مطمئنید منطقیه نیست ؟ کسی منطقه 4 داره بگه چطوریه پینگ و ایناش ؟ یه جا شنیدم مخابرات منطقه ای هست مثلا یه منطقه خوبه اون یکی منطقه بده.
ولی در کل 1 به 10 چرته، زنگ زدم به عصر تلکام پرسیدم خودشون گفتند 1به10 بخری پولتو ریختی دور ..
Printable View
مطمئنید منطقیه نیست ؟ کسی منطقه 4 داره بگه چطوریه پینگ و ایناش ؟ یه جا شنیدم مخابرات منطقه ای هست مثلا یه منطقه خوبه اون یکی منطقه بده.
ولی در کل 1 به 10 چرته، زنگ زدم به عصر تلکام پرسیدم خودشون گفتند 1به10 بخری پولتو ریختی دور ..
وضع منم همینه !نقل قول:
منطقه 8
من که نه می تونم بازی کنم cod mw2 با این پینگ و نه می تونم تو گوگل عکس سرچ کنم...کفر آدم رو در میاره...
1 ماه یک بار گوگل عکسهارو باز میکنه...همیشه اینطوریه یعنی بخاطر هیتلرینگ نیست هر کلمه ای که تو گوگل عکس سرچ کنم فقط مربعهای سفید خالی از عکس رو میاره
عکس از سرچ کلمه cpu core i7 2600 k :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگر از این خونه برم ( تلفن به نام صاحبخونست) اولین کاری می کنم تا 20 کیلومتری منطقه مخابراتیمون هم راه نمی رم...تا آخر عمرم از پارس آنلاین یا شاتل فقط سرویس م یگیرم.... دیگه حسابی کفرم د راومده...مخابرات فقط 256 به بالا خوبه ....128 اصلا قرار داد نبندی سنگینتره...
پینگ درست شد ولی....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وی.... هم پینگ بهتر میشه هم پکت لاست کمتر میشه!!
سرعت دانلود هم درست شده. ولی همچنان بازی نمیشه کرد. صفحه ها هم به سختی و رفرش زیاد باز میشه.
پینگ واسه من با 4.2.2.4 160 هست....تقریبا درست شده...ولی هنوز کمکی تایم اوت داره....سرعت دانلود هم با یه سرور فقط تقریبا full میگیرم....ولی هنوز کمکی تایم اوت داره:((
پ.ن:این 1به 10 که میگین و تو سایت نوشته چرته.....خودشون هم میگن...فک کنم فقط میخوان دهن pap هارو ببندن......والا وقتایی که اختلال نداره...من تاحالا حتی یه زره کندی سرعت نداشتم:
پ.ن2:دوباره ر...ی...د .....پینگها 300 400....ساعت 12:03..:||
دوستان کسی 128 یا 256 یا 512 نا محدود با اشتراک 1 به 10 داره؟ سرعتش چقدره ؟
نقل قول:
مشکل شما همه جاست هم منی که 512 دارم هم دوستم که 2 مگا بایت داره
متاسفانه یا اینها زیادی فروختند به مردم که پهنای باند کم امده یا قانون 1 به 10 رو اجرا کردند
فقط صبح کار میکنه همین
امروز هم روز مهلت اخرشون هست که به من قول درست شدن را داده بودند اگر نکردند چون میدونم صدا هم ضبط میشه زنگ میزنم هر چی از دهنم در بیاد پیاده میکنم براشون
1 هفته است کامپیوترم خوابیده
میرم isp دوباره
سلامنقل قول:
من داتک 2 مگ داشتم الان 512 نامحدود هیچ تفاوتی از نظر براوز احساس نمیکنم. پینگ خیلی بهتر شد. سرعت دانلود هم واقعی هست (64KB) تا بحال هم قطعی و دیسکانکتی نداشتم.
البته همه اینها برای قبل از مشکلات این چند روز اخیر هست. فکر کنم (گوش شیطون کر) این مشکلات هم امروز فردا برطرف بشن.
ادیت: اون چند روز اول 128 داشتم...یک کلام: اصلا طرفش نرید فقط اعصاب خوردیه!
256 چند روزه گرفتم سرعت دانلودش خوبه 25 27 تا 40 میره با idm و افت هم نداره... اما سرعت باز کردن سایت ها تو براوزر خیلی کنده و شدیدا رو اعصابه فقط صبح ها خوبه..واس دوستان اینطوری هست ؟
سرعت دانلود منم خوب شده از دیروز ولی صفحه باز کردن همچنان خراب ! که فکر میکنم مال پنگ و تایم اوته!