کاملا موافقم! :5: :31:نقل قول:
Printable View
کاملا موافقم! :5: :31:نقل قول:
سلام
مطمئن نیستم این سایت رسمی صبا باشه ولی تو این سایت که رفتم نوشته بود به منطقه ای که ما هستیم سرویس 512 میده (با همون مدارک) پس من ارزونترینشو انتخاب کردم که ماهی 2G داره که سه ماهش میشه 6G تو اون سایتیم که شما گذاشتید رفتم ولی بیشتر از 128 نداشت!نقل قول:
صبانت سرویس 6 گیگ نداره مگر از بعضی از نمایندگی هاش بخوای بگیری که با عرض شرمندگی سرت کلاه میره اینطوری
http://www.sabaadsl.com/rate.htmlیه چیز دیگه تو همین سایت نوشته بود که اگه مودم از ما نگیرید بهتون سرویس نمیدیم:41: حالا می خواستم بدونم این موضوع چقدر جدی چون می خوام یه مودم وایرلس Planet بگیرم. اگه جدی مودماشون چه جوری؟
لطفا سایت رسمی صبا رو بذارید.:11:
با تشکر
دوست عزیز تو تاپیکی که گذاشته بودی رفتم ولی چند چیزو نفهمیدم.
مگه میشه!!!!!!:18:نقل قول:
الان از صبانت سرویس 128 ، 256 ، 512 ، 1MB بگیری همشون سرعتش 1MB هستش ولی اونایی که خبر ندارن ممکنه پول مفت به این شرکت ها بدن
در این زمینه دوستانی که صبانت دارن نظر بدن..:11:نقل قول:
کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشته
سایت اصلی صبانتنقل قول:
لیست نمایندگی های فروش صبانت تو تهرانکد:sabanet.ir
کد:http://sabanet.ir/reseller/tehran
سایتی که شما دادین ، تو لیست نمایندگی های فروش صبانت نبود ، مگر این که تازگی اضافه شده باشه
شما از سایت اصلی صبانت با آدرس sabanet.ir اقدام کنید
همین سایتی که شما گذاشتید 1MB در ماه 6 گیگ رو میده 54 هزار تومن در صورتی که همین رو اگه از سایت اصلی صبانت بگیرین 9 گیگ میشه و قیمتش هم 39600 تومان (دزدی تو روز روشن) دلیل و مدرک هم دوست خودم هست اگر کسی بهش برخورد بابت این حقایق پیغام خصوصی بده تا دقیق براش توضیح بدم
این اتفاق برای دوست خودم افتاده دوست ندارم شما هم تو این مورد ضرر کنی
اون تاپیکی که دادم دقیقا برای دوستم اتفاق افتاده بود چند ماه پیش
برای مودم هم اصلا از خودشون نگیرید چون 2 برابر قیمت بازار می فروشن ، خودتون از بازار تهیه کنید
بله میشه تمام سرویس های صبانت 1MB هستن ، این نمایندگی ها برداشتن تقسیم کردن برای سود بیشتر:46:نقل قول:
من نزدیک 5 ساله صبانت دارم ، برای سرعت بعضی مواقع دچار مشکل میشه و این مورد هم بعضی مواقع سراسری و بعضی مواقع به صورت منطقه ای هستش ولی نسبت به قیمت و سرعتی که اکثر مواقع داره بدک نیست
اصلا فکر نمی کردم وضع مملکت اینقدر خرابه!:41: میدونستم دوزدی میکنن ولی دیگه نه اینجوری.نقل قول:
همین سایتی که شما گذاشتید 1MB در ماه 6 گیگ رو میده 54 هزار تومن در صورتی که همین رو اگه از سایت اصلی صبانت بگیرین 9 گیگ میشه و قیمتش هم 39600 تومان
اگه بازم سوالی داشتم با اجازه میامو مطرح می کنم.
دقیق تر اگه بخواییننقل قول:
هر دو سرویس زیر مثل هم هستن
به تفاوت قیمت و ترافیک دقت کنید
نمایندگی صبانت!!
6 گیگ سه ماه سرعت 1MB قیمت 54000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی صبانت
15 گیگ سه ماه سرعت 1MB قیمت 54850
سلامنقل قول:
دوست عزیز یعنی امکانش هست که در حالت بریج و داشتن کانکشن بشود با موبایل هم کانکت شد.چون من قبلا کانکشن داشتم و با موبایل کانکت میشدم ولی هیچ صفحه ای باز نمیشد با پشتیبانی تماس گرفتم اوتو کانکتم کردن و الان با موبایل کانکت میشوم و صفحات را باز میکنم ولی با اوتو کانکت اصلا راحت نیستم.امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید؟(بدون برداشتن مک آدرس)
باید گفت :19:واو.....
پس یه کمکی کن ازم دزدی نکنن:31:
تو ناحیه ی مرکز مخابرات سعادتمند هستم چه جوری سرویس بگیرم؟
از طریق سایت رسمی صبانت sabanet.ir اقدام کنید هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
کد:http://sabanet.ir/pages/docs.html
با سلام
بله؛ صبانت یه زمانی (اون اوایل) کل پهنای باند رو برای یوزر های شبانه باز میذاشت که هر چقدر زمان بهشون اجازه میده رایگان دانلود کنند؛ که این مقدار تا شبی بیش از 3 گیگابایت هم میرسید و همه هم راضی بودن.
January 2011 - ساعتی حدود 800 مگابایت
منتها به مرور زمان که تعداد مشترکین و موج رضایتمندی کاربرانش بالا میرفت، از اون طرف این Downstream ها و سرعت های دانلود یوزرهای شبانه بود که منطقه به منطقه / شهر به شهر / استان به استان پایین تر میاومد. تا جایی که الآن تو همین تاپیک بیش از 90% افراد نسبت به وضعیت موجود ناراضیاند.
June 2011 - ساعتی حدود 110 مگابایت
این رو هم اضافه کنم که ظاهراً کاری از دست کسی برنمیاد...
من خیلی پیگیر این موضوع شدم.
یکی از دلایل این موضوع شرکت های صاحب قدرتی هستند که اینترنت نامحدود با بیت ریت واقعی عرضه میکنند؛ که سنگ میاندازند و معترض به این هستند که چرا شما پورت هاتون بازه و کسی برای اشتراک به سمت ما نمیاد ...
برای نمونه همین 3.3 گیگابایتی رو که ما توی 5 ساعت شبانه با سرعت 225 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکردیم، مشترکین اونها باید در طول 3 شبانه روز (3x24 ساعت) با سرعت 13-14 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنند و از طرفی هزینه سرویس ما چیزی حدود 26 هزار تومان در میاد (3 ماه - 5 گیگابایت)، در صورتی که اونها میبایست ماهی حدود 10,000 تومان هزینه اشتراک بدن که 3 ماه اش تقریباً 30,000 تومان میشه که از جهات مختلف (زمان و اتلاف انرژی) به هیچ عنوان به صرفه نیست.
به نظرم دیگه تنها هنر صبانته که بتونه خودش رو به روزهای اوج و رضایتمندی مشترکینش برگردونه.
با تشکر