خیلیا بخوره و نظرشون در مورد بین المللی عوض بشه.
سلام ببخشید میشه به منم کمک کنید منطقه 3 زبان دختر رتبه در سهمیه 1228 در زیر گروه یک 605 من کجا قبول میشم روزانه؟بابلسر آموزش امکانش هست؟
با 20000 منطقه 1 میشه کجا مهندسی(فرقی نداره) قبول شد؟ (روزانه یا شبانه)
پیام نور تهران چی میشه قبول شد؟
مرسی از پاسختون.
به این اتخاب رشته گزینه 2 امیدی هست؟
تهران 5 تا دانشگاه داره خب یخورده منطقی میاد.البته باید دید ک دیتا ماله امساله ک از سنجش گرفتن یا ماله 89 هست.ولی خب کامپیوتر سخت افزار چون رشته بهتری هستش تا نرم افزار بهتره جاهای دیگرم چک کنین ک یوقت مشکلی پیش نیاد چون مثلا شریف کامپیوتر سخت افزارش سری پر میشه ولی نرم افزارشو میشه امیدوار بود ک رتبه های 300 تا 400 هم بیارننقل قول:
نقل قول:
شریف چی؟
احتمالش صفره؟
با 11700 منطفه 2 ریاضی کامپیوتر کجا قبول می شم؟(کرج)
دانشگاه کاشان اولین وآخرین رتبهای قبولی رشته هاش رو گذاشته(ای کاش همه دانشگاهه این کاررو بکنن):13:
با رتبه 30000 تجربی منطقه 2 چه رشته هایی رو میتونم قبول شم؟؟؟؟
دوستان از نرم افزار انتخاب رشته گزینه 2 می تونید استفاده کنید.
کد:www.gozine2.ir
یه سوال که ذهنمو مشغول کرده
تو کارنامه چندتا رتبه داده بودن
یکی رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه بود.یدونه با سهمیه بود و یکی هم زده بود رتبه کل با سهمیه یا یه همچین چیزی.حالا کدومش اعمال میشه؟