سلامنقل قول:
اکانت اسکایپ از کجا خریدی؟قیمتهاش چه جوری هست؟
Printable View
سلامنقل قول:
اکانت اسکایپ از کجا خریدی؟قیمتهاش چه جوری هست؟
دوست عزیز سرعت شما با توجه به اینکه خط نامحدود گرفتید طبیعی ست. باید دانلودتون 16 باشه که مال شما از این مقدار هم بالاتره. در مورد صبا که فرمودید چون خط حجمی بوده اینجور بوده، از همین ماتریکس هم اگه با محدودیت حجمی بگیرید سرعتتون بالاتر از میزان واقعیه که باید باشه.نقل قول:
با سلام به دوستان همشهری
میخواستم بدونم که شاتل با مودم smc خوب جواب میده یا نه؟
بالاخره بعد از 3 روز که سرعت دانلودم همیشه روی 50 تا 60 بود و اکو 128 هست روی 1 تا 2 مگ رفته بود به روال عادی خود برگشت :sad:
100 مگ رو در تقریبا در 90 ثانیه دانلود میکردم:thumbsup::blink:باورتون نمیشه مثل ******کیف کردم ولی امروز به روال عادی خود برگشت :sad:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
وقتی با مودم مریض D-link خوب کار میکنه که دارم حتما با smc هم جواب میده همشهری:31:نقل قول:
90 ثانیه یا دقیقه؟نقل قول:
سرعتم ثابت نبود از 1 مگ شرو میشد تا 2 مگ بعد تو دانلود دوباره کم میشد دوباره سرعت بالا میرفت میانگینشو گفتم جاتون خالی کل اینترنتو دانلود کردم:21:نقل قول:
امیدوارم همیشه سرعتتون خوب باشه چون روزهای تعطیل سرعتها معمولا بالا می ره و غیر تعطیل میاد پاییننقل قول:
مثلا سرعت اینترنت من که همیشه حدود 5/0 مگابیت در ثانیه بود امروز بالا رفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باو میخوام ISP عوض کنم چرا جواب نمیدین :41:
کدوم ISp برم خوب و نسبتا ارزون باشه ؟ برای من دانلود شبانه خیلی مهمه !
فکرکنم چون زیادی حال کردین فرق مگابایت و مگابیت یادتون رفته!! :31:نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
شما که اینقدر حال کردی یه speedtest میگرفتی بقیه هم حال کنن. :46:
دوستان من تحت پوشش مخابرات کلبه هستم روزهای 27و28 آذرماه شاتل از طریق اس ام اس اعلام کرده که بخاطر مشکلات فتی اینترنت شما قطع میشه زنگ زدم شاتل میگن مخابرات کلبه کابل برگردان داشته آیا راسته یانه؟