سرعت توررنت رو کاهش دادن ؟؟؟؟
Printable View
منم دارم به این نتیجه میرسم که سرعت کم اینترنت مربوط به مبین نیستش و یه جورایی انگار سایتهای ایرانی مشکل دارن.
شرکت سپنتا ی قسمت برای تست سرعت دانلود داره که میشه سرعت واقعی رو نشون میده. برای من رو 64 بود ولی از سایتهای ایرانی که دانلود میکنم 33 اینا هستم. شما هم امتحان کنید ببینید برا شما چه جوریه :
کد:http://sepanta.net/test.exe
سلام بر دوستان کسی میدوند این گزینه جدید که اومده داخل سایت مبین چیه
Recharge by Voucher Card
این کسی جواب ندادنقل قول:
نوع مودم در سرعت اینترنت ما تفاوتی ندارد.نقل قول:
سرعت مطابق سرعت خریداری شده است. سرعت دانلود 128 : نزدیک به 16.( در چندین روز اخیر با کندی سرعت در ساعات مختلف مخصوصاً ساعات رایگان)
قطعی و خرابی تقریباً کم داره اما به دلیل وضعیت اینترنت ایران کندی سرعت، قطعی و .. "همیشه"پیش میاد که معمولاً به سرویس دهنده ربطی نداره و ممکنه برای همه پیش بیاد.( یا اینکه دلیل مشکل که آیا از طرف سرویس دهنده است یا جای دیگر مشخص نیست.)
من تجربه دانلود تورنت با سرویسهای دیگه رو نداشتم ولی با مبین تا به حال سرعتم خوب نبوده. یعنی همیشه در حدود 6-7 کیلوبایت و نهایتا برای چند ثانیه تا 14-15 میره. با اینکه فایلهای زیادی رو تست کردم که سیدر های زیادی هم داشتن ولی تقریبا وسط کار پشیمون شدم و دانلود رو قطع کردم. به نظر من تورنت به درد کسایی میخوره که سرویس نامحدود دارن و اینجوری میتونن 24 ساعته چندتا فایل رو برای دانلود بزارن و به تدریج دانلود کنن.نقل قول:
البته اینکه شما حدس زدی شاید سرعت تورنت هم در ایران کاهش دادن میتونه درست باشه. چون هرکار غیر معقولی که آدم حتی بهش فکر نمیکنه در ایران روی اینترنت پیاده میکنن. نتیجه اینکه تا جایی که میتونی دنبال لینکهای معمولی بگرد و اگر یک فایل خیلی ارزشمند بود و جایی پیدا نکردی به تورنت روی بیار
برای من هم بعضی از سایت ها مثل مایکروسافت خوبه اما نمیتونم باور کنم این همه سایت بزرگ ایرانی و خارجی سرورشون ضعیفه. یک لینک از سایتی که فکر میکنید ضعیفه بردارید و با یک وی p ^ان SST*P و encryp شده خوب تست کنید. سرعت برای من کامل بود و نتیجه این شد که هیچ کدوم از اون سایتهای معروف مشکل نداشتن.نقل قول:
پس اگر بعضی از سایت ها خوبه و با وی پی.. هم همه خوب میشن مشکل میتونه از کجا باشه؟ جایی غیر از ISP و سایت.
وقتی در روزهای خاص سرعت کم یا اینترنت به کل قطع میشه پس این "احتمال" هست که این موارد ناشی از سیستم روز های خاص یا حاصل روش جدید ف ^یلترین*گ باشه.
darkmind جان لینکی که دادی یک فایله که باید دانلود کنی با حجم 60 مگابایت. درسته؟ با این فایل چی معلوم میشه؟نقل قول:
به نظر منم این بازیهای جدید یه جور شیلترینگ غیر مستقیمه. من در چندروز اخیر خیلی از فایلها رو به دلیل سرعت دانلود افتضاح و صفر شدن سرعت دانلود و ماندن در همان وضعیت نتونستم دانلود کنم. مثلا چندفایل مختلف رپیدشیر بود که وقتی دانلود رو شروع میکردی چند دقیقه بعد دانلود صفر میشد و دیگه تکون نمیخورد و یا مثلا نرم افزار اپن آفیس رو وقتی از سایت اصلیش میخوام دانلود کنم با سرعت 1 یا 2 کیلوبایت دانلود میشه که عملا یه جور شیلترینگه دیگه... با اینهمه سایتی که شیلتر کردن بازم به بقیه سایتها کار دارن و نمیذارن آدم کارشو بکنه. فقط از سایت تبیان میتونی دانلود خوب داشته باشینقل قول: