اره هم میشه گفت منظورم 1.19 گیگهنقل قول:
هم میشه گفت 1190 مگابایته که همون میشه.
خوب شما سروری که ازش دانلود میکنی سرور خوبیه/
وگرنه منو شما از هیچ کدومه بچه های شاتل که توی شب سرعتشون کمه جدا نیستیم/
در این شــــــــــــک نکن.
Printable View
اره هم میشه گفت منظورم 1.19 گیگهنقل قول:
هم میشه گفت 1190 مگابایته که همون میشه.
خوب شما سروری که ازش دانلود میکنی سرور خوبیه/
وگرنه منو شما از هیچ کدومه بچه های شاتل که توی شب سرعتشون کمه جدا نیستیم/
در این شــــــــــــک نکن.
نقل قول:
اگر سرعت دانلود روز واست مهمه پارس آنلاین
اگر سرعت دانلود شبانه رایگان شاتل
به هر حال با کمی دستکاری و رپیدلیچ و وی پی ان میتونی شبانه رایگان شاتل شبی 1 گیگ دانلود کنی
اما اگر واسه روز میخوای فکر کنم پارس بهتر باشه
بهتر دوستان دیگه هم اعلام نظر کنن که از پارس اشتراک دارن
دانلود رایگان شب مهمتره
ولی مثل اینکه پارس هم داره بهتر کار میکنه
با سلام به همگی
می خواستم بدونم سرعت متوسط روزانه و شبانه ارت شاتل(هر کدوم که دوستان اشتراک دارن) منطقه کمپلو(انقلاب) چقدره
من خودم 1 ساله اکو 128 دارم سرعت روزانه و شبانه برام رو 60k ثابت بوده، حالا که سرویس ها نامحدود شده می خواستم بدونم می ارزه برم سرویسم رو عوض کنم
با تشکر
خوش به حال بچه های شاتل، این رقم های دانلود رو که میگین چند تا صفر داره؟نقل قول:
در ضمن شما شاتلیها سوار شاتلین ولی ما پیاده به دنبال پارس
خبر ندارم که گروه مشترک 1مگ پارس چه سرعتهایی هستن و تفاوتی هم نمی کنه چیزی که مشخص میانگین سرعت دانلود تست دیشب شده 77 که ظاهر بقیه رو رو 1 مگ میبندند نه 1 مگ رو روی بالاتر
زیاد دلخوش شبانه رایگان از پارس نباش دوست مننقل قول:
می تونی تست سرعت های مختلفی که توی پست های قبلی گذاشتم ببینی و در نظر داشته باش که همه توی زمانی گرفته شده که پارس بالاترین سرعت رو داره
بهتره اول از همه ببینی توی منطقه شما کدوم شرکت سرعت بهتری داره بعد تصمیم بگیری
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
خوش به حالت کجا بودی تا الاننقل قول:
پارس آفلاین 256 k و 512 k ...:2::2::2::2:نقل قول:
دوستان خواهش داشتم که اگه میتونید یک سری اطلاعات دیگه هم غیر از speedtest.net راجع به سرویستون بزارید مثلا برید توی تنظیمات مودمتون و یک سری چیزهایی مثل noise و... رو بزارید تا میزان کیفیت سرویس هر منطقه هم مشخص بشه...
حالا واسه من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریه...:2::2::2:
اشتراک 1 مگ یا 128 یا هر چیز دیگه، ظاهرآ اگه با قلاب هم به پارس وصل شم همینه که همینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2 ساله كه مشترك پارس آنلاينم در تمام اين 15 - 16 ماه قبل از عيد ازش راضي بودم (منطقه انقلاب-كمپلو) شايد باور نكنيد من با تورنت هم سرعت دانلود 80 - 120 كيلو رو تجربه كردم بعضي وقتا شبي دوتا فيلم دانلود مي كردم!!! (1سرعت اينترنتم 128 بود) اما بعد از عيد امسال يدفعه سرعتش افت كرد حه پرس و جو كه شديم ديديم كه گويا به تهراني ها هم سرويس شبانه رايگان دادن اونم از 3 شب ، نه از 2 شب از 1 شب !!! الان 6 ماه هست كه سرعت دانلودم توي شبها 15 - 20 كيلو هست و روزها هم متغيره و از 35 تا بالاتر نميره ، الانم تصميم گرفتم همين كيفيت رو (حتي به قول بچه ها كه بالا گفتن بهتر از اون رو) از نيماد بگيرم كه با هزينه كمتر سرويس و گيگ بيشتري داريد و همون كيفيت ، البته الان باز دو دل شدم چون شنيدم سرويس نامحدود مي ده و ارزون ، آيا اين مسئله توي سرعت شاتل تاثير منفي نگذاشته ؟ دوستاني كه شاتل دارن بيشتر توضيح بدن؟
با سپاس - يا علي
فکر کنم میهن محدود شده باشه.نقل قول:
خیلی از این سرورها رو که لینکشون مستقیمه رو محدود کردن.