مبارکه!!!!!!!فنش برات بچرخه:10:نقل قول:
1-شاید مشکل نرم افزاری - درایور صدا رو اپدیت کن ببین چی میشه:5:
2-نرم افزاریه.برنامه بلوتوث پاک کن دوباره بریز:8:
مبارکه!!!!!!!فنش برات بچرخه:10:نقل قول:
1-شاید مشکل نرم افزاری - درایور صدا رو اپدیت کن ببین چی میشه:5:
2-نرم افزاریه.برنامه بلوتوث پاک کن دوباره بریز:8:
دوست عزیز گرافیک 555 انویدیا جزو کلاس یک پردازنده های گرافیکی لپ تاپ هست. بازی مثل run و bf3 رو جواب می ده اما اینکه 3 سال دوام بیاره بعیده(با پیشرفت گرافیک بازی ها و به تبع اون پیشرفت پردازنده های گرافیکی) . تو بازی هایی مثل bf3 - metro 2033 - risen این کارت تو حالت high کم می اره اما گرافیک خوبیه.کلا تو بازی سنگین و جدید تو حالت high نباید از این کارت توقعی داشته باشی اما تو حالت مدیوم عالی عمل میکنه.نقل قول:
به لینک زیر نگاه بنداز بد نیست:
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
بنچمارک های این سایت چندان درست نیست بطور مثال عرض می کنم لپ تاپ فعلی من ایسر با گرافیک 3200hd هست طبق بنچمارک این سایت بازی مثل resident evill 5 در پایین ترین تنظیمات قابل اجرا نیست و تنها می تونه 5 فریم بده در حالی که من به راحتی در تنظیمات متوسط هم بازی کردم. البته الان به دلیل استفاده بالا لپ تاپم فرسوده شده به این دلیل می خوام یه لپ تاپ مناسب جایگزین کنم بنابراین نظرم به دلیل کیفیت بالای ساخت رو سری های گیمینگ ایسوس , (msi (gt780, gt683بود ولی این اواخر msi بد جور گرون شد تا اینکه این n55 چشممو گرفت به این دلیل می خواستم ببینم کلا کیفیت این لپ تاپ در ساخت و اجرا برنامه های سنگین و گیم به سری های گیمینگ می رسه؟نقل قول:
بنچمارک های این سایت بین چند مدل لپ تاپ گرفته میشه و میانگینی ارائه میشه.خودم از 540 انویدیا تو همین بازی ایویل 5 بنجمارک گرفتم و با 4 تا فریم اختلاف دقیقا همون فریم این سایت شد.به هر حال این کارت بازی های حال حاضر رو جواب می ده اما تا 3سال دیگه نه.بنظر من انتخاب فوق العاده ای . موفق باشی:11:نقل قول:
دوست عزیز من خودم دارم الان باk53sv مینویسم و لگوی یو اس بی 3 جلو چشمم هست و رنگ پورتش کاملا با بقیه فرق داره گفتم که بصورت اپشنال هستنقل قول:
بچه ها k53 من هم usb3 داره win7 اورجینال هم داره
باشه دوست عزیز گفتم من ندیده بودم حالا شما می گی داره.قبوله:27::10:نقل قول:
k53 هم usb3 داره.:20::11::20:
مشکل اولت برای برنامه ای به نام sonic focus برای خود asus هست توی startup اونو بردار ریست کنی درست شده اگرم ازش خوشت اومده shortcut شو بزارو دسکتاپت هر موقع خواستی run ش کننقل قول:
برای بلوتوثت هم همون کاری که دوستمون گفت انجام بده هوم نرم افزارو پاک کن هم درایورشو باز نصب کن
امیدورام مشکلت حل بشه
با سلام من میخوام لپ تاپ ایسوس بگیرم، بین N53SN و N55SF میخوام بدونم کدوم خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید،
گرافیک 55 بهتره و مدلش 555 ولی 53 گرافیکش 550
ولی به نظر من ظاهر ان 53 حیلی زیبا تر از 55 و همیچینید ساپورت رم تا 16 گیگ رو هم داره تا جایی که میدونم
انتخاب با شماست....