سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشته ی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
Printable View
سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشته ی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
بچه ها میشه نظراتتون رو در مورد عید هم بگید که از الان یه برنامه ی جامع داشته باشیم واسه عید ؟ مرسی
سلام دوستان ...
من رشته ي زبان مي خوام شركت كنم ...
الان تو آزمون هاي آزمايشي ترازم حدود 7600 هست! به طوري كه اختصاصي حدود 9500 هست و عمومي خيلي ضعيف حدود 5000 ... سوالام اينه من با اين تراز حدود 7600 ميتونم دانشگاه سراسري قبول بشم؟ (ازقبيل پيام نور و غير انتفاعي و ...) ميشيه كمي توضيح بديد مثلا كجاها ميشه قبول شم ...
البته ترازم قطعا بهتر ميشه ... دارم بيشتر ميخونم ...
سلام به همگی:31:نقل قول:
در جواب شما باید بگم حتمااااااااا برای عید برنامه مفصل و دقیق و البته قابل اجرا بچینید. سعی کنید سمت تجمع کنکوریا نرین (منظورم اون برنامه هاییه که مدارس میذارن و بچه ها رو دعوت میکنن برن 15 روز کنار هم توی کلاسا درس بخونن یا کلاسای دوران طلاییه قلم چیه) با اطمینان خدمت شما میگم که تنها کاری که اونجا انجام نمیشه همین درس خوندنه
مطلب بعدی اینه که یه سال شما عید دیدنی رو بذارین کنار چیزی نمیشه. من خودم فقط روز اول عید رو تعطیل کردم بقیشم رفتم تو اتاق در رو قفل کردم و درس خوندم نتیجشم توی آزمون بعد از عید دیدم:31:
سعی کنین عید رو برای یه جمع بندی کوچولو سپری کنین. چون هر کاریم که بکنین عیده ممکنه تمرکز چندانی نداشته باشین. بدون استثنا بچه های پزشکی و دارو و دندون که هم اتاقیام هستن میگن عید رو خوندن و نهایتا 2روز رو تعطیل کردن (اول عید و 13 بدر)
پس اگه عقب نیستین سعی کنین تستایی که علامت زدین رو مرور کنین. قسمتهایی که ضعیفین تقویت کنین :20:
من فکر میکنم شما باید بگی کدوم آزمون آزمایشی.من نمیدونم ولی اگه قلم چی میری که فکر کنم خیلی خوب باشه حتما یه چیز خوب قبولی.ولی واسم جالبه زبان که اختصاصیاشو عمومیاش یه مبحث هستن انقدر تفاوت تراز اونم که اختصاصی سخت ترهنقل قول:
من تو صفحه ی قبل گفتمنقل قول:
تقریبا میشه گفت ریاضیات رو نمیشه از هم جدا کرد همه چیو باید بلد بود...
درضمن شما نباید به امید 20 درصد بری.کسانی به امید 50 60 میرن 20 میزنن
2 تا سوال آمار رو از دست نده هم کمه هم آسون
هندسه و گسسته و اینا رو باز میشه یه جورایی مبحثی خوند ولی خود ریاضی و حسابان و دیفرانسیلو اصلا...
سلام خوبیدنقل قول:
نه این دوست عزیزمون از حرفاش مشخصه کهقلمچی نیست و همچینین تراز 9600 که اصلا مالهقلمچی نیست فکر کنم سنجش هستن
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
سلام اقا دمت گرم من نزدیک بود برم کلاس های قلمچی ثبت نام کنم خوب شد گفتی اگه میرفتم دیگه تموم بود!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کسی آزمونای قلم چی پارسال رو دفترچه هاشو داره؟
اگه کسی داره خریدارم..رشته ریاضی
نه قلمچي نميرم دوست عزيز ... همونطور كه همه ميدونن قلمچي آزموناش استاندارد نيست و خيلي سخت ميگيرن ... آزمون هاي سنجش ميرم ...نقل قول:
آخه عمومي ها رو هنوز زياد نخوندم ... تراز زبان عموميم هم همون حدود 9500 هست (چون زبان خيلي بلدم :دي) اما تراز 3درس عربي / ادبيات / ديني / زياد جالب نيست ... كه روي هم رفته با تراز زبان عمومي ... درس هاي عمومي ترازش حدود 5000 ميشه ...
حالا با اين اوصاف من اميدي به قبول شدن تو دانشگاه سراسري(گفتم پيام نور و غير انتفاعي هم باشه) دارم؟! با تراز 7600؟!
البته گفتم دارم رو اون 3 درس بيشتر كار ميكنم ...
ممنون از شما دوست عزيز
من دارم قیمتشو رو بهم پی ام بدهنقل قول:
پی ام دادم.نقل قول:
------------
شرایط منو که میدونین به نظرتون الان که وقتم کمه بهتر نیست هر مبحثی رو که میخونم فقط از روی کتاب آبی قلمچی
تستای کنکورای قبل که از اون مبحث اومده رو بزنم؟ چون فکر نمیکنم وقت واسه تست تالیفی و ..باشه