نقل قول:
ببخشين 16g هم داشت ؟ آدرس بی زحمت پيام شخصی بفرستيد ممنون
نقل قول:
ببخشين 16g هم داشت ؟ آدرس بی زحمت پيام شخصی بفرستيد ممنون
گالكسي با رنگ سفيد و ورژن جديد اندرويد در آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.gsmarena.com/white_color_version_of_samsung_galaxy_s_launched_i n_germany-news-2143.php[/PHP]
نه این فروشگاه "چاره" هستش , مغازه و اینا نداره , فروشگاه اینترنتی ه , اینم قیمت 8 گیگش هست فک کنم ولی با این قیمت ؟!!!! من از وقتی مایکروتل این گوشی رو آورده قیمت 8 گیگ با گارنتی مایکروتل زیر 690 تومن یادم نمیاد حالا 16 گیگش بماند ! تازه قیمت خود مایکروتل رو بنده عرض میکنم قیمت های مغازه های متفرقه بحثش جداست که یه سودی هم اونا میزارن روش ! حالا این سایت گوشی ای که مایکروتل خودش زیر 690 به کسی نمیفروشه این چجوری میده 640 ؟! حالا شما باهاشون حرف بزن بگو به شرط اصل بودن گارنتی میگیرم اگه گارنتیش اصلی نباشه پس میفرستم (اگه هم تهران هستی این فروشگاه ارسال با پیک داره و پولش رو نقدا موقع تحویل دادن کالا ازت میگیره , باهاشون حرف بزن اگه قبول کردن جلو همون پیک تست کن ایرادی داشت بده به همون پیکی ه)نقل قول:
سلام.
یه سوال؟ این نسخه تی موبایل رو میشه فارسی کرد؟ منطق که می گه میشه .. ولی یه بنده خدایی می گفت نمیشه .. نسخه تی موبایل رو 50 تومن ارزونتر می داد و می گفت چون فارسی نمیشه ارزونتره .. 16گیگ تی موبایل 640
سلام!
من میخواستم گوشی رو بخرم!
اول اینکه چه رنگهایی داره؟
و بعد اینکه اگر با ضمانت مایکروتل بخرم میتونم مطمئن باشم که گوشی هیچ مشکلی نداره؟!
یعنی مشکل Downloading و تغییر رام و اینا نداشته باشه ؟
ممنون میشم جواب بدید.
فراسی در چه حدی ؟ اگه فقط SMS فارسی فرستادن و گرفتن راضیتون میکنه , بله میشه (چون اون فقط یه رم افزار میخواد) ولی اگه قصدتون اینه گوشیتون فارسی رو بطور کامل ساپورت کنه و مثلا بتونید وبسایت های فارسی رو هم ببینید باید بگم اونوقت یا باید رام رسمی از طرف مایکروتل (!!) برا اون گوشی بیاد (که نخواهد اومد) یا یه کوکر بیاد رو یه رام کار کنه و فارسی هم که توو رامش بگنجونه (که اینم با توجه به اینکه فقط یه کوکر ایرانی داریم و اونم روو گوشی های آنلاک فکتوری کار میکنه و اینم که کوکر های خارجی اصلا نمیدونن ایرانی ها به چه زبونی حرف میزنن و فارسی چی هست پس انتظار رام از طرف کوکر ها رو هم نداشته باشید)نقل قول:
سلام.نقل قول:
به سلامتي انشاالله:27:...اول از همه اين گوشي تو ايران تك رنگه و همونطور كه دوستان در صفحه پيش گفتند تازه سفيدش در المان و انگليس موجود شده...در جواب سوال دومت هم بله.گوشيت با ضمانت مایکروتل هيچ مشكلي نخواهد داشت (واست مجاني اپديت خم ميكنن ديگه چي ميخواي...:31:)
دوستدار شما ياشار
سلام به همگی
بالاخره بعد از کلی شک و تردید بین با گارانتی و بدون گارانتی خریدن منم به جمع گلکسی دارا پیوستم :31:
من امروز از پایتخت یه دونه 8 گیگ با گارانتی پارس مایکروتل رو 700 خریدم
بدون گارانتیشم میداد630
میدونم یه ذره ممکنه گرون خریده باشم ولی باز خیالم راحته که گوشی سالمه و هیچ عیبی نداره البته هنوز نتونستم مشکل سه دگمه ایشو چک کنم اگه از بچه ها کسی لطف کنه بگه دقیقا چجوری باید این کارو بکنم ممنون میشم
سلام مبارکت باشه .. نه گرون نخریدی .. قیمتش بالا رفته ..نقل قول:
برای چک کردن3 دگمه ابتدا گوشیو خاموش کن ... بعد کولوم رو یا بالا یا پایین نگه دار همزمان باهاش دگمه home یا وسطی رو نگه دار بعدشم دگمه پاور
پس شد ولوم بالا + دگمه وسط + پاور ..
اگر رفت تو یک حالت مثل dos تقریبا ... reboot system بزن ...
همین کار رو با 3ولوم پایین هم بکنی میری تو حالت دانلودینگ ...
و مشکل 3 دگمه نداری
سلام دوستان
من گوشی رو با یه کدی ریسیت کردم{الان یادم نیست چی بود} الان دیگه با ایرانسل تو اینترنت نمیره کسی تنضیماتشو داره