سلام خدمت دوستان من نت 1 دارم میخوام عوضش کنم شما گوشی که نسبت به نت 1 بهتر باشه چی پیشنهاد می دید کیفیت صفحه و بزرگیش و دوربینش برام مهمه .ممنون
Printable View
سلام خدمت دوستان من نت 1 دارم میخوام عوضش کنم شما گوشی که نسبت به نت 1 بهتر باشه چی پیشنهاد می دید کیفیت صفحه و بزرگیش و دوربینش برام مهمه .ممنون
عزیز بودجت چقدره؟نقل قول:
اگر مشکل بودجه ندارید بهتون مدل I9505 از Galaxy S4 رو توصیه میکنم البته اگر یکی دوماه دیگه دندون رو جیگر بگذاری نوت3 به بازار میاد...:n02: از برندهای غیرسامسونگ هم HTC One (البته شاید صفحه 4.7 اینچیش برات کمی کوچک باشه) و یا LG Optimus G Pro (صفحه 5.5 اینچ) رو توصیه میکنم.نقل قول:
بنظر شما + HTC ONE X بخرم بهتره یا گالکسی S4min ؟
دوربین کدام بهتره و بازیها را کدوم روونتر اجرا میکنه در کل کدام به صرفه تره
هر چند اصلا از استایل گالکسی های سامسونگ خوشم نمیاد
در عوض Htc گوشیهای بسیار باکیفیت و شیک و باوقاری داره
بنظر شما منتظر HTC One mini بمونم فکر میکنید قیمتش چقدر باشه؟آیا نسبت به این دو گزینه بهتره ؟از نظر ظاهر که هیچ شکی درش نیست
سلام مشکل بودجه ندارم . اندازه صفحه زیر 5 نباشه که نمی تونم باهاش کار کنم عادت کردم بزرگ:n02:نقل قول:
دوربین S4 Mini بهتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نظر صفحه نمایش هم S4 Mini از نوع Super AMOLED با همون نوع ساختار پیکسل در Note 2 هست. کلاً نمایشگرهای Super AMOLED از نظر طیف رنگ و کنتراست از Super LCD2 به کار رفته شده در One X+ بهتره (تراکم پیکسل بالای 250 پیکسل توسط چشم انسان تقریباً غیرقابل تشخیصه پس به تراکم پیکسل زیاد توجهی نداشته باشید!:n01: مهم نوع پنل هست که AMOLED صد در صد چند نسل جلوتر از LCD هست) پس صفحه هم برتری با S4 Mini هست در بحث پردازنده و بازدهی One X+ در بنچمارک ها و تست ها حدود 15 تا 20 درصد قویتر از S4 Mini عمل کرده که به نظرم اهمیتی نداره چون هرچی بازی وان ایکس پلاس ساپورت کنه مسلماً اس4 مینی هم در اجرای اون کم نخواهد آورد. در چند بحث دیگر مثل عمر باتری و امکانات نرم افزاری باز هم برتری با S4 Mini هست در کل بین این دو اس4 مینی به نظرم بهتره.نقل قول:
در مورد One Mini هم تنها برتری وان مینی در مقایسه با S4 Mini ظاهر زیباتر و جذاب ترش هست در زمینه دوربین کیفیت تقریباً برابری با S4 Mini داره (در همون لینک بالا One Mini هم هست)، در بحث صفحه نمایش از اونجا که صفحه One Mini نسبت به One X+ بهبود چشمگیری داشته با S4 Mini قابل رقابت هست و ممکنه بعضی افراد S4Mini رو بپسندند و برخی دیگر OneMini (سلیقه ای هست). در بقیه بحث ها مثل امکانات نرم افزاری و عمر باتری بیشتر و یا رابط کاربری بهتر برتری با S4 Mini هست. برای مقایسه دقیق تر بین این دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در کل به نظرم اولویت بندی تون به این ترتیب باشه
1. Samsung Galaxy S4 Mini یا HTC One Mini (سلیقه ای هست هر چند من خودم اس4 اصلی رو دارم و از همه چیزش راضی هستم من جمله خوش دستی و اندازه مناسب، صفحه نمایش عالی و عمر باتریش که مسلماً در مورد اس4 مینی هم صدق خواهد کرد البته در مقایسه با هم گوشی های هم سطحش!)
2. HTC One X+ یا Samsung Galaxy S3 (این هم سلیقه ای! :n02:هست)
xperia zنقل قول:
note 2 کنتراست صفحه بالایی داره
دوست عزیز بالا هم گفتم بهتره یکی دوماهی صبر کنید تا نوت3 به بازار بیاد.نقل قول:
سلام دوستان یه گوشی می خوام بخرم با قیمت بین 1 میلیون تا 1و سیصد اما چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فروشش خیلی راحت باشه و سریع بشه فروختش و افت قمیت نداشته باشه آخه برا کوتاه مدت می خوام و نمی خوام زیاد ضرر کنم اگه تو قیمت های کمتر یا بیشتر هم سراغ دارید پیشنهاد بدین ممنون میشم
نقل قول:
پس اگه میخوای واقعا بفروشی
اولین پیشنهادم به شما اینه که دست دوم بخرید ، بصرفه ترم هست
بعد هم سامسونگ بخرید که تو ایران طرفدار زیاد داره
S4 mini bad nist
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2