دوست من بهتر بود حداقل یه تصویری از این تم برامون میذاشتی ....
Printable View
دوست من بهتر بود حداقل یه تصویری از این تم برامون میذاشتی ....
خوب منم گوشیمو آپدیت کردم...اما شما نیازی به هک ندارین...یعنی میتونین برنامه رو ساین کنین ...بعد اجرا کنین..منم با این حال که آپدیت کردم اما فعلا به مشکلی برنخوردم:31:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
میخاستم روی گوشی ان 82 برنامه ویستا رو نصب کنم (همونی که تو این تاپیک اومده:) حالا میخام ببینم که ایا برای گوشی ضرر نداره؟ایا بعدا قابل برگشته؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263474
سلام دوستان
میگم یه بار یونس جان گفته بود که با آپدیت دوربین گوشی بهتر میشه . دوستانی که آپدیت کردن بگن :
واقعا تغییری حس کردین ؟
ممنون .
دوستان یه سوال دارم ..چه جوری میشه موقع گرفتن عکس صدای شاتر رو قطع کرد؟وقتی میذارم رو سایلنت اتفاق خاصی نمیوفته
سلامنقل قول:
صداي شاتر رو نميشه قطع كرد . قبلا با كمك هك ميشد انگار . . . ولي نميدونم كسي روي اين گوشي تست كرده يا نه .
يه برنامه هم دوستمون amini معرفي كرده بود كه صدا رو قطع مي كرد ولي نور led قرمز رو از كار نمينداخت . البته كيفيت عكس هاش هم پايين بود . بگردي پيدا ميكني . . .
نه هیچ تغییری نمیکنه................نقل قول:
سلام دوستان عزیز
میخاستم روی گوشی ان 82 برنامه ویستا رو نصب کنم (همونی که تو این تاپیک اومده:
مثل یه برنامه ست تو شحح میره و هر وقت خواستی ازش خارج یشی.........
برنامه ویستا نیست تم ویستاست اگه میخواهید تغییراتو ببینید به قسمت تم ها برید و تم ویستارو فعال کنید من خودم نصب کردم چیز جالبی نبود
ممنونم..منم تو چندتا فروم دیده بودم که اینطوری میشه..اما من گوشیمو آپدیت کردم..فکر نکنم جواب بده...شما اسم برنامه رو نمیدونین؟نقل قول:
راستی دوستان کسی از این برنامه وب کم برای گوشی استفاده کرده؟
از وبکم من استفاده کردم. خیلی جالب بود !نقل قول: