میخواستم بدونم برای مودم usb نیاز به کارت شبکه هم هست یا نه
چون من pc کارت شبکه نداره
Printable View
میخواستم بدونم برای مودم usb نیاز به کارت شبکه هم هست یا نه
چون من pc کارت شبکه نداره
منم شیرازم اما قطع نیست البته سرعتش پایینه.نقل قول:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
دوستان کسی هست که با وایمکس ایرانسل از نرم افزار چیزشکن استفاده کنه؟
سلامنقل قول:
شما سرعت 1024 کیلو بیت بر ثانیه گرفتی.
هر 8 بیت برابر است با 1 بایت.
بنابراین شما سرعت 128 کیلو بایت بر ثانیه داری. (که همون 1024 کیلو بیت بر ثانیه است.)
در دنیای شبکه و ارتباطات بیت مطرح است ولی روی کامپیوتر شما (HDD شما) بایت مطرح است!
در مورد Dial-Up هم همین بود، ارتباط شما 56 کیلو بود که با 5 دانلود داشتی.
یعنی 56 کیلوبیت بر ثانیه = 7 کیلو بایت بر ثانیه.
بیت را b نشان می دهند. Kb/s
بایت را با B نشان می دهند. KB/s
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××
(در مورد اینکه چرا سرعت DownLoad مستقیم یه فایل 10 ه ولی همون فایل با یه DownLoad Manager سرعت 48 می ده، در حالی که ارتباط ما 512 هست (یعنی باید 64 باشه) بعدا می نویسم)
همیشه خوش باشین :40:
©م.م.©
ماله من که 3 روزه قطعه.....!!!نقل قول:
چند جا هم امتحان کردم ایراد از شبکه هست....
سرعت شما از کی تا حالا کم شده؟
دوست عزیز خیلی ممنون از کلاس آموزشی که گذاشتین ولی اگه دقت کنید بنده همه این موارد رو در نوشته ام مد نظر قرار دادم و فرق بیت و بایت رو کامل میدونم:40:نقل قول:
فکر کنم شما تو اون قسمت که گفتم سرعتم بجای 1024 کیلوبیت الان حدود 55 کیلوبیت هست , فکر کردید که اشتباه کردم!
ولی خیر , بنده کامل درست نوشتم و سرعتم 20 برابر کمتر از حد مطلوب و قرارداد هست.
اینم اضافه کنم که این مشکل مختص من نیست و چند نفر دیگه هم که تو این منطقه هستن دقیقا همین مشکل رو دارن
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟نقل قول:
از مودم وایمکس مبین نت میشه برای وایمکس ایرانسل هم استفاده کرد؟
از مودم مبین نت نمی شه برای ایرانسل استفاده کرد. مبین نت هم مودم ایرانسل رو قبول نمی کنه.نقل قول:
3 روز به خاطر اشباه خودم سرویسم قطع بود!!!!!!نقل قول:
(چقدر به ایرانسل بدبخت بدوبیرا گفتم:31:)
دوستان حواستون باشه اگه رمز ورود رو توی حساب کاربریتون عوض کردید حتما توی خود مودم هم عوض کنید واگرنه کانکت نمیشین....
یکی به این سوال ج نمیدهنقل قول:
برای استفاده از مودم نیازی به کارت شبکه ندارید. مودم به درگاه USB متصل میشه و از کارت شبکه استفاده نمی کنه.نقل قول: