من برای a5 همین کار انجام دادم دستگاه ریست شد ولی زیاد طول کشید تا بالا بیاد البته برای خیلی وقت پیش بود فکر کنم همین که شما میگین درستهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
من برای a5 همین کار انجام دادم دستگاه ریست شد ولی زیاد طول کشید تا بالا بیاد البته برای خیلی وقت پیش بود فکر کنم همین که شما میگین درستهنقل قول:
سلام ، من HTC One دارم ، بعد از فلش زدن گوشی ، موقع اسکرین شات گرفتن با استفاده از zoe خطای محدودیت حافظه یا اختصاص یابی نشدن حافظه میده ، کمک
جواب مارو هم بدید لطفانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این صفحه قشنگتر توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم به انگلیسی چیزی پیدا نکردید درباره این خطا،(چون من هم چیز زیادی پیدا نکردم)بدید بیرون فلش کنند با باکس دیگه یکم خرج داره دیگه
سلامنقل قول:
همه این راه هارو قبلا رفتم مه اومدم پست زدم......این لینک هاهم رفته بودم قبلا...
با سلام
گوشی هواوی y5 اندروید 4.4.2 به وای فای وصل میشه منتها روی اسم مودم نمیزنه کانکت و مدام در حال بررسی آی پی هستش(به نت کانکت میشه)
با تشکر از راهنماییتون
سلام ..
گوشی من گلکسی اس 6 پلاس هست. امروز در حال آپدیت آن به اندروید 6 بودم که بعد از گذشت حدود 400 مگ از اپدیت آن، پیغام خطا داد و قطع شد. مجدد که انجام دادم باز ارور داد. علتش چیست؟
- - - Updated - - -
فیلتر شکن روشن بود؟نقل قول:
نه روشن نبود...
سلام.
وقتی گوشی یا تبلت موقع بازی کردن باهاش تو شارژ باشه برای باتریش خوب نیست نه؟
سوال دیگه این که: اگه گوشی رو خواستیم برای مدت زیادی خاموش بزاریم باتریش بیرون باشه خوبه یا داخل باشه هم مشکلی نیست؟