یک سوال دیگه همه داشتم !!!
اگه میشه واژه KDE رو به طور ساده توضیح بدید .
بعضی از توزیع های لینوکس که دیدم دارای 2 حالت بودند ، مثلا لینوکس Mint دارای 2 حالت Linux Mint 7 و Linux Mint 7 KDE بود . در
این باره هم توضیح بدید .
با تشکر
Printable View
یک سوال دیگه همه داشتم !!!
اگه میشه واژه KDE رو به طور ساده توضیح بدید .
بعضی از توزیع های لینوکس که دیدم دارای 2 حالت بودند ، مثلا لینوکس Mint دارای 2 حالت Linux Mint 7 و Linux Mint 7 KDE بود . در
این باره هم توضیح بدید .
با تشکر
خوب میتونید از فروشگاه های لینوکس خریداری کنید یا بخش دریافت رایگان سی دی در ubunto-ir.org یا نهایتا دریافت دیسک های رایگان که کنونیکال ارسال میکنه(البته بهترین و سریعترینش همون مورد اول هست)نقل قول:
نقل قول:برای ایمیج های مخصوص سی دی چون معمولا بیشتر از یک میزکار دراون ها قرار نداره هر کدام از این ایمیج ها یکی از میزکارهارو داره مثلا میزکار پیشفرض این توزیع گنوم هست و Linux Mint 7 میشه مینت با میزکار گنوم و دیگری هم با کی دی ایکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/KDE
چیکار کنم که هر وقت سیستم بالا میاد درایوها مونت شده باشن و نیاز نباشه روشون کلیک کنم تا مونت بشن
اگر موقع نصب به طور دستی برای پارتیشن ها mount point تعیین کنید , پارتیشن ها به طور خودکار mount میشن ...نقل قول:
برای پارتیشن های NTFS
---
فرض میکنیم dev/hda1/ مسیر پارتیشن ویندوزی است.(NTFS)
مسیر پوشه mount محلی : media/windows/ است.
در ترمینال تایپ کنید: (البته باید کاربر ریشه باشید)
در فایل باز شده این فرمان را اضافه کنید:کد:# mkdir /media/windows
# cp /etc/fstab /etc/fstab_backup
# gedit /etc/fstab
برای پارتیشن های FATکد:/dev/hda1 /media/windows vfat utf8,umask=0222 0 0
---
مراحل اول را تکرار کرده در فایل باز شده فرمان زیر را اضافه می کنید:
منبع راهنمای Parsixکد:/dev/hda1 /media/windows vfat utf8,umask=000 0 0
سلام
چطور میتونم su رو فعال کنم؟
منظورتون از فعال کردن su چی هست؟نقل قول:
su خودش یک کامند هست برای دسترسی به سطح کاربر ریشه.
من از کاربران فدورا هستم که اومدم تو اوبونتونقل قول:
تو فدورا وقتیsu میزدم پسورد روت رو میخواست و با روت وارد میشد
اینجا کار نمی کنه
یه سرچ زدم فهمیدم تو اوبونتو 9.4 غیرفعاله
حالا چطور میشه فعالش کرد؟
توی اوبونتو، پسورد root بطور پیشفرض بصورت تصادفی تنظیم شده! پس با su نمیتونید لاگین کنید. بلکه با دستور sudo -i و با وارد کردن پسورد خودتون(نه پسورد root) میتونید به حساب root لاگین کنید(یا بدون لاگین، قبل از هر دستوری که لازم باشه کلمهٔ sudo رو بیارید مثلا sudo apt-get update)نقل قول:
بعد از ورود به حساب root ، میتونید با دستور passwd پسورد روت که به چیزی که خودتون میدونید تغییر بدید(مستقیم با دستور sudo passwd root هم میشه این کارو کرد). از این به بعد با دستور su هم میتونید به حساب روت وارد بشید، اما با پسورد root (نه پسورد یوزر خودتون)