امين جان ممنون دستت درد نكنه.
Printable View
امين جان ممنون دستت درد نكنه.
bebakhshid ke paridam vasata , vali fekr konam 1 rahe hale dige bashe , manam in moshkelo dashtam , raftam to profilam , mitoni vase idie aslitam intori koni , beri onja az 17 bokonish 18 ya harchi dige , faghad balaye 18 bashe , lazem nist id jadid besaziنقل قول:
misi
bye bye
عزيز تاريخ تولد جزو موارد امنيتيه كه نميشه عوضش كرد!نقل قول:
سلام به همه. ببخشید اگه این پست تکراری باشه. من یه سرچی زدم تو انجمنا چیزی بالا نیومد. و اما..........
من قبلا یه برنامه دیده بودم که اسکینش مثل یاهو مسنجر بود و همه امکانات اون را ظاهرا داشت. چیزی که داشت یه گزینه بود که حتی اگر کسی invisible هم بود نشونش میداد. کسی میدونه اسمش چیه؟ یا برنامه مشابهی میشناسه که این کارو بکنه؟
آون برنامه که شما دیدی دیگه کار نمیکنه.... اما آره.... مشابهش رو دارم که کار میده..... بفرما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم الآن از همین استفاده میکنم..... متاسفانه کلی گشتم که یه دونه که واقعا کار کنه پیدا کنم اما نبود..... اما این برنامه تقریبا کارش درسته...... اگه تو حالت Silent آنلاین بودن یک نفرو چک کنی بعضی موقع ها میگه که نمیتونه تشخیص بده..... اما اگه رو حالت PM چک کنی تشخیص میده.... اما رو این حالت یه پی ام خالی واسه طرف سند میشه..... پیشنهاد میکنم از یه آیدی ناشناس استفاده کنی......
یه چنتا دیگه هم دارم که درست کار میدن..... خودم از همینی که معرفی کردم استفاده میکنم......
خیلی از اینا (آنلاین چکر) داونلود کردم.... من یکی میخوام که یه لیست رو کامل چک کنه که متاسفانه به خاطر تغییرات اخیر یاهو فعلا اونایی که من داشتم از کار افتادن..... اگه پیدا کردم میذارم......
موفق باشی
با تشکر از شما دوست عزیز
امین جان برنامه برای من که کار نکرد. در قسمت id -آی دی مو وارد کردم ولی همین طور در حالت connecting میمونه و پیغامی دال بر کانکت شدن کامل نمیاد. در این حالتم که هست هر چی id بدی میگه online مثلا من زدمنقل قول:
hhaljdhhdhdjhdjh
میگه آنلانه:ohno: چیکار کنم؟ چیزه بهتری نداری رفیق؟
راستش اين برنامه خودم دارم استفاده ميكنم و كاملا درست كار ميكنه! اتفاقا خيلي هم سريع آيدي رو لاگين ميكنه! حالا از كافينتم رفتم خونه توضيح ميدم!نقل قول:
دوباره سلام!نقل قول:
خوب شما گفتی که رو کانکتینگ میمونه؟ بعد تو همین حالت میزنی چک کنه آنلاین بودن یه آیدی رو؟؟ خوب وقتی لاگین نکرده چطور بفهمه؟:happy:...... اما خوب...... چندتا حالت داره....
اول یه چیزی رو بگو مطمئن شم..... با بوترای دیگه کار کردی شما؟؟ یعنی بوترای دیگه لاگین میشن؟؟؟ اگه لاگین نمیشن یه بحث دیگه داره...... یه بوتر پیدا کن جوابشو بگو بهم.....
ممنون.... موفق با شی
امین جان من تا این ساعت از عمرم بوتر نصب نکردم و لاگینم پس نکردم. فکر میکنید مشکل از کجان که اینو پرسیدی؟نقل قول:
در ضمن یه چیزه توپ پیدا کردم. همونیه که میخواستی. سریع و به صورت لیستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% ok