سلام 206 تیپ 3 کارکرده سال 87 چه قیمته ؟
بد نیست یه جوابیم به من بدینا صواب داره !
سلام 206 تیپ 3 کارکرده سال 87 چه قیمته ؟
بد نیست یه جوابیم به من بدینا صواب داره !
آقا قیمت 206 تیپ 2 و 3 صفر الان چنده ؟
ممنونم .
اگه خیلی میخوای استفاده کنی و خارج از شهر بری دو گانه سوز بگیر ولی اگه فقط تو شهر میگردی و استفاده خیلی زیادی نمیکنی بهتره بنزین سوز بگیری! من خودم پشت ماشین نشستم ولی از هر کی میپرسم میگه فقط بنزین سوز!نقل قول:
من معقول رانندگی میکنم اهل شتاب و سرعت نیستم !!!!
چون من ممکنه بخوام بعضی وقت ها باهاش برم خارج از شهر و بر گردم با گاز خرج سوختش کمتر میشه اینطور نیست ؟؟؟
فقط لطفا زود بگین فردا میخوام بگیرم !!
اولا به خاطر راهنماییهاتون خیلی ممنون.دوما کسی کامل راهنمایی نکرد.سوما نگفتید شرایط اقساط مزدا3 بیشتر راهنمایی کنید خیلی ممنوننننننننن میشم:11:نقل قول:
اینم شرایطمه با توجه به این خواهشن راهنمایی کنید:11:نقل قول:
بستگی به تمیز بودن و بیمه و ... داره.نقل قول:
تمیز و بیمه دار و ... معمولا 500-600 تومن از صفر ارزونتره. ولی اینا دست دومه و ممکنه یه جایی به جای دیگه اختلاف نسبتا زیادی داشته باشه.
لطفا سوالات مربوط به قیمت رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا شرایطتون زیاد جور نمیشه.
هم زیر 30 باشه هم نو باشه. پس گزینه اصلی یعنی مزدا 3 حذف میشه. یا ببرید بالای 30 یا انتظار نو بودن رو حذف کنید تا بتونید از این خودرو اون هم تیپ 3 استفاده کنید.
دست دوم تمیز هم هست یکی از دوستان داره اگه نفروخته باشه.
از نظر ایمنی مزدا 3 واقعا توی رقیباش خوبه بهتره از بقیه.
گزینه های دیگه هم مثل جنتو و آوانته و مگان دست دوم هم دارید.
هم آوانته هم جنتو هم مزدا 3 هم مگان همگی اتومات هم دارن.
ولی به نظر من اگه الزاما باید صفر باشه و زیر 30 تومن باشه بهتره جنتو اتومات بیرید.
اگه میتونید از صفر بودن بگزرید یا ببرید بالای 30 مزدا 3 هم خوبه.
:12:
والا شرایطتون زیاد جور نمیشه.
هم زیر 30 باشه هم نو باشه. پس گزینه اصلی یعنی مزدا 3 حذف میشه. یا ببرید بالای 30 یا انتظار نو بودن رو حذف کنید تا بتونید از این خودرو اون هم تیپ 3 استفاده کنید.
دست دوم تمیز هم هست یکی از دوستان داره اگه نفروخته باشه.
از نظر ایمنی مزدا 3 واقعا توی رقیباش خوبه بهتره از بقیه.
گزینه های دیگه هم مثل جنتو و آوانته و مگان دست دوم هم دارید.
هم آوانته هم جنتو هم مزدا 3 هم مگان همگی اتومات هم دارن.
ولی به نظر من اگه الزاما باید صفر باشه و زیر 30 تومن باشه بهتره جنتو اتومات بیرید.
اگه میتونید از صفر بودن بگزرید یا ببرید بالای 30 مزدا 3 هم خوبه.
:12:[/quote]
اقا قربون دستت مرسی از راهنماییت.راستش داداش من یه عمل جراحی باید بکنم 2ماه دیگه پولم به این بستگی داره.من می خوام قسطی بگیرم اگه شرایط قسطی خوب باشه بالای 30 میدم.اگه میشه شرایط اقساطو بگید.خودم عاشق مزدا3 ولی باید شرایطش خوب باشه از خدام.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.اجرتون با اقا امام حسین.یا علی:11::11:
آقا نظرتون در مورد خرید جیپ کا ام چیه؟
به نظر من الان بهترین خدماتو تو خودروسازای ایرانی زاگرس خودرو میده و بس. اینو به جرات میگم. اتفاقا یکی از بهترین شرایط فروشم داره. مثلا شما با پول پیش 10 تومن میتونی یه GEN2 ورداری ( شرایط مال 2-3 ماه پیش، الانو خبر ندارم ). در ضمن از من میشنوی اگه انتخابت GEN2 بود، طرف اتوماتش نرو چون اصلا نسبت به دستیش را نمیره. GEN2 ماشینیه که از دور موتور 3.5 به بعد تازه دور میگیره حتی 206 تیپ 5 رو آمار دارم که میگیره .راستی همون ساعت آنالوگش به کل تیریپ بعضی ماشینا شرف داره ...نقل قول:
.من می خوام قسطی بگیرم اگه شرایط قسطی خوب باشه بالای 30 میدم.اگه میشه شرایط اقساطو بگید.خودم عاشق مزدا3 ولی باید شرایطش خوب باشه از خدام.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشی .
متاسفانه آمار اینو ندارم اما کوراندو رو تعریفشو خیلی شنیدم. اگه پولت میرسه میتونی روش فکر کنی .نقل قول:
آقا نظرتون در مورد خرید جیپ کا ام چیه؟
سلام.
کسی پارس مشکی تر تمیز برا فروش داره.یا اشناهاتون.دنبال یه پارس مشکی هستم که تعمیری نباشه و خوردگی و خط و خطوط نداشته باشه.
لطفا قیمت هم بدبد.
ممنون