یه 256 نامحدود و یه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
256 تا چند ماه پیش اندازه دو مگه میگرفت اما **** توش:n02:
Printable View
یه 256 نامحدود و یه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
256 تا چند ماه پیش اندازه دو مگه میگرفت اما **** توش:n02:
کسی جدیدا دو مگابایت گرفته؟ ظاهرا الان به دانشجوها میدن
دانلود شبانه بالاخره از 1 شروع میشه یا 2؟
تعرفه اینترنت برای دهه فجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی سعی کردم به صورت اینترنتی یا تلفنی دو مگ دانشجویی ثبت نام کنم نشد . پس فردا حضورا خدمتشون میرسم و نهایت تشکر رو ازشون میکنم .
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزیز اگر رفتید لطف کنید درباره واگذاری سرویس های نامحدود هم یه سوالی بپرسید .چون در حال حاضر من از شرکت خصوصی اینترنت دارم و وقتی با 2020 تماس میگیرم سیستم اجازه وصل شدن به قسمت پشتیبانی رو نمیده و پیغام میده شما از اینترنت شرکت مخابرات استفاده نمیکنید.نقل قول:
بازم ممنون
مدتیه سرعت شبها میخوابه و دیگه نمیشه دانلود کرد. به این پشتیبانی مخابرات پیام دادم:
کارشناس بسیار باهوش و حاذق و دلسوز مخابرات:نقل قول:
سلام.. نیازی نمیبینم که با دلیل و مدرک نشون بدم پهنای باند ساعات فیری رو دارین کاهش میدین.. نیازی هم نمیبینم بگم چرا اینکارو میکنید..
نکن برادر.. نکن اینکارو.. خوبیت نداره..! یک ماهه که سایت گوگل رو هم نمیتونم باز کنم در ساعات رایگان..
سری یپش تیکت باز کرده بودم برای مشکلم.. آقای کارشناس اومدن تیکت رو بستن و بعد یه سوال پرسیدن.. بعد من با تیکت بسته چطوری میتونم جواب شمارو بدم ؟! این پشتیبانیه ؟؟!!
نقل قول:
با سلام
مشترک گرامی در ساعات رایگان مشترکین معمولا سرت واقعی خودشان را میگیرند .شما که سرعت 512k دارید باید در ساعات رایگان 64 کیلوبایت دانلود بگیرید.اگر مشکلی است لطفا برای پیگیری تماس بگیرید تا مشکل برطرف شود.
قانع شدم الان:n19:
کی مخابرات شب سرعت واقعی میشد قبلن ها ؟ همیشه سرعت روز و شب یکی بود.. دارن کلاه برداری میکنن باز.... :n06:
رفتم مخابرات . نامحدود که نمیدن اصلا . بعد متوجه شدم که این طرح های دانشجویی شبانه رایگان نداره . این طرح بدون شبانه 10 تومن هم نمیارزه . این مخابرات چی فکر کرده با خودش ? گل بگیرن در این مخابرات رو .
اون هفته که رفته بودم واسه ثبت نام گفتند یک هفته ای حاضر میشه امروز هم دوباره رفتم اون خانم خیلی خیلی محترم گفتند برگه ثبت نامتون گمشده باید دوباره فرم پر کنید . خلاصه دوباره پر کردم . خواستم 1 مگ بگیرم گفت ما الان به جز 1 مگ دانشجویی تعرفه ی دیگه ای نداریم مجبور شدم 512 بگیرم . حالا سرعت دانلودش چند هست ?نقل قول:
داخل سایت تعرفه نامحدود رو زدن ولی وقتی رفتم مخابرات گفتن سرویس نامحدود فعلا ارائه نمیدیم
البته شاید نزدیک عید باز سرویس نامحدود فعال بشه
شاید اونو برا رد گم کنی زدن تا از تهران گیر ندن بشون .نقل قول:
چون اکثر جاها موظفند نامحدود هم ارائه بدن .
کسی نمیدونه کاربرایی که نامحدود گرفته بودن ، میتونن تمدید کنن یا نه ؟